Langelandsgatan 32

Bilder

  • Såld!

Langelandsgatan 32 , Kista , Stockholm

Perfekt för den stora familjen! Välkomna till en av mycket få stora BR-radhus centralt i Kista! Fräscht kök, 2 st helkaklade badrum och luftigt vardagsrum som rymmer stora familjen. Bostaden har underbar uteplats och eget förråd vid entrén i äkta radhusanda. Närhet till kommunikationer, skolor, Kista Galleria mm

91,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 425 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Radhus
Boarea:
91,5 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
96
Byggår:
1978

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

91,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta bostadsrättsradhus beläget i ett barnvänligt område med både naturen, kommunikationer och Kista Galleria inom promenadavstånd. Ett optimalt planerat radhus om totalt 91,5 kvm med 3 st. sovrum med plats för garderob mm. 2 st. Fräscht badrum med tvättmaskin samt gäst WC vid entrén. Rymligt och fräscht kök med matplats för 8 -10 personer, underbart stort vardagsrum där man enkelt kan umgås i större sällskap. Huset erbjuder även 2 st uteplatser med rymliga förråd. Härlig stensatt uteplats med morgonsol vid entrén samt ett uteförråd.

ENTRÉPLAN
Välkomnande HALL med klinkergolv -05 i hela hallen och vitmålade väggar -11. Här finns det goda avhängningsmöjligheter.

Fräscht Gäst WC i anslutning till hallen renoverat -06 med vitkaklade väggar samt svart klinker på golvet WC, handfat med kommod, spegel samt vädringsfönster.

Fräscht och påkostat KÖK från -06 med klinkergolv och vitmålade väggar. Stora förvaringsutrymmen och arbetsytor samt matplats för 8-10 personer. Köksluckor i ek och sjösten ovan arbetsyta. I köket finns även ett modernt barbord. Vitvaror består av: spishäll, fläkt, kyl och frys, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn.

Underbart stort VARDAGSRUM där man enkelt kan umgås i större sällskap. Parkettgolv och delvis målade väggar samt fondtapet. Här finns det stora fönsterpartier som släpper in härligt med ljus. Härifrån når man ut till den stora stensatta uteplatsen i eftermiddag/ kvällssol.

ÖVREPLAN
Ljus och luftig hall med laminatgolv och målade väggar. I anslutning till hallen finns även ett stort förråd för förvaring.

Mysigt SOVRUM 1 med laminatgolv och målade väggar -10.

Rymligt SOVRUM 2 med laminatgolv och målade väggar -10.

Stort SOVRUM 3 med laminatgolv och målade väggar -10.

Fräscht BADRUM med vitkaklade väggar och ljus grått klinker på golvet. Badrumsutrustning består av: WC, badkar, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin samt ett vädringsfönster.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 425 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel av årsavgiften

0,42187%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2010
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör 7

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Tunö

Om föreningen

Tunö är en av nio HSB-bostadsrättsföreningar i Kista. Den består av 252 lägenheter. Tunö äger även lokaler som hyrs ut till skola och daghem.

Tunö ligger nära Kista centrum med tunnelbana och busslinjer med tvärförbindelser både mot Sollentuna och mot Vällingby. I Kista Centrum med ett 150-tal butiker, banker, restauranger och biografer finns tillgång till det mesta.

Närheten till Järvafältet med cykelleder, motionsspår, koloniområden etc ger goda möjligheter till friluftsliv.

Se gärna föreningens hemsida http://www.tuno.org för info om föreningen.

Parkering

Föreningen har ett brett utbud av parkeringsalternativ. Samtliga med kösystem. P-plats utan el (2,5m bred):172 kr/mån. P-plats utan el bred (3,0m bred): 206kr/mån. P-plats med el (2,5m bred): 245 kr/mån exkl. elförbrukning. P-plats med el (3,0m bred): 294kr/mån exkl. elförbrukning. Garagehyra: 465kr/mån.

Övrigt

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 7 och på Langelandsgatan 24.Föreningen har 17 stora förråd (210 kr/mån) och 24 små förråd (105 kr/mån). Kontakta förvaltningsassistenten om du behöver ett förråd. Det är kösystem till förråden. Cykelrum finns på Helsingörsgatan 19 och Langelandsgatan 18. Nycklar kan du köpa på föreningsexpeditionen. För barnvagnar finns särskilda rum i trapphusen, till vilka portnyckeln passar. En gemensamhetslokal finns på Helsingörsgatan 7 som de boende kan hyra.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
140 m
Mathålet AB
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
500 m
Kista Galleria
500 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Igelbäcksskolan Förskola Fröhuset
60 m
Fröhuset Förskola
60 m
Kollektivtrafik
Ärvingevägen
200 m
Kista
260 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
100 m
Kista Grundskola F-9
300 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
630 m
Fryshuset Grundskola Västra
700 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
770 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
770 m
Banker
Danske Bank
260 m
Danske Bank
260 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
400 m
Kvarnbacka Bollplan
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km
Badplats
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte