Kaskögatan 36

Bilder

  • Såld!
  • Renoverat helkaklat badrum i moderna färger
  • Härligt vardagsrum
  • Mäklaren
  • Vardagsrum
  • Vardagrsum

Kaskögatan 36 , Akalla , Stockholm

Äntligen en stor 2:a om 64,6kvm. Unikt tillfälle att förvärva denna lägenhet om 2 rum och kök med kanonläge på Kaskögatan. Topprenoverat badrum, stort kök med matplats samt balkong. Lugnt och trivsamt område nära buss/t-bana, närservice och fin natur. Välkomna! Bredband ingår i avgiften. Välkomna!

64,6 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 961 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64,6 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
804
Byggår:
1975
Driftskostnad:
166 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64,6 kvm

Rumsbeskrivning

Unikt tillfälle att förvärva denna lägenhet om 64,6kvm med kanonläge på Kaskögatan. Denna fina lägenhet har ingång i markplan med den härliga balkongen en halv våning upp på baksidan. Topprenoverat badrum och ljust och luftigt kök med matplats för 4-6 personer vid fönster så att man enkelt kan umgås och laga mat. Fräscht och rymligt sovrum där man når till den möblerbara balkongen. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger 4 min från T-bana, ICA , bussar. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet.

Välkomnande och möblerbar HALL med laminatgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring på hatthylla samt garderober. Härifrån når man även KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD.

Stort och ljust VARDAGSRUM med parkettgolv och vitmålade väggar & fondvägg i svart samt brett fönsterparti. Här har man utrymme för både soffgrupp samt matsalsdel.

Vidare in i lägenheten finner man det ljusa och trevliga KÖKET med laminatgolv, vita väggar samt vita köksluckor. Rymligt KÖK med matsalsdel för 4-6 personer. Gott om plats för en trevlig matplats vid brett fönsterparti. Vitvaror består av: Spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Totalrenoverat BADRUM med fint klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet har badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin.

Stort och rymligt SOVRUM med laminatgolv och vitmålade väggar. Härifrån når man ut till den möblerbara BALKONGEN som är belägen halv våning upp på baksidan.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 961 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Driftskostnad

2 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

0,11035%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 december 2008
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

10 Porkala 3

Förening

Namn

HSB Brf Porkala nr 249 i Stockholm

Om föreningen

Stamspolning gjord under 2011. Förslag om stambyte framlagt av styrelsen i maj 2014. Beslut oktober 2014: Styrelsen, med hjälp av professionell rådgivning, bedömer att inget stambyte kommer behövas de närmaste fem åren. En total renovering av trapphusen gjordes 2012. 3-glasfönster kommer installeras i alla bostäder med start höst 2017. Renovering av tvättstugor 2007-2008 Tvättstugor finns i följande hus: Sveaborgsgatan 10, Kaskögatan 6 och 24. Porkalagatan 15 Sibeliusgången 32, 38, 42, 46, 50 och 58. Nyrenoverad bastu med dusch finns på Kaskögatan 18, ingång från källargången. Föreningen har ett eget gym, Porkalagatan 15, ingång baksidan. Festlokal som renoverades under 2013 finns på Sibeliusgången 52.

Bredband från Bredbandsbolaget och grundutbud av kabel-tv från ComHem ingår i månadsavgiften.

Bredband finns indraget och levereras av Bredbandsbolaget eller Comhem. Kabel-TV levereras av Comhem.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och förråd tillhörande lägenheten finns längst ner i huset.

Parkering: Föreningen har två parkeringsgarage där föreningens medlemmar kan hyra parkeringsplats, Kasködäcket och Porkalafaret.

Kasködäcket, är ett parkeringshus i tre plan där det undre är helt inbyggt, det mellersta halvöppet och det översta planet, som ligger i markplan, är öppet. Porkalafaret, är ett underjordiskt parkeringsgarage som löper under husen på Sibeliusgången.

Totalt finns det 664 parkeringsplatser, varav 6 st är för motorcyklar och 18 st är för husvagnar.

Området: Fastigheten ligger i Akalla som är ett mycket naturskönt område. På promenadavstånd finns Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar och den idylliska Akalla by med anor från 1700-talet där man kan se får, hästar, höns, kor, kaniner, ankor och getter.

Om området

Akalla

Bebyggelsen för Akalla, Kista och Husby kom till efter en nordisk idétävling som anordnades 1966, detaljplanen färdigställdes 1969 och utbyggnaden genomfördes 1972-1977. Planen bygger på en likartad stadsstruktur i långa band med centrumanläggning och höghus i anslutning till tunnelbanestationerna.[3] Bland arkitekterna fanns VBB, FFNS med arkitekt Lars Bryde och fastighetskontorets egen arkitektavdelning.[4] Inom stadsdelen finns fyra skolor, ett bibliotek samt Akalla kyrka.
Akalla domineras av de arton höghus som står på rad rakt igenom området. På södra sidan av de höga husen ligger centrum längs Sibeliusgången och på norra sidan höghusen finns lägre hus som bildar storgårdar med små skogsdungar och lekparker. Sydväst om Sibeliusgången finns det en del radhus och parhus. Genom dessa hus går den långa backen Slingerbulten, som slingrar sig igenom husen. Söder om Akalla intill Järvafältet ligger Akalla by som består av äldre bevarad bebyggelse. Här finns bland annat bebyggelse från 1600-talet. Gården hålls levande med hjälp av 4H.[1] På båda sidor om Akalla by finns det radhusområden. I samband med utbyggnaden av Akalla på 1970-talet uppfördes Akalla värmeverk för att försörja stadsdelen med fjärrvärme. Akalla värmeverk drivs idag (2013) av Fortum Värme.
På Järvafältet finns ett koloniområde, samt Hästa gård som är Stockholms kommuns sista fungerade jordbruk. På Hästa gård hölls Stockholms Stads fårhjord, som populärt kallades "Kungens får" fram till att Staden avvecklade sin fårhållning. Mangårdsbyggnaden restes på 1700-talet.[1]
Stockholms stadsmuseum har bedömt att Akalla är en av de mest intressanta stadsdelarna från miljonprogrammets epok ur en kulturhistorisk synvinkel. Bidragande till detta är den tidstypiska och goda planeringen, samt en ofta högkvalitativ, mycket medveten, arkitektonisk utformning.

Kommunikation

Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice

Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Sigurd Johansson AB
200 m
Daioub Hassan
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
420 m
Sollentuna Centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Oxhagsskolan Förskola Barnkullen
160 m
Barnkullen Förskola
160 m
Grundskolor
Sveaborgsskolan
110 m
Al-Kowneyn Utbildning Centrum
360 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
2,2 km
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
2,2 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
1,1 km
Institutet för Internationell Ekonomi
2,2 km
Banker
SEB
2,2 km
Nordea Bank AB
2,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
650 m
Komethallen AB
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stenhagens Bollplan
270 m
Akalla Gårds Bollplan
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
3,6 km
Medley Jakobsbergs simhall
5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Sara Marshall för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Sara Marshall

Sara Marshall

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-438 20 59

sara.marshall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte