Vissingebacken 5, 5tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Utsikt
  • Matplats

Vissingebacken 5, 5tr , Tensta , Stockholm

Välplanerad och fräsch 3:a med uthyrningsdel i populär förening där EL INGÅR. Stambytt helkaklat badrum. Högt upp i huset med grönskande utsikt. Nära skolor, förskolor, butiker, service och T-bana. Varmt välkomna på visning.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 598 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
471

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Stor och välkomnande hall med plats för klädavhängning, barnvagn, etc. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Badrum: Rymligt badrum med praktiskt vädringsfönster samt en egen tvättstuga. Badrummet är utrustat med modern tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Vitt klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns badkar, wc, handfat och stor spegel.

Vardagsrum: 2 fönster i mycket högt läge med en av Tenstas bästa utsikter - över Järvafältets gröna skog och ängar! Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum: Master bedroom med plats för dubbelsäng samt en egen klädkammare. Sovrummet är även utrustat med en modern dubbelgarderob med spegelskjutdörrar. I sovrum och klädkammare ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till balkong.

Balkong: Perfekt söderläge med fri utsikt i ett högt läge. Ingen störande insyn utan bara bra solläge!

Kök: Nyrenoverat kök med smakfull design! Vita skåpluckor med ekgavel ger snygg och unik karaktär till detta moderna kök. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd fläkt, inbyggd diskmaskin, varmluftsugn samt side-by-side kyl/frys med ismaskin från Samsung. Gott om förvaring och arbetsytor som består av laminatskiva i stenutförande samt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Ekparkett och vitmålade väggar i köket med den stora matplatsen som går att göra om till ett extra sovrum. I dagsläget rymmer matplatsen upp till 15 personer och vid ombyggt tillstånd rymmer den ca 6-8 personer.

Uthyrningsdel: Liten hall med plats för avhängning och bokhylla. Stort sovrum med ett stort fönsterparti med härlig utsikt över Järvafältet. Sovrummet är utrustat med ekparkett, vitmålade väggar samt en platsbyggd garderob.

Duschrum: Rymligt duschrum med duschplats, wc, handfat samt spegelskåp. Duschrummet är utrustat med klinkergolv och helkaklade väggar i ljusa nyanser.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

5 598 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel

Andel i föreningen

0,16504%

Andel av årsavgiften

0,16504%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Uppvärmning

Fjärrvärme

Förening

Namn

HSB Brf Päronet nr 7 i Stockholm

Om föreningen

HSB Brf Päronet nr 7 består av 676 lägenheter. Stambytta badrum mellan 1995-1998.

Föreningen bildades den 15 januari 1965 och registrerades den 27 februari 1965. Föreningen innehar tomträtten, äger och förvaltar byggnaderna och fastigheterna: Islinge, Vissinge, Elinsborg, Hasslinge, Skäftinge, Hydinge 1 och 2 samt Mellinge. Tomträtt innehas även på fastigheten Tensta 4:8; (parkeringen vid Elinsborgsbacken).

Förvaltningsområdet omfattar 20 bostadsbyggnader med 676 lägenheter, 2 varmgarage med 140 p-platser, 4 kallgarage och uteparkeringar med 436 p-platser. I varmgaraget finns även parkering i troaxbur för MC och mopeder. Grovsopsrum finns på Vissingebacken samt ett på Melligebacken. Det senare endast för de boende på Mellingebacken. Styrelsen planerar att bygga grovsoprum även på Elinsborgsbacken samt Skäftingebacken.

Överlåtelser, avgifter, hyror, parkerings- och garageplatser administreras av förvaltaren HSB.

Uthyrningslägenhet samt gemensamhetslokal finns i föreningen.
Fyra tvättstugor finns i föreningen.

Titta gärna på föreningens hemsida för mer information: http://www.hsb.se/stockholm/paronetnr7

TV och Bredband

KabelTV och Bredband via ComHem. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats och garageplats finns att hyra. Kan förekomma kö. Cirkapriser:
P-plats utomhus - 200 kr/månad
Kallgarage - 300 kr/månad
Varmgarage - 570 kr/månad
P-plats med EL. - 350 kr/månad
MC-Plats - 150 kr/månad

Övrigt

Päronet nr 7 är en mycket aktiv förening med gott om aktiviteter och verksamheter för unga som gamla. För de minsta finns en bilbana för radiostyrda bilar. Föreningen arrangerar teaterbesök, datakurser, utflykter mm.

Om området

Tensta

Det nya Tensta uppfördes i samband med miljonprogrammet och skulle ha en "stadsmässig" täthet nära naturen. I den nya stadsdelen skulle även "trafikseparering" gälla, alltså fordonstrafiken avskild från övriga trafiken genom planfria korsningar. Det första spadtaget togs i november 1966 och året därpå skedde den första inflyttningen. De första boenden fick leva på en gigantisk byggarbetsplats med tillfälliga matbutiker i baracker, provisorisk busslinje, leriga gångvägar och bristande social service. En av de stora aktörerna var Svenska Bostäder som informerade sina nya hyresgäster i en broschyr 1969: "Vi vill uppmärksamma Er på att Ni flyttar till en stadsdel i varande. Ni kommer med andra ord en tid framöver att bo på en byggarbetsplats med allt vad det innebär...". Dessa problem ledde till att Testa fick utstå massiv kritik, speciellt av massmedia. Situationen förbättrades i takt med att stadsdelen växte fram och sociala inrättningar samt skolor och centrumanläggningen färdigställdes.
Till miljonprogrammet hörde även småhus och år 1969-1970 uppfördes kvarteret Sörgården i regi av Stockholms stads småstugebyrå (SMÅA). Kvarteret ligger öster om Spånga kyrka och är stadsdelens enda ursprungliga småhusområde. De 76 vinkelbyggda radhusen tillkom i självbyggeri och hade formgivits av arkitekterna Jon Höjer och Sture Ljungqvist. Området är en bra representant för det tidstypiska idealet för radhus från 1960-talet "tätt-och-lågt". Arkitekturen är enhetlig med enkla, kubiska, byggnadsvolymer och fasader i ljus spritputs och röd träpanel. Kvarterets småhus är grönklassade av Stadsmuseet i Stockholm vilket betyder bebyggelse som är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fix Speed HB
500 m
LiDL
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
1,9 km
Akalla Centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Umma Förskola AB
120 m
Förskola Elinsborgsbacken 12
190 m
Grundskolor
Elinsborgsskolans Fritidshem
210 m
Hjulstaskolans Särskola
640 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
680 m
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
2,7 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
1,8 km
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
2,8 km
Banker
FOREX Bank
550 m
Nordea Bank AB
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Komethallen AB
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Spånga Fotbollshall
1,3 km
Granby Bollplan
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
3,2 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
4,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte