Borgarfjordsgatan 21B, våning 9

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Hall
  • Hall
  • Vardagsrum
  • Matplats

Borgarfjordsgatan 21B, våning 9 , Kista , Stockholm

Fin och modern hörnlägenhet högt upp i byggnaden i populära Kista torn. Utsikt i två väderstreck med hörnet pekandes mot Kista gård. Väl genomtänkt planlösning med sovrum åtskild ifrån sällskapsytor. Rymligt, fräscht och ljust kök med stora arbetsytor och modern standard. Välutrustat badrum i tidsenliga färger. Allt detta på en hög våning ett stenkast från entrén till Kista galleria och dess t-bana! Välkomna!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 456 kr inkl värme, kallvatten,
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21906
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Badrum: Stort badrum med grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar samt spotlightbelysning. Badrummet är utrustat med duschplats med glasvägg, wc samt egen tvättstuga. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt bänkskiva och vita överskåp. Denna lägenhet är utrustad med tillval i form av svart kommodskåp samt spegel med belysning.

Kök: Trevligt kök med vita luckor och rostfria vitvaror från Bosch och Siemens. Integrerad diskmaskin, inbyggd microvågsugn, kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll samt inbyggd köksfläkt. Vit bänkskiva och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Öppen planlösning med en köks som gör det möjligt att se på tv samtidigt som man lagar mat. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum i hörnet av lägenheten med 2 stora glaspartier i olika väderstreck samt loggia. Här finns plats för soffgrupper och tv. I anslutning till vardagsrummet finns en yta avsedd för ett matbord för upp till 8 personer bredvid loggian. Ekparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern och praktisk loggia med möjlighet att öppna upp i balkongläge samt nyttja som vanligt rum/kontor. Grått klinkergolv och glasväggar.

Sovrum 1: Trevligt sovrum med plats för säng samt hemmakontor. I sovrummet finns en garderobsvägg med 4 dörrar. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Mindre sovrum för barnen med gott om plats för två enkelsängar eller dubbelsäng. Fönster från golv till tak mot loggian. Ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 16, hiss finns

Avgift

4 456 kr inkl värme, kallvatten,

Andel i föreningen

1,1329%

Andel av årsavgiften

1,1329%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Teknisk beskrivning
Grundläggning Grundläggningen sker på pålar.
Stomme Bärande innerväggar av betong.
Ytterväggar Bärande sandwichelement av betong.
Mellanbjälklag Prefabricerat plattbärlag + 200 mm platsgjuten betong.
Ytskikt yttervägg Utvändigt glasband i övrigt infärgad betong.
Yttertak Papp med plåtdetaljer.
Lägenhetsskiljande väggar Betong
Loggia Vikbart glasparti i fasad, fast glasparti mot vardagsrum.
Klinker på betonggolv.
Lättväggar Gipsväggar med stålreglar.
Fönster Fönsterglassystem
Entrépartier Aluminium
Värme, vatten
och sanitet
Fjärrvärme, vattenburen värme med radiatorer under fönstren.
Separat avläsning av varmvatten för varje lägenhet.
El Separat avläsning för varje lägenhet.
Ventilation Mekanisk till- och frånluft.
TV, telefon och dator Triple play i fastigheten. Detta innebär IP-telefoni, digital-tv och Internetanslutning
som styrs från IT-centralen. RJ-45 uttag i arbetshörna, kök, vardagsrum
och alla sovrum. Dessa är anslutna i ett stjärnnät inom lägenheten.
Uteplats gårdsradhus Stenbelagda uteplatser med avskiljande spaljéer.
Förråd Placerade i källarplan. Nätväggar med hylla och stång.
Cykelförråd Separata cykelförråd finns i källaren eller i direkt anslutning till trapphusen.
Soprum Huset utrustas med mobil sopsugsanläggning.
Återvinningsrum för övriga fraktioner.
Garage P-platser finns i garage under huset.
Övriga gemensamma
utrymmen
Styrelserum, gemensamhetslokaler, två övernattningslägenheter och
gemensam takterrass.

Övrigt

Avsättning till reparationsfond görs inte.
Förråd ingår i avgiften
Tvättstuga finns ej, alla lägenheter har tvättmaskin

Förening

Namn

Brf K2 Kista Torn

Om föreningen

Mitt i Kista intill Kista Galleria bygger AB Borätt och JM AB ett gemensamt kvarter med två bostadshus om 16 respektive 35 bostadsvåningar. Det lägre huset byggs av Borätt och det högre av JM. Husen binds samman av sammanlagt fyra garage- och källarplan. En gemensam gård ligger mellan de båda husen.

Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning.

Entré, hissar och postboxar
De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 som utformas med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade. Borätts hus ligger till höger i lobbyn och där finns två hissar.

Övernattningslägenheter
De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov.

Samfällighet
En samfällighetsförening kommer att bildas som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer o

Parkering

Föreningen har 64 garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Renoveringar

Föreningen höjer avgiften med 2,9% from 2018-01-01.

Övrigt

Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning
till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
160 m
Msamma Trading
180 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,7 km
Sollentuna Centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
170 m
Förskolan Minichipsen AB
170 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
210 m
Kista Ungdomsgård
310 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
210 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
370 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
370 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
370 m
Banker
Nordea Bank AB
370 m
SEB
370 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,6 km
Ulriksdals Golfklubb
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
470 m
Ärvinge Bollplan
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,3 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte