Vejlegatan 9, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vejlegatan 9
  • Badrum
  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum

Vejlegatan 9, 3 tr , Kista , Stockholm

Centralt belägen 2:a med balkong i bästa sydväst-läge! Genomgående renoverad 2012 med vita golv och vitmålade väggar. Specialsnickrat kök med vita luckor i retro-stil samt modern utrustning! Ljust badrum från 2012 med tvättmaskin och fin inredning.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 845 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus hall med plats för avhängning alternativt möjlighet att installera garderober. På golvet ligger ett vitt ekgolv som är genomgående för lägenheten. Vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.

Badrum: Badrum som renoverades 2012 med svart/vitt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Rymlig duschplats med fönster samt möjlighet att installera badkar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med vitt kommod-skåp, spegelskåp med belysning. Här finns även tvättmaskin och ett par väggmonterade hyllor.

Kök: Snickeritillverkat kök från 2012, som är platsbyggt och har en gedigen retro-stil med modern utrustning. Köket är utrustat med kyl/frys, köksfläkt, diskmaskin (45 cm) samt spis/ugn i rostfritt utförande. Rejäl diskbänk i rostfritt stål med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Vita köksluckor med retro-handtag samt öppna kryddhyllor. Här finns ett praktiskt vädringsfönster samt plats för matbord.

Vardagsrum: Stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vitmålade väggar samt gråmålad pelare och vitt ekgolv. Bra ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti och balkongdörr.

Balkong: Perfekt sydväst-läge med fri utsikt över takåsarna bort mot Järvafältets gröna ängar. Härlig stadspuls nedanför balkongen med Kistas promenadstråk som tar dig till centrum på 2 minuter.

Sovrum: Här ligger vit ekparkett och väggarna är vitmålade. Sovrummet inrymmer en dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Från sovrummet når du lägenhetens förråd/klädkammare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

2 845 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,28658%

Andel av årsavgiften

0,28658%

Reparationsfond

1136 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Vejle Nr 1

Övrigt

Lägenheten renoverades 2012. Då gjordes följande.
All el drogs om och uppgraderades till jordad och jordfelsbrytare installerades.
Nya parkettgolv i alla rum. Vit ek.
Nytt kök. Snickeritillverkat.
Ny kyl och frys. Ny spis och fläkt. Ny diskmaskin.
Nykaklat badrum. Ny wc, handfat och blandare. Ny tvättmaskin.

Avsättning till inre reparationsfond 28kr/månad.
Lägenhetsförråd finns i lägenheten.

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse. Två stycken boulebanor finns på föreningens område - på Helsingörsgatan 16 & 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Dock längre kötid. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Kortare kötid.

Garage cirkapriser, 425/550 kr/mån

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
10 m
Coop Konsum
240 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2 km
Sollentuna Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fröhuset Förskola
190 m
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
210 m
Grundskolor
Kista Grundskola F-9
170 m
SverigeFinska Skolan
210 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
490 m
Fryshuset Grundskola Västra
590 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
640 m
Institutet för Internationell Ekonomi
640 m
Banker
Handelsbanken Kista
200 m
SEB
330 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,9 km
Ulriksdals Golfklubb
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
490 m
Kvarnbacka Bollplan
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,5 km
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte