Borgarfjordsgatan 21 A, våning 22

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Välkommen!
  • Matplats
  • Kök
  • Kök

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 22 , Kista , Stockholm

Ett drömhem till salu! Valnötsparkett, vitt kök och panoramautsikt möts i den öppna planlösningen. Master bedroom med spegelgarderober och fondvägg. Tillval för 85.000 kr! Full size kyl och frys i rostfritt i kök med stor matplats. Badrum med spotlights och egen tvättstuga. Yteffektiv 3:a med låg avgift i Kista Torn.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 160 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
22, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13204
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med 2 vita garderober och öppen plats för hatthylla och skoavställning. Efter att ha kommit in genom säkerhetsdörren möts du av ett rikligt ljusinsläpp från vardagsrummets 3 fönsterpartier. I hallen ligger valnötsparkett och väggarna är vitmålade.

Badrum: Påkostat badrum med dimmerstyrd spotlightbelysning i taket samt spegelskåp med belysning. Nedanför spegelskåpet finner du ett stilrent handfat med vitt kommodskåp. Här finns även WC och duschplats med dubbla glasdörrar. Badrummet är utrustat med egen tvättstuga från Siemens med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en vit bänkskiva med svart glasskiva ovan och vita linneskåp. Badrummet är utrustat med mörkt klinkergolv och stora vita matta kakelplattor på väggarna.

Vardagsrum: En slående panoramautsikt över grönska och skyskrapor erbjuds från bostadens 3 fönster i högt och fritt läge. Det snygga valnötsgolvet är genomgående i lägenheten och väggarna är vitmålade. Lättmöblerat vardagsrum med en given TV-vägg samt öppen planlösning mot matplats.

Loggia: Ett extra rum som kan nyttjas som kontor, hobbyrum eller balkong. Stora fönsterpartier som går att öppna upp i balkongläge. Här finns element, eluttag och belysning.

Kök: Det mest stilrena köket i Kista Torn med högblanka vita luckor och rostfria vitvaror samt svart kakel och bänkskiva. Full size kyl och frys, inbyggd micro, inbyggd diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och rostfri spiskåpa, samtliga från Siemens. Dubbel diskho och engreppsblandare samt gott om belysning samt eluttag vid arbetsytorna. Flexibel matplats med fönster som går att duka upp långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Sovrum 1: Master bedroom med påkostad garderobsvägg. Garderobsväggen består av skjutdörrar av vitt glas samt 2 spegeldörrar. Vitmålade väggar samt målad fondvägg i cappuccino-kulör. Plats för king size säng samt sängbord och dylikt.

Sovrum 2: Perfekt barnkammare eller hemmakontor. Här ryms en enkelsäng eller bäddsoffa samt en arbetsplats.

Tillval har gjorts för denna bostad för 85.000 kr. Se bifogad pdf "Tillvalslista" under fliken VIKTIGA DOKUMENT.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

22 av 35, hiss finns

Avgift

4 160 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,3707%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomträtten Danmark 6

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
150 m
Msamma Trading
210 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
130 m
Kista Galleria - Citycon
130 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
200 m
Förskolan Minichipsen AB
200 m
Kollektivtrafik
Kista
160 m
Kista
180 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
180 m
Kista Grundskola F-9
340 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
180 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
340 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
340 m
Institutet för Internationell Ekonomi
340 m
Banker
Nordea Bank AB
360 m
SEB
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Attunda Revision AB
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
500 m
Ärvinge Bollplan
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km
Badplats
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte