Sorögatan 1, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Planlösning
  • Vardagsrum
  • Badrum
  • Sovrum

Sorögatan 1, 3tr , Kista , Stockholm

Ta chansen att bo i en topprenoverad och välplanerad 2:a i stabil förening med låg avgift! Endast ett stenkast till Kista Galleria, bussar samt t-bana som tar Er till Solna på 8 minuter och city på 18 minuter. Varmt välkomna på visning i en bostad att längta hem till!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 846 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
256
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning, skohylla och hatthylla. Här finns gott om utrymme för förvaring i garderober med skjutdörrar i spegelglas. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

Badrum: Renoverat badrum med helkaklade vita väggar och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, vädringsfönster samt spotlights. Här finns plats för tvättmaskin.

Kök: Topprenoverat kök i öppen planlösning med köksö mot vardagsrum. Vita högblanka skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin, Enstavsparkett, vitmålade väggar och spotlightsbelysning i taket.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Här finns plats för större soffgrupp. Enstavsparkett, vitmålade väggar och spotlightsbelysning i taket.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar i spegelglas. Från sovrummet ser man ut över Kistas skyline. Enstavsparkett och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 846 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,2415%

Andel av årsavgiften

0,2415%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 204 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal avseende bredband och IP-telefoni med Bredbandsbolaget, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten med Bredbandsbolaget är 100 mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet. Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
170 m
Coop Konsum
180 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,7 km
Sollentuna Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Minichipsen AB
70 m
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
70 m
Grundskolor
Kista Ungdomsgård
180 m
Kista Montessoriskola
220 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
330 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
520 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
500 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
500 m
Banker
Nordea Bank AB
400 m
SEB
400 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,6 km
Nynäshamns Golf AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
360 m
Ärvinge Bollplan
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,4 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte