Heklagatan 79 B

Bilder

  • Såld!

Heklagatan 79 B , Kistahöjden , Stockholm

Radhuskänsla med bästa läget på Kistahöjden!

Äntligen är en av de stora tvåorna på 47,7 kvm till salu, med sovrum som rymmer en riktig dubbelsäng och med samtliga fönster i insynsfritt läge med utsikt mot grönska. Bli först med att flytta in i denna helt nyproducerad 2:a med radhuskänsla i det kanske bästa läget i hela området. Balkong i bästa västerläge med eftermiddags/kvällssol samt en uteplats med morgonsol. Lägenheten ligger på markplan med egen entré där samtliga fönster i vardagsrum/kök och sovrum vetter mot den gröna sidan. Huset ligger i sluttande terräng vilket gör lägenheten blir insynsfri samt att man får en mycket trevlig utsikt. De stora fönsterpartierna bidrar också till att bostaden blir riktigt ljus.

Bostaden är mycket välplanerad med kök och vardagsrum i en modern halvöppen planlösning. Sovrummet är generöst och rymmer, till skillnad från de mindre tvåorna på 44,2 kvm i projektet, en riktig dubbelsäng samt möjlighet till hel garderobsvägg (2 garderober i sovrummet ingår i köpet) Från vardagsrummet når man också den generösa balkongen i bästa västerläge med eftermiddags/kvällssol. Vid entrén finns också en mindre uteplats där man kan njuta av en frukost i morgonsolen. Genomgående hög standard med kök från Ballingslöv med full maskinell utrustning samt bänkskiva i granit. Badrummet är helkaklat med vita stora plattor på vägg samt ett snyggt klinkergolv i grå kulör med golvvärme. Snygg kommod med infälld spegel och belysningsramp samt en kombimaskin för tvätt och tork. Bra förvaringslösningar i lägenheten med två garderober och ett städskåp i hallen samt två garderober i sovrummet. Till lägenheten hör två separata förråd som ligger i anslutning till entrén.

Mycket bra läge i ett helt nybyggt område på Kistas gräddhylla med endast radhus i närområdet. Ca 200 meter bort från bostadsområdet kommer det finnas en busshållplats varifrån bussen tar dig till bl.a. Kista där du med T-banan tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. Åker du istället bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid. Det finns 49 parkeringsplatser i föreningen så möjligheten är god till en parkeringsplats för 400 k/mån för den som önskar.

Lägenheten står klar för inflyttning den 29:e december. Bli först att flytta in i denna moderna lägenhet!

47,7 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 997 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47,7 kvm
Våning:
1
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47,7 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten säljs på ritning och därför är visning inte möjligt. Intresseanmälan görs till mäklaren. Budstart 14/11 kl 10:00! Mäklaren ringer till de som anmält intresse. Ej visning!

För mer information, kartor, ekonomisk plan, stadgar, se under fliken VIKTIGA DOKUMENT.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 997 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,14%

Tillträde

2016-12-19

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Budstart 14/11 kl 10! Mäklaren ringer till de som anmält intresse. Ej visning!

Till lägenheten finns två förråd om ca 1 kvm direkt utanför ytterdörren.

Förening

Namn

Brf Kistaterrassen

Om föreningen

Välkommen till Brf Kistaterrassen

På omtyckta Kistahöjdens solsida bygger Rikshem nu 111 moderna och välplanerade lägenheter med balkong och uteplats. Lägenheterna kommer bestå av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning. Köket är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor ovan bänkskiva i granit. Helkaklat badrum och egen kombitvättmaskin. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna. Lägenheterna kommer att säljas i två etapper, försäljningen av den första etappen bestående av 57 lägenheter startar i juni. Inflyttning kommer preliminärt att ske i kvartal 3, 2016.

Områdesbeskrivning
Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus, Brf Kistaterrassen blir därför ett trevligt tillskott med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader, jogging och längdskidåkning på vintern. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall och ett träningscenter.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen och för den som föredrar tunnelbana är det några få minuters promenad till T-stationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne når man E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil. På sikt kommer även tvärbanan förlängas till Kista, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna. På bekvämt avstånd finns Kista Galleria med sammanlagt cirka 180 butiker. Här samsas även restauranger, caféer och hotell med biograf, bowling och gokart.

TV och Bredband

Föreningen är uppkopplad med fiber TV, IP-telefoni och internet. Kostnad för tjänsteleverans ingår inte i lägenhetens månadsavgift.

Parkering

Föreningen har ca 40 stycken p-platser som upplåtes med hyresrätt. För mer information kontakta Rikshem gällande priser och köstatus.

Övrigt

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2,5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är utrustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bergvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Husby
660 m
Salam Trading
730 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
920 m
Kista Galleria
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lofoten Förskola
450 m
Regnbågen Förskola Lofotengatan
460 m
Kollektivtrafik
Kistahöjden
300 m
Stavangergatan
530 m
Grundskolor
Cordoba international school
640 m
Husbyskolan
670 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
1,1 km
Internationella Engelska Skolan Kista
1,2 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
1,2 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
1,2 km
Banker
Swedbank
1,5 km
Nordea Bank AB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Dalhagens Bollplan
380 m
Husby Ishall
820 m
Simhallar & Utomhusbad
Strandvägen Edsviken
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte