Helsingörsgatan 26, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Badrum
  • Allrum
  • Allrum
  • Kök
  • Sovrum

Helsingörsgatan 26, 2tr , Kista , Stockholm

Välkomna till ett billigt boende! Rymlig och välplanerad 2:a på 45 kvm med den stora härliga balkongen. Endast ett par minuter från Kista Galleria och service. Topprenoverat badrum- 14 och fräscht kök. Härligt ljusinsläpp in i hela lägenheten. Närhet till Kista Galleria, T-bana/bussar och grönområden. Välkomna!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 416 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
190
Byggår:
1976

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna optimala 2:a om 45kvm med balkong. Lägenheten är belägen på attraktiva Helsingörsgatan endast ett stenkast från Kista Galleria där man har T-bana/bussar, butiker, mataffärer, restauranger m.m. Totalrenoverat badrum -14 med kakel och klinker. Stort och ljust vardagsrum med balkong mot den fantastiska utsikten över innergården. Rymligt sovrum samt en stor klädkammare intill sovrummet med bra förvaringsmöjligheter. Välkomna!

Lättmöblerad HALL med vitmålade väggar och laminatgolv. Goda avhängningsmöjligheter på hatthylla.

Totalrenoverat BADRUM -14 med vitkaklade väggar och grått klinker på golvet. Badrumsutrustning består av: WC, handfat med kommod, duschhörna, spegel samt vädringsfönster.

Ljust KÖK med vita köksluckor och laminatgolv. Arbetsbänk som skiljer åt kök och vardagsrum. Maskinell utrustning: Kyl/Frys, spis samt fläkt. Vädringsfönster.

Rymligt ALLRUM med laminatgolv och vitmålade väggar. Plats för soffgrupp samt matsalsdel. Stort fönsterparti samt utgång till den härliga BALKONGEN.

Rymligt SOVRUM med vitmålade väggar och laminatgolv. Bra med förvaring i rymlig klädkammare. Fönster som ger behagligt ljusinsläpp.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

2 416 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel av årsavgiften

0,26797%

Reparationsfond

3861 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1976

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2010
Energiprestanda: 184 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Drejö

Om föreningen

Föreningen har ca 250 lägenheter samt lokaler som uthyrs. Bostadsrättsföreningen består av de hus som har adress; Helsingörsgatan 2-32 (jämna nummer) samt Vejlegatan 9, vilka alla är byggda 1977-1978.

Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Bastu finns även för disponering vid intresse. Två stycken boulebanor finns på föreningens område - på Helsingörsgatan 16 & 32.

Föreningen har en bra och informativ hemsida: http://www.brfdrejo.se/

TV och Bredband

Föreningen har indraget bredband via Bredbandsbolaget och ComHem, det står medlemmarna fritt att välja. Kabel-TV levereras av ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Varmgarage finns att tillgå för medlemmarna genom separata avtal med HSB. Dock längre kötid. Även kallgarage för bil finns att tillgå. Kortare kötid.

Garage cirkapriser, 425/550 kr/mån

Övrigt

Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 16 som skall användas av boende på Vejlegatan 9 och Helsingörsgatan 6-18. Tvättstuga finns på Helsingörsgatan 32, som skall användas av boende på Helsingörsgatan 22-32.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
150 m
Coop Konsum
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2 km
Sollentuna Centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
180 m
SverigeFinska Förskolan
180 m
Grundskolor
Kista Grundskola F-9
160 m
SverigeFinska Skolan
180 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
590 m
Fryshuset Grundskola Västra
720 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
750 m
Institutet för Internationell Ekonomi
750 m
Banker
Handelsbanken Kista
350 m
Nordea Bank AB
470 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,8 km
Ulriksdals Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
380 m
Kvarnbacka Bollplan
430 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,6 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte