Langelandsgatan 12, bv

Bilder

  • Såld!
  • Altan 1
  • Altan 3
  • Vardagsrum 4
  • Kök 1
  • Kök 2

Langelandsgatan 12, bv , Kista , Stockholm

Välkommen till denna mysiga och moderna 2:a med stort ljusinsläpp och altan på ca 20 kvm! Lägenheten har en öppen planlösning i ett modernt genomförande med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Stort och välplanerat vardagsrum som maximerar dess yta och utgång till altanen. Altanen på ca 20 kvm har ett sydvästligt läge och ger utrymme för både umgänge och grillning.
Modernt kök med marmorbänk och gulddetaljer! Nyrenoverat badrum utrustat med golvvärme, dusch och tvättmaskin.
Bostaden är belägen i ett lugnt område ett stenkast från Kista Galleria med all möjlig shopping och aktiviteter och t-bana som tar dig till City på 17 min!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 292 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
188
Byggår:
1979

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med vitmålade väggar och ljust kakel samt plats för avhängning.

Vardagsrum
Stort och välplanerat vardagsrum med en öppen planlösning som gör det enkelt att möblera. Vardagsrummet har en genomgående träparkett och vitmålade väggar med utgång till altanen. Flertalet fönster ger ett stort ljusinsläpp i hela lägenheten.

Sovrum
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och träparkett samt plats för garderober längt med väggen om så önskas. Bra ljusinläpp med ingång till kontor / förråd.

Förråd
Inbyggt förrådsutrymme i anslutning till sovrummet. Här finns möjligheten att göra om förrådet till antingen ett kontor eller walk-in closet.

Altan
Stor altan i grymt läge med plats för utemöbler, umgänge och grill. Förrådet ger möjlighet till förvaring.

Kök
Modernt kök med svart kakel och träparkett samt en bänkskiva av vit marmor. Köket är utrustat med kyl/frys, kombinerad ugn/micro och induktionshäll samt inbyggt vinställ för den vinintresserade.

Badrum
Fräscht badrum med bra ljusinsläpp samt med väggar av vitt kakel och svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, tvättmaskin från Miele, dusch, spegelskåp, handfat samt elburen golvvärme.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 292 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,21743%

Andel av årsavgiften

0,21743%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2010
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör 8

Förening

Namn

Brf Tunö

Om föreningen

Tunö är en av nio HSB-bostadsrättsföreningar i Kista. Den består av 252 lägenheter. Tunö äger även lokaler som hyrs ut till skola och daghem.

Tunö ligger nära Kista centrum med tunnelbana och busslinjer med tvärförbindelser både mot Sollentuna och mot Vällingby. I Kista Centrum med ett 150-tal butiker, banker, restauranger och biografer finns tillgång till det mesta.

Närheten till Järvafältet med cykelleder, motionsspår, koloniområden etc ger goda möjligheter till friluftsliv.

Se gärna föreningens hemsida http://www.tuno.org för info om föreningen.

Parkering

Föreningen har ett brett utbud av parkeringsalternativ. Samtliga med kösystem. P-plats utan el (2,5m bred):172 kr/mån. P-plats utan el bred (3,0m bred): 206kr/mån. P-plats med el (2,5m bred): 245 kr/mån exkl. elförbrukning. P-plats med el (3,0m bred): 294kr/mån exkl. elförbrukning. Garagehyra: 465kr/mån.

Övrigt

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 7 och på Langelandsgatan 24.Föreningen har 17 stora förråd (210 kr/mån) och 24 små förråd (105 kr/mån). Kontakta förvaltningsassistenten om du behöver ett förråd. Det är kösystem till förråden. Cykelrum finns på Helsingörsgatan 19 och Langelandsgatan 18. Nycklar kan du köpa på föreningsexpeditionen. För barnvagnar finns särskilda rum i trapphusen, till vilka portnyckeln passar. En gemensamhetslokal finns på Helsingörsgatan 7 som de boende kan hyra.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
100 m
ICA Supermarket
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,1 km
Sollentuna Centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fröhuset Förskola
140 m
SverigeFinska Förskolan
180 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
180 m
Kista Ungdomsgård
270 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
550 m
Fryshuset Grundskola Västra
620 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
690 m
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
690 m
Banker
Handelsbanken Kista
180 m
SEB
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
3 km
Ulriksdals Golfklubb
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
470 m
Kvarnbacka Bollplan
620 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,4 km
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Patrik Barej

Patrik Barej

Kista

Reg.Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-751 00 92

patrik.barej@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte