Lollandsgatan 31, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Terrass
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök
  • Utsikt

Lollandsgatan 31, 2tr , Kista , Stockholm

Tillfälle! Ljus och högklassig 3:a på 81 kvm i en solid förening. Förutom ett renoverat kök och stort vardagsrum erbjuder bostaden även en gigantisk terrass. Barnvänligt område med ett par minuters promenad till Kista Galleria, skolor, t-bana samt buss/flygbuss. Missa inte chansen! Varmt välkomna på visning!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 444 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
72
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Stor och välkomnande hall med ljusinsläpp från kök och vardagsrum. Här finns ett skåp samt gott om plats för avhängning och plats för hallmöbel. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Stilrent och fräscht badrum med helkaklade vita väggar och klinkers. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat med kommod, ett stort spegelskåp som ger extra förvaring, vädringsfönster samt en stor duschplats. Här är finns även möjlighet att ha badkar.

Kök: Mycket smakfullt och modernt kök med gott om skåp och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggd ugn med glaskeramik-häll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Här finns gott om utrymme för stort matbord för 10-12 personer när familj och vänner är besök. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderober med spegelskjutdörrar samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt vitmålade väggar med fondvägg.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderober med skjutdörrar samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt vitmålade väggar med fondvägg.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med härlig ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner ni utgången till gigantiska terrassen.

Terrass: Stor och härlig terrass. Här finns stora sällskapsutrymmen gott om plats för utemöbler samt gasolgrill.

Förråd/klädkammare: I lägenheten finner ni två förråd/klädkammare. Perfekta utrymmen för att hänga kläder samt övrig förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

4 444 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel av årsavgiften

0,33441%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2010
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Rågö

Om föreningen

HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget

Parkering

Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 184 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån

Ingen kö just nu: 2017-10-16

Övrigt

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ärvinges Jour Livs HB
250 m
Jokhadar Frukt & Grönt AB
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,3 km
Sollentuna Centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fröhuset Förskola
210 m
SverigeFinska Förskolan
250 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
250 m
Kista Playschool AB
480 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
730 m
Fryshuset Grundskola Västra
730 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
830 m
Institutet för Internationell Ekonomi
830 m
Banker
Handelsbanken Kista
300 m
Nordea Bank AB
480 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
3,2 km
Ulriksdals Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
490 m
Kvarnbacka Bollplan
820 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,3 km
Medley Holding AB
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte