Jyllandsgatan 55

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök
  • Badrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Jyllandsgatan 55 , Kista , Stockholm

Tillfälle att förvärva ett totalrenoverat BR-radhus på 3 rok om 86 kvm med bästa läge på Jyllandsgatan. Härligt gavelläge med stor gräsmatta. Nära Centrum, Kommunikationer, skolor, lekplatser, Järvafältet m.m. Missa inte denna möjlighet!

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 502 kr inkl värme, VA
Typ:
Radhus
Boarea:
86 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
25
Byggår:
1979

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta bostadsrättsradhus med bästa gavelläget på Jyllandsgatan. Bostaden är beläget i ett barnvänligt område med både naturen, kommunikationer och Kista Galleria inom promenadavstånd. Totalrenoverat radhus om totalt 86 kvm med 2 st. renoverade sovrum, renoverat och kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC, påkostat och fräscht kök med matplats för 6 -8 personer med nya vitvaror, underbart stort vardagsrum där man enkelt kan umgås i större sällskap. Huset erbjuder även 2 st uteplatser i bästa gavelläge.

ENTRÈPLAN

Entré med delvis stenbelagd uteplats i härligt läge in mot innergårdens lekplats.

Välkomnande HALL med delvis klinker golv och parkettgolv. Ingång till gäst-wc med svart klinker golv och vitmålade väggar. WC, handfat, spegelskåp och ett vädringsfönster.

Vidare in i huset finner ni det rymliga och påkostade KÖKET med parkettgolv och vitmålade väggar. Vita köksluckor samt fin bänkskiva med modernt kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror består av: kyl, frys, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Härlig belysning med nedfällt tak och inbyggda spotlights. Gott om förvaringsutrymmen och rymlig plats för en trevlig matplats invid fönster. Härifrån når man ut till den härliga UTEPLATSEN.

Öppet och ljust VARDAGSRUM med parkettgolv och ljusa tapeter. Brett härligt fönsterparti mot uteplats som ger fint ljusinsläpp. Nedfällt tak med inbyggda spotlights. Utgång till den stora UTEPLATSEN med både trädäck och gräsmatta.

ÖVREPLAN:

Rymligt SOVRUM 1 med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns det även bra möjligheter till förvaring i garderob med skjutdörrar.

Stort SOVRUM 2 med parkettgolv och vitmålade väggar.

Exklusivt renoverat BADRUM med klinker golv och kaklade väggar. Badrummet har duschhörna, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Det finns även ett fönster för vädring.

Stor VIND som man kan använda som ett oisolerat förråd.

ÖVRIGT:
x Två st uteplatser med delvis trädäck och delvis gräsmatta
x Till bostaden hör även ett externt oisolerad förråd om ca: 5 kvm.
x Leverantör till huset för kabel-tv ComHem och till detta hus är det indraget fiberuppkoppling.
x Föreningen har även en gemensam tvättstuga med delvis ny maskinpark samt samlingslokal som man kan hyra för en liten peng.

Område: Mysigt och barnvänligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor, fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Närhet även till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag. Där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio och butiker. Från Kista har ni direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 502 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,2372%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 december 2009
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Msamma Trading
270 m
Coop Konsum
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
1,5 km
Sollentuna Centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ribegården Förskola
130 m
Fyrtornet Förskola
150 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
140 m
SverigeFinska Skolan
180 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
640 m
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
790 m
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
780 m
Institutet för Internationell Ekonomi
800 m
Banker
Handelsbanken Kista
740 m
SEB
740 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
2,3 km
Ulriksdals Golfklubb
4,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
110 m
Granby Bollplan
730 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
4,5 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Nazan Mermer för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte