Sveaborgsgatan 5, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Sveaborgsgatan 5, 3tr , Akalla , Stockholm

Välkomna till denna välplanerade lägenhet med inglasad och möblerbar balkong i bästa läge! Modernt renoverat kök, två sovrum som ligger helt insynsskyddat samt ett stort badrum. Lugnt och trevligt område med närhet till Kista Galleria, ICA, buss/t-bana, skolor & förskolor.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 438 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
65
Byggår:
1976
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna optimal planerade 3:a om 73 kvm i populära Sveaborgsgatan! Påkostat och helrenoverat kök 2012 med matplats för 6-8 personer samt fräscht badrum. Bostaden erbjuder 2 sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med stabil förening. För barnfamiljen finns det även ett flertal förskolor och skolor i närheten. Nära buss/t-bana, närservice och fina naturområden. Varmt välkommen!

Öppen och välkomnande HALL med laminatgolv och vitmålade väggar.

Toppfräscht och påkostat KÖK 2012 med matplats för 6-8 personer. Köksluckor i ek, laminatgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för förvaring, praktisk arbetsbänk i laminat med stenimitation. Maskinell utrustning består av: spis, kyl och frys, integrerad diskmaskin samt spisfläkt. Från köket har man utgång till den härliga inglasade BALKONGEN. Fint läge högt upp i huset utan insyn.

Stort VARDAGSRUM med laminatgolv samt vitmålade väggar. Det generösa fönsterpartiet i kombination med höga läget ger rummet en härlig atmosfär. Ingen insyn.

Stort BADRUM med plastmatta och våtrumstapet. Här finns badkar, WC, spegelskåp, handfat, tvättmaskin samt vädringsfönster.

Fräscht SOVRUM 1 med stor plats för dubbelsäng. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Luftigt SOVRUM 2 med plats för större säng samt arbetshörna. Laminatgolv och tapetserade väggar. Gott om förvaringsutrymme i garderober.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 438 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,98159%

Andel av årsavgiften

0,99119%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 183 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppskattad elförbrukning/år.

Övrigt

- I månadsavvgiften ingår tv (basutbud 16 kanaler), internet (110/ 100 fiber LAN) & telefoni

Förening

Namn

Brf Sveaborg

Om föreningen

Föreningen har 2014 tecknat gruppavtal för kabel-tv (16 kanaler) och bredband 100/10 genom tele2.
Brf Sveaborg blev utnämnt till årets BRF 2010 av Fastighetsägarna Stockholm, för sitt framgångsrika arbete med trygghets- och säkerhetsfrågor.

Alla tak och fönster är nyrenoverade under 2004-2005. Stamrensning utfört 2005.
Föreningen är medlem i och förvaltas av HSB. Stockholm. Ekonomisk förvaltning genom Fastighetsägarna AB samt teknisk förvaltning genom egen förvaltare i föreningen.

Stabil förening med god ekonomi. Brf Sveaborg är en aktiv förening som har många aktiviteter såsom filmkvällar och pubkvällar samt disco för barnen etc. Gårdarna är välskötta och här finns fina planteringar samt trevlig grillplats och lekytor för barnen.

Tvättstuga med senaste elektroniska bokningssystem på Sveaborgsgatan 9-11. Man kan även boka tvättider via Internet. Övervakningskameror i källare för trygghet. Elektronisk passersystem och porttelefon i alla portar. Välutrustad miljöstuga finns att tillgå, liksom nyrenoverad föreningslokal på Sveaborgsgatan 9-11. Parkering både utomhus och i garage finns att hyra av Svenska Bostäder, lediga platser finns.

Fastigheten ligger i Akalla i ett mycket naturskönt område. På promenadavstånd finns Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv. Endast på några minuters gångväg ligger Akalla by med flerhundraårig bebyggelse (Akalla är en mycket gammal bygd och har anor tillbaka till järnåldern).

Parkering

Kötid till garageplats.

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte