Köpenhamnsgatan 32

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Sovrum
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Planlösning

Köpenhamnsgatan 32 , Kista , Stockholm

Ta chansen och bo i en modern och väl omhändertagen 2:a i stabil förening med låg avgift! Kort promenad avstånd till Kista Galleria, bussar samt t-bana som tar Er till Solna på 8 minuter och city på 18 minuter. Varmt välkomna på visning!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 106 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
139
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i garderob. Svart klinker golv, vitmålade väggar samt spotlightsbelysning. Säkerhetsdörr.

Badrum: Rymligt helkaklat badrum utrustat med wc, handfat med kommodskåp, dusch med glasvägg, vädringsfönster samt spotlightsbelysning.

Kök: Modernt kök i öppen planlösning med bardisk mot vardagsrum. Vita skåpsluckor och svart kakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd ugn, induktionshäll samt diskmaskin. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightsbelysning i taket.

Vardagsrum: Ljus och välplanerad vardagsrum i öppen planlösning. Här finns goda sällskapsytor när vänner och familj är på besök. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Parkettgolv, vitmålade väggar samt målad fondvägg. Sovrummet har en egen klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Avgift

2 106 kr inkl värme, VA

Andel av årsavgiften

0,26627%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 augusti 2010
Energiprestanda: 179 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
340 m
Msamma Trading
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,8 km
Spånga centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Järvagården Förskola
50 m
Kista grundskola Fritidshem Själland
60 m
Grundskolor
Igelbäcksskolans Fritidshem
220 m
Kista Ungdomsgård
240 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
660 m
Bya Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd
840 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
830 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
830 m
Banker
Handelsbanken Kista
540 m
SEB
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,6 km
Ulriksdals Golfklubb
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
250 m
Ärvinge Bollplan
410 m
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
4,6 km
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte