Borgarfjordsgatan 21 A, våning 29

Bilder

  • Loggia med en UTSIKT
  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Badrum med tvättstuga

Utgångspris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 29 , Kista , Stockholm

Största modellen av 3:a i Kista Torn med ett magnifikt läge på 29:e våningen. Utsikt mot Stockholm Stad och grönska. Cleant vitt kök med stor matplats och utrustning från Siemens. Badrum med egen tvättstuga och svart/vit interiör samt spotlights. Absolut närhet till himlen samt Kistas centrum och tunnelbana!

97 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 972 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
29, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13907
Byggår:
2015
Utgångspris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten är genomgående utrustad med lackad ekparkett och vitmålade väggar samt en generös takhöjd och stora fönsterpartier i samtliga rum.

Hall: Stor hall med gott om plats för klädavhängning samt barnvagn. Intill hallen ligger en praktisk klädkammare med vita hyllor och klädstänger samt ett städskåp.

Badrum: Generöst badrum med egen tvättstuga! Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Tvättstugan är utrustad med vit bänkskiva ovanför maskinerna samt vägghängt skåp för textilförvaring. Badrummet är utformat i klassisk stil med svart klinkergolv och vita kaklade väggar av kakel i större modell. Badrummet är utrustat med spotlightbelysning samt LED-belysning vid spegeln. Glasvägg vid duschplats där även badkar kan installeras. Handfat med svart kommodskåp med 2 lådor samt eluttag finns i badrummet.

Kök: Lägenhetens hjärta! Vitt kök med matplats för 6-10 personer med en fantastisk utsikt över Stockholms grönska. Stilrent och vitt kök med vit bänkskiva och vitt stänkskydd vid arbetsytorna. Fullutrustat kök med vitvaror från välkända Siemens; inbyggd diskmaskin, rostfri kyl/frys, köksfläkt, induktionshäll, rostfri varmluftsugn och rostfri micro som är inbyggda i kökspelare med ergonomisk höjd för hemmakocken. Här finns gott om arbetsytor med belysning och eluttag.

Vardagsrum: Önskar du dig stora sällskapsytor? Här har du Kista Torns största vardagsrum av samtliga 3:or! Här finns plats för stora sällskap samt större TV. Mysig hörna intill loggian som kan nyttjas som bibliotek, lekhörna, hemmakontor, etc. Detta går även att göra om till ett extra sovrum och därmed gör lägenheten till en 4:a.

Loggia: Det moderna fenomenet loggia i sin bästa utformning. Spektakulär utsikt över västra Stockholm stad och grönska. Loggian är utrustad med klinkergolv, glasväggar, eluttag, element och kan därmed nyttjas som ett vanligt rum och balkong.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för enkelsäng och ytterligare möblemang. Här finns en större platsbyggd garderob med vita skjutdörrar. Utsikt i söder mot Stockholms skyline.

Sovrum 2: Master bedroom med plats för king size säng och ytterligare möblemang. Utsikt i söder mot Stockholms skyline.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

29 av 35, hiss finns

Pris

3 995 000 kr Utgångspris

Avgift

4 972 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,4431%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomträtten Danmark 6

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk månadsavgift om 220 kr, för triple-play (bredband, TV, telefoni). Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning och tillkommer utöver den angivna månadsavgiften.

Varje bostad får ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. Oavsett vilken våning du hittar ditt hem på kan du ta del av den spektakulära utsikten från den gemensamma takterrassen 120 meter över folkmyllret på gatan. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk månadsavgift om 220 kr, för triple-play (bredband, TV, telefoni). Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning och tillkommer utöver den angivna månadsavgiften.

Varje bostad får ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser kommer att finnas i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren.

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Mobil Park. Mobil Park hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Mobil Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel.

Mobil Park nås på följande kontaktuppgifter:

Mobil Park AB
Västra Ågatan 16
753 09 Uppsala
Tel: 018-10 15 60
E-post: uthyrning@mobilpark.se

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

Under ca en vecka, i samband med inflyttningen, kommer det att placeras en container avsedd för flyttavfall i området.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
150 m
Msamma Trading
200 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
120 m
Kista Galleria
120 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
190 m
Förskolan Minichipsen AB
190 m
Kollektivtrafik
Kista
150 m
Kista
160 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
190 m
Kista Grundskola F-9
320 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
190 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
350 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
350 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
350 m
Banker
Nordea Bank AB
360 m
SEB
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
490 m
Ärvinge Bollplan
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km
Badplats
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Aria Karadaghi för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

08-751 75 75

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte