Borgarfjordsgatan 21 A, våning 11

Bilder

Utgångspris

2 800 000 kr

Bevaka slutpriset

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 11 , Kista , Stockholm

Modernt planerad 2:a i Kista Torn! Högklassig bostad med påkostade vitvaror i kök och blanka vita luckor. Stort badrum med egen tvättstuga samt duschplats. Generöst ljusinsläpp och fri utsikt i samtliga rum. Stockholms högsta bostadshus med direkt närhet till Kista galleria & tunnelbana som tar dig till stan på 17 min!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 425 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12108
Byggår:
2015
Utgångspris:
2 800 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterparti. Hallen är utrustad med 3 garderober. Ekparkett och vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från välkända märken. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva och vita väggskåp. Rymlig duschplats med möjlighet att installera badkar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegel. Spotlightbelysning och grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar.

Sovrum: Väl tilltaget sovrum som rymmer en dubbelsäng samt sängbord på vardera sida. Här ryms även ett hemmakontor för den som önskar invid det stora fönsterpartiet. Garderobsvägg med skjutdörrar och klädförvaringssystem från ELFA. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönsterparti av större modell samt från loggian med glasväggar. Öppen planlösning mot kök samt parkettgolv och vitmålade väggar. Lättmöblerat vardagsrum som även inrymmer en rymlig matplats.

Kök: Vedum-kök med vita luckor i blankt utförande och rostfria vitvaror från välkända märken. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd köksfläkt, varmluftsugn, spishäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på vit bänkskiva med vitt stänkskydd och belysning. Ekparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern loggia som fungerar som ett vanligt rum samt balkong. Ett vikbart fönsterparti som går att öppna upp i ett trevligt balkongläge. Loggian är utrustad med element, mörkt klinkergolv och vita väggar. Sydväst-läge.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 35, hiss finns

Pris

2 800 000 kr Utgångspris

Avgift

3 425 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,3052%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomrätten Danmark 6

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. Oavsett vilken våning du hittar ditt hem på kan du ta del av den spektakulära utsikten från den gemensamma takterrassen 120 meter över folkmyllret på gatan. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk månadsavgift om 220 kr, för triple-play (bredband, TV, telefoni). Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning och tillkommer utöver den angivna månadsavgiften.

Varje bostad får ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser kommer att finnas i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren.

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Mobil Park. Mobil Park hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Mobil Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel.

Mobil Park nås på följande kontaktuppgifter:

Mobil Park AB
Västra Ågatan 16
753 09 Uppsala
Tel: 018-10 15 60
E-post: uthyrning@mobilpark.se

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

Under ca en vecka, i samband med inflyttningen, kommer det att placeras en container avsedd för flyttavfall i området.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Meribz HB
140 m
Coop Konsum
200 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
120 m
Kista Galleria
120 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Minichipsen AB
200 m
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
200 m
Kollektivtrafik
Kista
150 m
Kista
170 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
180 m
Kista Grundskola F-9
330 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
180 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
350 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
340 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
340 m
Banker
Nordea Bank AB
350 m
SEB
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
500 m
Ärvinge Bollplan
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km
Badplats
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

08-751 75 75

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte