Borgarfjordsgatan 21 A, våning 18

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Badrum

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 18 , Kista , Stockholm

Missa inte denna rymliga lägenhet för barnfamiljen som vill bo modernt och centralt i Stockholms högsta bostadshus! Fantastisk utsikt i hela lägenheten som ligger på våning 18. Strax utanför har du Kista Galleria med sin breda service samt tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter!

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 083 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98 kvm
Våning:
18, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12803
Byggår:
2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med ljusinsläpp från vardagsrummets fönsterparti. Hallen är utrustad med garderob med skjutdörrar i spegelglas. Valnötsparkett och vitmålade väggar samt säkhetsdörr.

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från välkända märket Siemens. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva och vita väggskåp. Rymlig duschplats med möjlighet att installera badkar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegel. Spotlightbelysning och grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar.

Gäst WC: Perfekt för stora familjen eller när gästerna är på besök. Grått klinkergolv, vitmålade väggar samt helkaklad vit vägg vid handfat.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Valnötsparkett och vitmålade väggar.

Kök: Vedum-kök med svartlackade träluckor och svarta vitvaror från välkända märken. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd köksfläkt, varmluftsugn, spishäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på vit bänkskiva med vitt stänkskydd och belysning. Här får 6-8 personer plats vid matbordet invid fönsterparti med härlig utsikt. Valnötsparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från fönsterparti samt från loggian med glasväggar. Valnötsparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Ljust sovrum med plats för enkelsäng och ytterligare möblemang. Valnötsparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord på vardera sida. Valnötsparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för enkelsäng och förvaring. Valnötsparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern loggia som fungerar som ett vanligt rum samt balkong. Ett vikbart fönsterparti som går att öppna upp i ett trevligt balkongläge. Loggian är utrustad med element, mörkt klinkergolv och vita väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

18 av 35, hiss finns

Avgift

5 083 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,453%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort n��gon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
160 m
Msamma Trading
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,7 km
Sollentuna Centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
190 m
Förskolan Minichipsen AB
190 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
190 m
Kista Grundskola F-9
330 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
190 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
350 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
350 m
Institutet för Internationell Ekonomi
350 m
Banker
SEB
370 m
Nordea Bank AB
370 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,6 km
Ulriksdals Golfklubb
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
490 m
Ärvinge Bollplan
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,3 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte