Langelandsgatan 23, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Ljust renoverat kök
  • Fullutrustat kök
  • Kök med fullhöjds kyl & frys
  • Modernt renoverat badrum från 2013
  • Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp

Langelandsgatan 23, 2tr , Kista , Stockholm

Toppfin pärla med modernt renoverat badrum, genomgående fina golv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med fri utsikt mot grönska. En av Kistas populäraste föreningar med låg avgift och kort promenadväg till Kista galleria med butiker, service, t-bana och bussar. Runt knuten finns flertalet förskolor och skolor. Missa inte denna renoverade pärla, bara att flytta in och njuta av den perfekta lägenheten!

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 447 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
235
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Rymlig välkomnande hall med snyggt och praktiskt svart klinkergolv samt vitmålade väggar. Otroligt gott om förvaring i den riktigt stora klädkammaren med hela 8 garderober. Klädkammaren har golv i valnötslaminat samt vitmålade väggar.

Badrum:
Modernt och trendigt badrum renoverat 2013 med klinkergolv, helkaklade väggar och snygga mosaik & kakeldetaljer. Duschhörna, wc, handfat, spegel samt tvättmaskin (Electrolux) -17.

Kök:
Ljust och rymligt kök med matplats för ca 8 personer. Vita blanka luckor, laminatbänkskiva och snygg kakelmosaik i rött & svart. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Köksutrustning: fullhöjds kyl & frys (Electrolux), ugn, spishäll, fläkt (Franke) samt diskmaskin (Electrolux).

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen med fri utsikt över grönskande kullar. Gavelläge med fönster i två väderstreck. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2:
Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 447 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, ip-telefoni

Andel i föreningen

0,33441%

Andel av årsavgiften

0,33441%

Reparationsfond

852 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2010
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge By 1

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Härlig inglasad balkong med fri utsikt mot grönska.

Förening

Namn

Brf Rågö

Om föreningen

HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget

Parkering

Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 184 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån

Ingen kö just nu: 2017-10-16

Övrigt

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mathålet AB
120 m
Hodells Livsmedel AB
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
590 m
Kista Galleria
590 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lyckostugan Förskola
70 m
Igelbäcksskolan Förskola Fröhuset
100 m
Kollektivtrafik
Ärvingevägen
160 m
Kista
350 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
140 m
Kista Playschool AB
360 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
710 m
Fryshuset Grundskola Västra
760 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
840 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
840 m
Banker
Danske Bank
310 m
Handelsbanken Kista
310 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hio HB
2,6 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
390 m
Kvarnbacka Bollplan
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
3 km
Strandvägen Edsviken
3,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sara Marshall för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte