Spånga Kyrkväg 522

Bilder

Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Spånga Kyrkväg 522 , Spånga Kyrka , Stockholm

SE HIT!
Varmt välkomna till detta ljusa och rymliga 1- plans kedjehus med stor insynsskyddad innergård på familjevänliga Sörgården. Denna bostad har tjusningar året om. På sommaren ger den trevliga innergården möjlighet att njuta vid stengrillen och hammocken och på vintern kan hela familjen samlas runt brasan i den vedeldade kaminen. På bakgården finns också en liten gräsplätt, bärbuskar samt trädgård med möjlighet för plantering. Inne i huset är sällskapsytorna väl separerade från sovrummen, vilket bidrar till en privat planlösning. Rymliga sociala ytor gör det möjligt för stora sällskap att tillsammans äta middag vid matplatsen eller umgås i vardagsrummet. Bostaden erbjuder fräscha ytskikt med ljusa väggar och trägolv samt ett fräscht och välplanerat kök renoverat 2014. Huset har två ingångar, där den ena är belägen vid en liten hall nära ett sovrum och liten toalett. Denna del kan enkelt göras om till en enskild uthyrningsdel.

119 kvm, 4 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
320 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
4 332 kr/månad
Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

Huset är besiktigat och energideklarerat! Protokollen kommer att lämnas ut på visningen och de finns även tillgängliga under fliken VIKTIGA DOKUMENT.

LÅGA driftkostnader tack vare bra samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften ingår (vatten, värme, garageplats, sophämtning, bredband från Telia: 38 184 kr/ år och 3 182 kr/ månad.

Entré/ Matplats
Välkomnande och stor hall med gott om plats för avhängning som direkt leder in till den tilltänkta matplatsen. Stor och öppen yta som ligger i anslutning till både kök och vardagsrum. Här får ett stort matbord plats för upp till 12 personer. Parkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Avlång och luftig yta som inrymmer stora möbelgrupper. Husets absolut ljusaste del som ger utsikt mot den trevliga innergården. Härinne finns även den mysiga vedeldade kaminen. Denna del går att göra om till två rum (se alternativ planlösning 1). Parkett och ljusa tapeter.

Kök
Kompakt men rymligt kök helt renoverat 2014 i tidsenlig design. Ett praktiskt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Här erbjuds generösa arbetsytor på bänkskiva i slipad sten, dubbel diskho samt stor kyl och frys (Cylinda), dubbeldiskho i rostfritt stål samt stort grått kakel. Köket är även utrustat med varmluftsugn (Bosch), kyl och frys (Cylinda), fläkt (Electrolux), diskmaskin (Bosch supersilent). Golvet är av parkett och utrymmet får rikligt med ljus från ett stort fönster.

WC
Plastmatta och vitt kakel som följs åt av vitmålat furu. Handfat, spegelskåp, WC och värmeelement.

Entré 2
Detta är ingången från baksidan som leder in till en rymlig hall med plats för avhängning och stor garderob. Parkett och vitmålade väggar.

Sovrum 1
Ljust och insynsskyddat sovrum med plats för stor säng och stor garderob. Parkett och vitmålade väggar. WC, entré och sovrum 1 går att går att göra om till en uthyrningsdel med separat ingång (se alternativ planlösning 2).

Sovrum 2
Stort och luftigt master bedroom med rikligt ljus från två stora fönster. Stora platsmonterade garderober med vackra brunfärgade dörrar. Parkettgolv och ljusa tapeter.

Sovrum 3
Perfekt som lekrum eller sovrum för det mindre barnet med plats för säng och garderob. Rummet har plastmatta och vita tapeter. Bredvid rummet finns ett stort förråd som ger plats åt garderober och hyllor, perfekt för förvaring.

Badrum/tvättstuga
Rymligt och praktiskt badrum med separat utgång för upphängning av tvätt och utvädring. Här inne finns bra arbetsytor vid tvättho i rostfritt stål samt bra förvaringsmöjligheter i skåp ovanför arbetsbänken. Kakel och klinker samt vitmålat tak i furuträ, spegelskåp, kommod, handfat, bidé, wc, duschkabin, Tvättmaskin (Whirlpool) och torktumlare (Futurum). Badrummet har äldre standard.

Tomt
Atriumgård med stenplattor och rabatter intill fönster samt plats för grill avskild från tilltänkt utematplats. Utrymme för utemöbler så som exempelvis hammock och/eller tvättstreck finns under tak. På framsidan finns även ett stort förråd. Bakgården har utrymme för plantering och kompostering och är också insynsskyddat med högt staket. Här finns en liten gräsplätt och stenplattor.

Bostaden är med i samfällighetsföreningen Sörgården Ga: 1 som ger låga driftkostnader. Samfällighetsavgift: (vatten, värme, garageplats, sophämtning, bredband från Telia) 38 184 kr/ år och ca 3 182 kr/ månad.
Samfälligheten erbjuder även en festlokal.

-Grannlarm finns (en ljud- och lufttrycksdetektor samt en rörelsedetektor)
-Alla dörrar är ommålade i fräsch vit färg
-El- timer finns för natt- och dagläge (manuellt)

Ingår i köp:
-Stengrill
-Hammock
-Gatsten som blivit över från plattsättning i trädgården.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans Kedjehus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 november 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2+1 isolerglas
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Sörgården 60

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

51 984 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 800 kr
Väg, samf: 38 184 kr
Försäkring: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 051 000 kr

Summa pantbrev

700 000 kr

Tomt

Areal: 320 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Sörgården GA:1
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 01-IM2-2000/50919
Last, Officialservitut: Vattenledning expr fullbordad, 01-IM2-63/1683A

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Spånga Kyrka

Sörgården ligger mitt emot den vackra Spånga kyrka som uppfördes på 1200-talet. Dess vackra kyrkogård sätter sin prägel på resten av området som är fyllt av gröna fält med promenadstråk. Med promenadavstånd till Spånga idrottsplats är motion (fotbollsplaner, stor fotbollshall, ishall, samt bandyplan finns på vintern) aldrig långt borta. Bussen till Spånga station tar ca 10 minuter och därifrån är man bara en 15 minuters tågfärd ifrån City. Alternativet är att ta sig till Kista Galleria där tunnelbanan tar dig till stan på 18 minuter. Här finns även ett stort utbud av butiker, restauranger och en biograf.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Farhia Trading HB
380 m
Haidar Livs
400 m
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
1,5 km
Kista Galleria
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Christina Papaioannou Familjedaghem
190 m
Rinkebysvängen 20 A Förskola
200 m
Kollektivtrafik
Spånga kyrka
180 m
Askebykroken
470 m
Grundskolor
Bussenhusskolan År F-6
400 m
Bussenhusskolans Särskola
400 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
1,3 km
Spånga gymnasium
1,9 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
2,4 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
2,4 km
Banker
FOREX Bank
860 m
Nordea Bank AB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rinkeby Bollplan
610 m
Spånga Idrottsplats
790 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
1,1 km
Nälstabadet
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Fabian Hedlund

Fabian Hedlund

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 76

fabian.hedlund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte