Heklagatan 69 B

Bilder

  • Såld!
  • Kök med bardisk
  • Öppen planlösning
  • Vardagsrum med ljusinsläpp
  • Balkong
  • Utsikt balkong

Heklagatan 69 B , Kistahöjden , Stockholm

Största modellen av 2:a på nyproducerade Kistahöjden med bardisk samt social planlösning mellan kök och vardagsrum! Attraktivt läge med fönster och balkong i fritt västerläge. Generöst sovrum som rymmer dubbelsäng och utrustad med 2 garderober samt flertalet garderober i hallen. Badrum med golvvärme!

47,7 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 997 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47,7 kvm
Våning:
2
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47,7 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Inbjudande hall med hatthylla, två garderober och ett städskåp ger goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Det tåliga klinkergolvet vid entrén övergår längre in i hallen till ekparkett som fortsätter vidare i lägenheten. Hallen har vitmålade väggar som är genomgående i hela lägenheten.

Sovrum
Stort sovrum med plats för en riktig dubbelsäng, möblemang och/eller ett hemmakontor. Sovrummet har en ljus kulör med vitmålade väggar, två vita garderober och snygg ekparkett. Från sovrummets fönster nås utsikten över Kistahöjdens grönska från ett högt läge.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med utrymme för matplats. Vardagsrummet får ett rikligt ljusinsläpp genom de två stora fönsterpartierna och den helglasade balkongdörren. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen på ca 4 kvadratmeter. Balkongen kan enkelt möbleras med moderna loungemöbler och solen kan avnjutas i den omkringliggande grönskan i det höga fria läget med mycket bra utsikt.

Kök
Fullt utrustat och funktionellt kök från Ballingslöv med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt som bryts av den lyxiga bänkskivan i grå granit. Köket är fulla utrustning består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och diskho samt inbyggd mikrovågsugn. Städskåp samt kyl/frys är praktiskt placerad separat för att ge en maximal arbetsyta i köket. Samtliga köksmaskiner är från välkända märket Cylinda.

Duschrum
Rymligt och fräscht duschrum med praktiskt vädringsfönster som även släpper in ljus. Badrummet är helkaklat med vita stora väggplattor och ett snyggt klinkergolv i grå kulör med golvvärme (el). Ovanför kommoden finns en infälld spegel med belysningsramp och intill den står en kombimaskin för tvätt och tork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 997 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,14%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

2 förråd till lägenheten finns i anslutning till bostadens entré.
Miljörum finns i föreningen.
Gemensam tvättstuga finns inte. Varje bostad är utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Cylinda.

Förening

Namn

Brf Kistaterrassen

Om föreningen

Välkommen till Brf Kistaterrassen

På omtyckta Kistahöjdens solsida bygger Rikshem nu 111 moderna och välplanerade lägenheter med balkong och uteplats. Lägenheterna kommer bestå av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning. Köket är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor ovan bänkskiva i granit. Helkaklat badrum och egen kombitvättmaskin. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna. Lägenheterna kommer att säljas i två etapper, försäljningen av den första etappen bestående av 57 lägenheter startar i juni. Inflyttning kommer preliminärt att ske i kvartal 3, 2016.

Områdesbeskrivning
Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus, Brf Kistaterrassen blir därför ett trevligt tillskott med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader, jogging och längdskidåkning på vintern. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall och ett träningscenter.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen och för den som föredrar tunnelbana är det några få minuters promenad till T-stationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne når man E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil. På sikt kommer även tvärbanan förlängas till Kista, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna. På bekvämt avstånd finns Kista Galleria med sammanlagt cirka 180 butiker. Här samsas även restauranger, caféer och hotell med biograf, bowling och gokart.

TV och Bredband

Föreningen är uppkopplad med fiber TV, IP-telefoni och internet. Kostnad för tjänsteleverans ingår inte i lägenhetens månadsavgift.

Parkering

Föreningen har ca 40 stycken p-platser som upplåtes med hyresrätt. För mer information kontakta Riksbyggen gällande priser och köstatus.

Övrigt

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2,5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är utrustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bergvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Om området

Kistahöjden

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Husby
620 m
Salam Orient Livs HB
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
920 m
Sollentuna Centrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dalhagsskolan Fritidshem
410 m
Lofoten Förskola
430 m
Grundskolor
Husby Ungdomsgård
640 m
Cordoba international school
660 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
1 km
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
1,1 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
790 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
1,1 km
Banker
Swedbank
1,4 km
SEB
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
1,8 km
Ulriksdals Golfklubb
4,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Dalhagens Bollplan
380 m
Husby Ishall
800 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
3,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
5,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Patrik Barej

Patrik Barej

Kista

Reg.Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-751 00 92

patrik.barej@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte