Heklagatan 81 A

Bilder

  • Såld!
  • Helikoptervy
  • Området
  • Animerad bild vardagsrum
  • Animerad bild Kök
  • Animerad bild Badrum

Heklagatan 81 A , Kistahöjden , Stockholm

Bästa sydväst-läget av alla ettor på Heklagatan med gavelfönster! Hög levnadsstandard med ljus interiör och modernt vitt kök med granitskiva samt öppen planlösning. Anmäl ditt intresse för att få vara med på budstarten den 31/10. Bli den första att flytta in i denna nyproducerade bostad.

31,4 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 973 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
31,4 kvm
Våning:
2
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

31,4 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten säljs på ritning och därför är visning inte möjligt. Intresseanmälan görs till mäklaren. Budstart 31/10 kl 10:00! Mäklaren ringer till de som anmält intresse. Ej visning!

Hall: Funktionell hall med klinker på golv och vita väggar som är genomgående i lägenheten. Här finns plats för avhängning vid entrén. Längre in i hallen finns 2 garderober samt ett linneskåp för kläd- och textilförvaring.

Allrum: Härligt rum med plats för säng, soffa eller bäddsoffa. Här finns även plats tv-hörna, matbord och möjligtvis ett hemmakontor. Från rummet når du den stora balkongen om nästan 4 kvm där du enkelt kan möblera med moderna loungemöbler! Njut av solen och den omkringliggande grönskan.

Kök: Ljust och luftigt kök från Ballingslöv med med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt som bryts av den vackra bänkskivan i grå granit. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och diskho samt inbyggd mikrovågsugn. Städskåp samt kyl/frys är praktiskt placerad separat för att ge maximal arbetsyta i köket.

Duschrum: Rymligt och fräscht duschrum med praktiskt vädringsfönster samt helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme (el). Utrustat med dusch, wc, handfat med praktisk kommod och egen kombitvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

1 973 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,751%

Tillträde

December 2016

Byggnad

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Budstart 31/10 kl 10:00! Mäklaren ringer till de som anmält intresse. Ej visning!

Till lägenheten finns ett förråd om ca 1kvm direkt utanför ytterdörren.

Förening

Namn

Brf Kistaterrassen

Om föreningen

Välkommen till Brf Kistaterrassen

På omtyckta Kistahöjdens solsida bygger Rikshem nu 111 moderna och välplanerade lägenheter med balkong och uteplats. Lägenheterna kommer bestå av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning. Köket är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor ovan bänkskiva i granit. Helkaklat badrum och egen kombitvättmaskin. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna. Lägenheterna kommer att säljas i två etapper, försäljningen av den första etappen bestående av 57 lägenheter startar i juni. Inflyttning kommer preliminärt att ske i kvartal 3, 2016.

Områdesbeskrivning
Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus, Brf Kistaterrassen blir därför ett trevligt tillskott med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader, jogging och längdskidåkning på vintern. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall och ett träningscenter.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen och för den som föredrar tunnelbana är det några få minuters promenad till T-stationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne når man E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil. På sikt kommer även tvärbanan förlängas till Kista, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna. På bekvämt avstånd finns Kista Galleria med sammanlagt cirka 180 butiker. Här samsas även restauranger, caféer och hotell med biograf, bowling och gokart.

TV och Bredband

Föreningen är uppkopplad med fiber TV, IP-telefoni och internet. Kostnad för tjänsteleverans ingår inte i lägenhetens månadsavgift.

Parkering

Föreningen har ca 40 stycken p-platser som upplåtes med hyresrätt. För mer information kontakta Riksbyggen gällande priser och köstatus.

Övrigt

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2,5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är utrustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bergvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Husby
670 m
Salam Orient Livs HB
710 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
970 m
Kista Galleria - Citycon
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dalhagsskolan Fritidshem
460 m
Lofoten Förskola
480 m
Kollektivtrafik
Kistahöjden
270 m
Trondheimsgatan
580 m
Grundskolor
Husbyskolan
690 m
Cordoba international school
700 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
1 km
Internationella Engelska Skolan Kista
1,1 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
1,1 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
1,1 km
Banker
Swedbank
1,4 km
SEB
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
1,7 km
Attunda Revision AB
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Dalhagens Bollplan
430 m
Husby Ishall
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Strandvägen Edsviken
2,4 km
Badplats
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Siyar Hamidanoglu för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte