Gallehusgränd 10 Bv

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök
  • Kök

Gallehusgränd 10 Bv , Kista , Stockholm

Välkomna till denna kanonfina 1:a om 43kvm med härlig uteplats mot innergården. Fräscht helkaklat badrum och separat stort kök. Populärt område med närhet till livsmedelsbutik, frisör, restauranger mm. Promenadstråk och fina gröna omgivningar. Stabil förening. Välkomna!

43 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 716 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1615
Byggår:
2000

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Chans att förvärva en mycket trevlig lägenhet med ett oslagbart läge i lugna Ärvinge. Helfräsch 1:a om 43 kvm belägen i moderna Ärvinge med genomgående parkett samt stort separat kök. Promenadstråk och fina gröna omgivningar finns ett stenkast från lägenheten. Gångavstånd till moderna Kista Galleria, med ett rikligt utbud av affärer och generösa öppettider med många restauranger, caféer mm. Snabb inflyttning är möjligt! Längre tid går också bra om så önskas.

Rymlig ljus HALL med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för avhängning på hatthylla och garderober.

Från hallen når man ett fräscht helkaklat BADRUM med beige klinker och vitt kakel med bord. Badrummet har dusch, WC, handfat och spegel. Vädringsfönster. Tvättmaskin ingår.

Vidare finner man ett stort härligt KÖK med plats för matsalsdel. Parkettgolv och ljusa väggar. Vita köksluckor, vitt kakel ovan diskbänk samt fina bänkskivor i laminat. Vitvaror: kyl, frys, spis, samt spisfläkt. Härifrån når man ut till den härliga uteplatsen där man enkelt kan sitta o njuta av långa soltimmar.

VARDAGSRUM med parkettgolv och ljusa väggar. Härlig insynsskyddat läge på framsidan med stenplattor.

OMRÅDET: Mysigt och trevligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Ett par minuters gångavstånd till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag, där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio, butiker och dylikt. Från Kista har man direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 716 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,941%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kolding 8

Övrigt

- Källarförråd i samma port.
- Tvättstuga på Gallehusgränd.

Förening

Namn

Brf Kista Ängar 3

Om föreningen

Föreningen består av 77 lägenheter på mellan 1 rok (43,0 kvm) och 6 rok (127,5 kvm).

Bredbandsbolagets bredband finns i samtliga lägenheter, vilket medför att alla föreningens hushåll får en 100 mbit internetuppkoppling samt telefoni där abonemangsavgiften ingår i avgiften.

Värmestyrningssystemet EnReduce är installerat, vilket gör att föreningen sparar hela 15 procent av fjärrvärmekostnaden.

Två stycken gemensamma tvättstugor med bokningssystem finns att tillgå medlemmarna. Det finns även en föreningslokal med bastu att tillgå på Gallehusgränd 4. Tillgång finns även till miljöstation och cykelförråd.

Till varje lägenhet hör ett förråd beläget på vind samt på entréplan.

Se gärna föreningens hemsida http://www.kistaangar3.se/

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Parkering

Parkering hyrs via Atrium Ljungberg som äger garagen. Dessa alternativ finns att tillgå:

Dygnsparkering i kallt garage, 655 kr per månad (7860 kr/år)
Nattparkering i kallt garage, 275 kr per månad (3300 kr/år)
Nattparkering P-däck (utomhus), 150 kr per månad (1800 kr/år)
Motorvärmare finns att få för 50 kr extra per månad till varje alternativ.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: SBC

Viktiga dokument

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ärvinges Jour Livs HB
220 m
Jokhadar Frukt & Grönt AB
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,7 km
Spånga centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Fenix
470 m
Fröhuset Förskola
530 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
530 m
Kista Playschool AB
660 m
Gymnasium
Fryshuset Grundskola Västra
1,1 km
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
1,1 km
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
1,2 km
Institutet för Internationell Ekonomi
1,2 km
Banker
Handelsbanken Kista
700 m
SEB
880 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
3,1 km
Kista Golfcenter Driving range
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
560 m
Kvarnbacka Bollplan
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,3 km
Medley Holding AB
4,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer eller Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte