Kastrupgatan 16, 1tr

Bilder

  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Sovrum 1
  • Fasad

Utgångspris

2 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Kastrupgatan 16, 1tr , Kista , Stockholm

Grandios och välplanerad 5:a med stor inglasad terrass. Perfekt för barnfamiljen som vill ha 4 rymliga sovrum, stort badrum och gäst-wc i bra skick samt ett trevligt kök med matplats vid stort fönsterparti. Centralt läge med absolut närhet till Kista Galleria med sin breda service, förskolor, flygbussar, bussar samt tunnelbana som tar er till Solna på 8 minuter och City på 18 minuter!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

105,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 335 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
93
Byggår:
1977
Utgångspris:
2 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

105,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och hallmöbler. Plastmatta och vitmålade väggar.

Klädkammare/Förråd: Perfekt utrymme att nyttja för förvaring. Använd som förråd eller gör om till en fantastisk walk-in-closet.

Gäst-WC: Mindre wc i direkt anslutning till hallen med ljus plastmatta och vitmålade väggar. Här finns wc, handfat samt spegelskåp.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng/våningssäng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng/våningssäng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 4: Stort sovrum som idag används som kontor. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök: Fräscht kök med goda förvaringsutrymmen i vita skåpsluckor samt rött kakel ovan arbetsbänk. Matplats för 8-10 personer invid stort fönsterparti. Köket är utrustat med kyl, frys, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. Här finns stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Inglasad terrass: Fantastisk inglasad terrass utan insyn med vy över skogsparti. Här finns gott om plats för utemöbler samt övrigt möblemang.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

2 995 000 kr Utgångspris

Avgift

6 335 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,62755%

Andel av årsavgiften

0,62755%

Reparationsfond

6565 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 augusti 2010
Energiprestanda: 218 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 10

Allmänt om fastigheten

Övrigt

46 kr av avgiften avsätts varje månad till den inre reparationfonden som kan användas av köparen vid framtida renovering och underhåll.

Förening

Namn

Brf Brandsö

Om föreningen

Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Parkering

Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere under tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser ovanför vändplanen. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
150 m
Coop Konsum
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
360 m
Kista Galleria - Citycon
360 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
100 m
Förskolan Minichipsen AB
100 m
Kollektivtrafik
Kista
210 m
Kista
230 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
70 m
Kvarnbackaskolans Särskola
230 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
470 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
640 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
640 m
Institutet för Internationell Ekonomi
640 m
Banker
Handelsbanken Kista
550 m
Danske Bank
550 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,2 km
Lw International AB
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
200 m
Ärvinge Bollplan
680 m
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
3,2 km
Strandvägen Edsviken
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte