Hillerödsgränd 6

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Badrum

Hillerödsgränd 6 , Kista - Ärvinge , Stockholm

Välkomna till denna fina 3:a belägen i lugna Ärvinge. Totalrenoverat kök -09 och helkaklat badrum. Promenadstråk och fina gröna omgivningar finns ett stenkast från lägenheten. Gångavstånd till moderna Kista Galleria, med ett rikligt utbud av affärer och generösa öppettider med många restauranger, caféer mm.

77,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 683 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
514
Byggår:
2000

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna mycket trevliga lägenhet i lugna Ärvinge nära Kista Galleria. Genomgående fräsch lägenhet om 77,5 kvm i genomgående fint skick. Totalrenoverat kök -09 och helkaklat badrum. Promenadstråk och fina gröna omgivningar finns ett stenkast från lägenheten. Gångavstånd till moderna Kista Galleria, med ett rikligt utbud av affärer och generösa öppettider med många restauranger, caféer mm.

Rymlig och ljus HALL med klinkergolv och vita väggar. Gott om plats för avhängning.

Från hallen når man ett fräscht helkaklat BADRUM med klinker på golvet och kakel med bord. Badrumsutrustning består av: badkar, WC, handfat med kommod och spegel, badrumsskåp. Vädringsfönster. Tvättmaskin ingår.

Vidare finner man ett ljust och moderntrenoverat -09 KÖK. Fräscha köksluckor i ek samt vitt, fin designad glaskakel ovan arbetsbänk samt fin bänkskiva i vitt. Vitvaror består av: kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt spisfläkt. Härifrån når man ut till den härliga uteplatsen där man enkelt kan sitta o njuta av långa soltimmar.

Rymligt VARDAGSRUM med parkettgolv och vita väggar. Härifrån når man ut till den stora uteplatsen i söderläge med delvis stenplattor samt gräsmatta.

Stort SOVRUM 1 med ljusa tapeter och parkettgolv. I anslutning till rummet finns klädkammare med gott om utrymme för förvaring i garderober.

Rymligt SOVRUM 2 med laminatgolv samt ljusa tapeter. Garderob ingår.

OMRÅDET: Mysigt och trevligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Ett par minuters gångavstånd till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag, där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio, butiker och dylikt. Från Kista har man direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

5 683 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

1,3604%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Kista Ängar

Om föreningen

Till varje lägenhet hör ett inhägnat, låsbart källar- eller vindsförråd. Extra förrådsutrymme (ej inhägnat) kan hyras till en låg kostnad.
Föreningen har länge haft samma avgifter men kommer att höja månadsavgifterna med ca 3% under 2016. Inga stora reparationer eller underhållsåtgärder är planerat i dagsläget 2015-03.
I årsavgiften ingår kostnad för vatten, värme (fjärrvärme) och kabel-TV (comhems analoga basutbud). Hushållsel betalas av resp hushåll. Möjlighet till bredband, digital-TV och IP-telefoni via kabel-TV-nätet - betalas av resp hushåll.

Allmänna utrymmen:
Föreningslokal (uthyrningslägenhet) med bastu
Två tvättstugor
Cykelförråd (ett stort och tre mindre)
Två soprum för hushållssopor
Grovsoprum
Återvinningsstation

Se gärna föreningens hemsida: http://www.kistaangar.se

Antal lägenheter

76

Parkering

Föreningen disponerar via servitut ett antal parkeringsplatser i parkeringshus utanför kontorsbyggnaderna på Igelbäcksgatan:

Nattparkering, övre P-däck: 260kr/mån, totalt 21 platser
Nattparkering, garage: 330kr/mån, totalt 8 platser
Dygnsparkering, garage: 610kr/mån, totalt 32 platser
"Nattparkering" innebär att platsen normalt får användas måndag-fredag kl 16:30-08.30 samt hela dygnet lördag, söndag och helgdag. Övriga tider, dvs måndag-fredag 08.30-16.30, måste fordonet flyttas. Gratis parkering finns även längs med gatan samt betalparkering finns inom området.

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: SBC, www.sbc.se

Om området

Kista - Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Närservice

Till hösten 2015 öppnar Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: http://kista.engelska.se/en

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ärvinges Jour Livs HB
110 m
Hodells Livsmedel AB
210 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
940 m
Kista Galleria
940 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lyckostugan Förskola
420 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Fenix
450 m
Kollektivtrafik
Ärvingevägen
370 m
Kistavägen
640 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
480 m
Kista grundskola F-3
690 m
Gymnasium
Fryshuset Grundskola Västra
1 km
Internationella Engelska Skolan Kista
1 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
1,1 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
1,1 km
Banker
Danske Bank
610 m
Handelsbanken Kista
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hio HB
2,6 km
Fairway Golf Ulriksdal AB
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
560 m
Kvarnbacka Bollplan
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,9 km
Badplats
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte