Köpenhamnsgatan 10, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Badrum
  • Vardagsrum

Köpenhamnsgatan 10, 4tr , Kista , Stockholm

Har ni sprungit runt och letat efter en 4:a med UTHYRNINGSDEL men tyckt att det varit för dyrt med avgiften?! Här har ni lägenheten som har totalrenoverat kök samt badrum. Ligger ett stenkast från Kista Galleria, T-bana, bussar samt matbutiker. Flertal förskolor och skola ligger runt hörnet. Välkomna!

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 433 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
1977

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna välplanerade lägenhet som enkelt kan göras om till 5 ROK utan att ta från lägenhetens luft och utrymme. Totalrenoverat kök 2011 med ljus planlösning och matplats för 6-8 personer vid fönster så att man enkelt kan umgås och laga mat. 2st helkaklade badrum. Stort och ljust vardagsrum med brett fönsterparti mot den möblerbara balkongen i söderläge. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger med 2-3 min promenadavstånd till Kista Galleria där T-bana, bussar samt matbutiker ligger. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet. Varmt välkomna!

Lättmöblerad och välkomnande HALL med ljusa tapeter väggar och klinkergolv. God plats för avhängning och dylikt. Härifrån finns dörr ingången till UTHYRNINGSDELEN.

Fräscht KÖK renoverat 2011, ljusa tapeter och klinkergolv. Vita köksluckor och svart bänkskiva i laminat. Gott om förvaring och vitt kakel ovan arbetsbänk. Matplats för 6-8 personer vid fönster. Utrustat med kyl/ frys, fläkt, spis, och integrerad diskmaskin.

Luftigt VARDAGSRUM med valnötsparkett och ljusa tapeter. Plats för större soffgrupp där man även enkelt får plats med matsalsdel. Härifrån når man ut till den härliga BALKONGEN i söderläge.

Stort och rymligt SOVRUM 1 med delvis klinkergolv och delvis linoleummatta samt tapetserade väggar. Detta sovrum kan med fördel och med väldigt enkla medel delas upp till två st mindre sovrum vid behov. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob samt klädkammare.

Mysigt SOVRUM 2 med linoleummatta och tapetserade väggar samt brett fönsterparti.

Fräscht renoverat BADRUM med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, WC, handfat med spegel. Härligt ljusinsläpp från vädringsfönster.

Rymlig UTHYRNINGSDEL som består av linoleummatta och vitmålade väggar. Totalrenoverat BADRUM -13. Vitkaklade väggar och svart klinkergolv. Badrummet består av WC, duschkabin, handfat med spegelskåp samt vädringsfönster.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 433 kr inkl värme, VA

Andel av årsavgiften

0,56147%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 augusti 2010
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 13

Övrigt

BREDBAND
Uttag för 100/10 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter till ett datajack som placerats i hallen. Därifrån är det lägenhetsinnehavarens ansvar att skaffa ett abonnemang med Bredbandsbolaget och att dra en kabel till den plats där man vill ha datorn. Månadsavgiften för bredbandet inklusive månadsavgiften för IP telefoni betalas av föreningen (ingår i månadsavgiften).

Vid inflyttning:
Kontakta Bredbandsbolaget och för att starta upp och aktivera ditt Bredband för första gången. Ifall detta inte sker kan Internet sluta fungera vid annan opassande tidpunkt.

FÖRSÄKRING
Brf Samsö har tecknat avtal med HSB försäkring om en bostadsrättstilläggsförsäkring för samtliga bostadsrättsinnehavare i föreningen. Det betyder att vi som bor här inte behöver ha individuella bostadsrättstilläggsförsäkringar (Det ingår i årsavgiften).

För mer information besök:
http://www.hsb.se/stockholm/brf/samso/start/

Förening

Namn

Brf Samsö

Om föreningen

Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.

TV och Bredband

En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.

Parkering

Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan.

Övrigt

Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
260 m
Coop Konsum
290 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,7 km
Sollentuna Centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Järvagården Förskola
130 m
Föräldraföreningen Mini-Chipsen
170 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
140 m
Kista Grundskola F-9
140 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
500 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
680 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
670 m
Institutet för Internationell Ekonomi
670 m
Banker
Handelsbanken Kista
470 m
SEB
510 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,6 km
Ulriksdals Golfklubb
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
240 m
Ärvinge Bollplan
570 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,6 km
Smedjan Uthyrningslokal
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte