Helsingörsgatan 31, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Accepterat pris
  • Kök
  • Kök
  • Vardagsrum

Helsingörsgatan 31, 2tr , Kista , Stockholm

Högst upp i huset finner ni denna exklusiva 2:a på 45 kvm med balkong. Påkostat badrum, modernt kök från 2010, rymligt sovrum samt genomgående fräscha golv och väggar. Perfekt tillfälle för dig som vill ha det nytt och utomordentligt. Ett stenkast från Kista Galleria, kommunikationer och grönska. Varmt välkomna!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 644 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband, Bredbandstelefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
239
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad och ljus lägenhet om 45 kvm belägen högst upp i huset med bra läge på balkongen. Öppet kök i öppen planlösning mot vardagsrum med bar bord som avskiljare så att man enkelt kan umgås på behagliga ytor. Här bor ni trevligt och centralt mitt i Kista ca: 4 min till kommunikationer, skolor och Kista galleria med det stor utbud av butiker och restauranger m.m. Varmt välkomna!

Välkomande HALL med parkettgolv, målade väggar i vitt, goda avhängningsmöjligheter samt förvaring.

Påkostat BADRUM med bruna klinkergolv och kaklade väggar i beiga toner. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch, spegelskåp, golvvärme samt ett vädringsfönster.

Vidare in i lägenheten kommer man till den moderna och stilrena KÖK som har genomgått helrenovering under 2010 med barbord för 2-4 personer. Köket är fullt utrustat och har ordentligt med arbetsytor samt gott om förvaring. Köket har vita köksluckor, parkettgolv, målade väggar i vitt samt svart kakel ovanför arbetsbänk. Maskinell utrustning med integrerad kyl/frys, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, spishäll och fläkt.

Luftigt VARDAGSRUM med parkettgolv, målade väggar i vitt, fondvägg i silvergråkulör samt fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Utgång till möblerbar BALKONG i västläge med sittplats för 2-4 personer.

Stort SOVRUM med parkettgolv, målade väggar i vitt samt fönsterparti med härligt ljusinsläpp.

Övrigt:

Mer information om föreningen kan ni gå in på föreningens hemsida http://www.hsb.se/stockholm/bjorno

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 644 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband, Bredbandstelefoni

Andel i föreningen

0,20921%

Andel av årsavgiften

0,20921%

Reparationsfond

2915 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2008
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Björnö

Om föreningen

Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44. Där finns även bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Antal lägenheter

309

Parkering

Garage, 243/408 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
190 m
Coop Konsum
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,1 km
Spånga centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
60 m
SverigeFinska Förskolan
60 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
60 m
Kista Playschool AB
190 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
690 m
Fryshuset Grundskola Västra
790 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
840 m
Institutet för Internationell Ekonomi
840 m
Banker
Handelsbanken Kista
370 m
SEB
530 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,9 km
Ulriksdals Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
290 m
Kvarnbacka Bollplan
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,6 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte