Helsingörsgatan 30, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Badrum
  • Hall

Helsingörsgatan 30, 3tr , Kista , Stockholm

Högst upp i huset finner ni denna fräscha och välplanerade 1:a på populära Helsingörsgatan! Stort vardagsrum och gott om utrymme i köket för att laga goda middagar. Perfekt första boende! Ca 3 minuters promenad till Kista Galleria med sin breda service, flygbussar samt t-bana som tar dig till Solna på 8 min & centralen på 18 min. Varmt välkomna på visning!

36,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 017 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
36,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
227
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

36,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning, skohylla och hatthyla. I anslutning till entrén finns det även plats för garderober. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightsbelysning i taket.

Badrum: Rymligt badrum med mosaikgolv i ljus kulör samt våtrumstapet. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt vädringsfönster.

Kök: Stilrent och rymligt kök med vita köksluckor, svart kakel ovan svart arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp för köksredskap och dylikt. Invid stort fönster finns det plats för matbord för 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, mindre diskmaskin i skåp, spis/ugn, fläkt. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightsbelysning i taket.

Vardagsrum/sovdel: Stort vardagsrum i insynsskyddat läge med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Rummet går att dela upp i en sovdel och ett vardagsrum. Här finns plats för större soffgrupp, arbetsbänk samt dubbelsäng. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

2 017 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,2047%

Andel av årsavgiften

0,2047%

Reparationsfond

4267 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Rymligt förråd finns på samma våningsplan och ingår.
Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32 i närheten.
20 kr av avgiften avsätts varje månad till inre reparationfonden som köparen kan nyttja. För närvarande finns det en summa om 4267 kr i den inre reparationsfonden.

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse. Två stycken boulebanor finns på föreningens område - på Helsingörsgatan 16 & 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Dock längre kötid. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Kortare kötid.

Garage cirkapriser, 425/550 kr/mån

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
180 m
Coop Konsum
340 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,9 km
Sollentuna Centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kista grundskola Fritidshem Själland
160 m
Järvagården Förskola
180 m
Grundskolor
Kista Ungdomsgård
160 m
SverigeFinska Skolan
210 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
600 m
Fryshuset Grundskola Västra
740 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
760 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
760 m
Banker
Handelsbanken Kista
390 m
SEB
500 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,7 km
Ulriksdals Golfklubb
3,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
370 m
Kvarnbacka Bollplan
390 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,7 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte