Kastrupgatan 16, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Matsal
  • Kök
  • Kök
  • Detaljbild
  • Badrum

Kastrupgatan 16, 3 tr , Kista , Stockholm

Högst upp i huset med magnifik terrass i lugnt läge mot skogsdunge! Totalrenoverad 2012 med kök och badrum i lyxig stil. Vitt kök med svarta vitvaror och stor matsal. Genomgående parkettgolv och vita väggar. 2 sovrum och 2 klädkammare!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 576 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
110
Byggår:
1977

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med öppet ljusinsläpp från vardagsrum och matsal. Här finns gott om plats för avhängning samt praktiskt tillgång till klädkammare och badrum.

Badrum: Stilrent badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar med detaljer i svart mosaik. Badrummet är påkostat med bubbelbadkar, handfat med kommodskåp och matchande spegelskåp med belysning. Infällda spotlights i taket med dimmerstyrning.

Klädkammare: Snygg klädkammare med vita hyllor och klädstänger för klädförvaring.

Vardagsrum: Rymligt och ljust vardagsrum med ett stort fönsterparti samt ljusinsläpp från balkongdörr. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer större soffor och även matplats för den som önskar.

Terass: Inglasad terass i mycket lugnt läge mot skogsdunge i ljust nordväst-läge. Lägen som detta är svårt att hitta i Kista - centralt och lugnt på samma gång! Terassen är utrustad med stenlagt golv samt eluttag och belysning. Infravärmare ingår inte.

Kök/Matsal: Nyrenoverat kök från 2012 med matta vita luckor och inbyggda handtag i borstad aluminium. Stilrent med raka linjer och fullutrustad maskinpark: Samsung kyl/frys, inbyggd diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, inbyggd micro samt köksfläkt. Svart bänkskiva med stavformad natursten ovanför arbetsytorna som är belyst av spotlights. Dubbel diskho med avrinningsyta samt 5 eluttag vid arbetsytorna. Mjukstängning på samtliga luckor och lådor samt skafferi-skåp. Stor och separat matsal som rymmer vardagsmiddagarna och även större bjudningar för hela släkten.

Sovrum 1: Master bedroom som inrymmer dubbelsäng och hemmakontor. Från detta sovrum nås en klädkammare med spegelskjutdörrar och PAX-garderober.

Sovrum 2: Perfekt barnrum med stor lekyta och plats för säng.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 576 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,48133%

Andel av årsavgiften

0,48133%

Reparationsfond

1550 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 augusti 2010
Energiprestanda: 218 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 10

Övrigt

2012 totalrenoverades lägenheten.
Nytt badrum och kök med nya vitvaror. Samtliga rum utrustades med nya parkettgolv och väggarna bredspacklades och vitmålades. Nya innerdörrar, golvlister, taklister och fönsterbänkar från 2012.

Avsättning till inre reparationsfond 35 kr / månad.

Förening

Namn

Brf Brandsö

Om föreningen

Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Parkering

Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere under tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser ovanför vändplanen. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
160 m
Coop Konsum
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,6 km
Sollentuna Centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
110 m
Förskolan Minichipsen AB
110 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
60 m
Kista Grundskola F-9
250 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
480 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
650 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
650 m
Institutet för Internationell Ekonomi
650 m
Banker
Handelsbanken Kista
550 m
SEB
560 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,4 km
Ulriksdals Golfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
190 m
Ärvinge Bollplan
680 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,5 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte