Kista Alléväg 35, bv

Bilder

  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Badrum
  • Sovrum 1

Utgångspris

2 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Kista Alléväg 35, bv , Kista Gård , Stockholm

Äntligen en 4:a i populära Kista Gård med fullutrustat kök och badrum med maskiner från Siemens. Stor och härlig altan samt låg avgift där det ingår tv och bredband genom fiber från comhem. Välvårdad lägenhet där känslan av nyproduktion sitter kvar!

75,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 110 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
221
Byggår:
2010
Utgångspris:
2 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

75,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med mörkt klinkergolv vid entrén samt ekparkett i resten av hallen. Vid entrén finns hatthylla och plats för hallmöbel. Längre in i hallen finns en garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum: Smakfullt badrum med svart klinkergolv med golvvärme. Väggarna är helkaklade i blankt vitt kakel av större modell. Här erbjuds en stor duschplats med glasvägg. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med vit kommod, spegel med spotlights och eluttag. Påkostade maskiner från SIEMENS i form av tvättmaskin och torktumlare.

Kök: Luftigt kök med påkostade tillval och exklusiva köksmaskiner. Stilrena vita köksluckor med gråa handtag. Svart bänkskiva med vitt kakel och belysning ovan. En dubbel diskho i rostfritt stål med engreppsblandare. Samtliga vitvaror från SIEMENS i vitt utförande. Köket är fullutrustat med fullsize kyl och frys, diskmaskin, inbyggd micro, varmluftsugn och keramisk hälll. Vit fläkt från Franke.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. I direkt anslutning till vardagrummet finner du den härliga altanen. Parkettgolv, vitmålade väggar samt mörka tapeter.

Altan: Stora sällskapsytor med plats för utemöbler.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng och hemmakontor. Parkettgolv, vitmålade väggar samt kontrasterande tapetserade väggar. 3 stycken vita dubbelgarderober.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för enkelsäng samt övrig möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar med ena sidan tapetserad.

Sovrum 3: Trevligt sovrum med plats för enkelsäng samt 2 garderober. Rummet används för närvarande som en walk-in-closet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Pris

2 795 000 kr Utgångspris

Avgift

4 110 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

1,2674%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2010

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skagafjord 1

Övrigt

Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Källarförråd finns i samma port. Varmgarage finns att tillgå med ingång från porten. Hissen går ned till källarplan där garage och källarförråd finns. Tvättstuga finns på Kista Alléväg 33.

Föreningen har ett gruppavtal med Comhem som levererar TV och bredband genom fiberoptiskt nät. I månadsavgiften ingår 110 mbit bredband och tv-paketet Medium + 8 favoriter.

Förening

Namn

Brf Ravalen

Om föreningen

I Kista Gård möter du en levande stadsmiljö och avkopplande natur. All form av samhällsservice finns inom bekvämt gångavstånd, inte minst populära Kista Galleria. Spännande arbetsplatser, utmärkta kommunikationer och ett vackert friluftsområde runt knuten - det här och mycket mer gör Kista Gård till ett attraktivt bostadsområde.

I Kista finns allt du behöver för ett gott boende. Lägenhet med effektiva och ljusa planlösningar i moderna flerfamiljshus.

Det kostar för närvarande 690 kr att hyra en garage- eller p-plats i Brf Ravalen.
De första 3 månaderna ligger dock hyran på 1000 kr/mån. Föreningen har valt att sänka hyran på garageplatserna, därav samma hyra på garageplats som p-plats.
Brf Ravalen har totalt 6 st p-platser och 62 st garageplatser.

Föreningen har en bra och informativ hemsida för den som vill veta mer: http://brfravalen.se/

Övrigt

Ekonomisk förvaltning: Frubo AB
För frågor kring avier, bankgironummer, autogiroanmälan och dylikt.
Allmänna frågor:
Telefon: 013-37 40 80
E-post: info@frubo.se

Om området

Kista Gård

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
460 m
Meribz HB
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,4 km
Sollentuna Centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Oddegården Förskola
100 m
Kista Gård Förskola
130 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
510 m
Järvaskolan
620 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
450 m
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
510 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
530 m
Institutet för Internationell Ekonomi
530 m
Banker
Nordea Bank AB
780 m
SEB
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,2 km
Ulriksdals Golfklubb
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
740 m
Dalhagens Bollplan
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
3,9 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte