Helsingörsgatan 21, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Helsingörsgatan 21, 3 tr , Kista , Stockholm

Välkomna till denna fantastiska terrasslägenhet om 3 rok på 81 kvm belägen på attraktiva Helsingörsgatan. Genomgående mycket hög standard med lyxigt kök och badrum. Fräscha ytskikt med fräscha golv och väggar. Stor möblerbar terrass i bästa läge.
Måste ses!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 156 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
33
Byggår:
1978
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna fantastiska lägenhet högst upp i huset med en underbar inglasad terass om ca: 15 kvm! Här finner ni en optimalt planerad 3:a i ett fantastiskt läge. Helkaklat badrum med Jacuzzi. Ljust och luftigt kök som totalrenoverats och har en ljus planlösning med matplats för 8-10 personer vid fönster så att man enkelt kan umgås och laga mat. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger 4 min från Kista Galleria, T-bana, ICA, bussar. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet.

Välkomnande och möblerbar HALL med valnötslaminatgolv och ljusmålade väggar. Gott om utrymme för förvaringsmöbler samt goda avhängningsmöjligheter.

Helrenoverat och fräscht BADRUM 2008 med ljust kakel på väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med jacuzzi, WC, modernt tvättställ med kommod, spegelskåp med spotlights samt ett vädringsfönster.

Stor och rymlig MATSAL med gott om plats för ca 8-10 personer. Matsalen har ett fint valnötsgolv i laminat och ljusmålade väggar samt ett stort fönster för ljusinsläpp.

Ljust och fräscht KÖK 2008 med samma fina laminatgolv i valnöt som i hall och vita väggar. Köksluckor i vitt med samt vackert kakel ovan arbetsbänk. Arbetsbänk i laminat med stenimitation. Vitvaror: Kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggd ugn samt fläkt. Här finns även en diskmaskin.

Ljust och stilrent VARDAGSRUM med fint laminatgolv och vita väggar. Härifrån kommer ni till den fantastiska TERRASSEN där ni har möjlighet att umgås ostört med nära och kära och njuta av solen som ligger på hela dagen.

Specialbyggt och mycket praktisk WALK IN CLOSET med gott om förvaringsutrymme.

Luftigt SOVRUM 1 med laminatgolv och målade väggar. Stort fönster mot terrassen.

Mysigt SOVRUM 2 med laminatgolv och målade väggar. Fönster även här mot terrass.

Stort Förråd/Kontor med goda förvaringsmöjligheter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Föreningslokal finns att hyra för medlemmarna genom föreningen. Fräsch tvättstuga har ni ca. 30 meter ifrån porten.

OMRÅDET: Mysigt och trevligt bostadsområde med närhet till kommunikationer, skolor fritidsanläggningar, naturupplevelser mm. Ett par minuters gångavstånd till Kista galleria med öppettider 10-21 varje dag, där har ni ett härligt utbud av restauranger, bio, butiker och dylikt. Från Kista har man direktförbindelser till nästan hela norra Storstockholm.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 156 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

0,39591%

Andel av årsavgiften

0,39591%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2010
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Stockholm-Helsingör Nr 6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Brf Tunö

Om föreningen

Tunö är en av nio HSB-bostadsrättsföreningar i Kista. Den består av 252 lägenheter. Tunö äger även lokaler som hyrs ut till skola och daghem.

Tunö ligger nära Kista centrum med tunnelbana och busslinjer med tvärförbindelser både mot Sollentuna och mot Vällingby. I Kista Centrum med ett 150-tal butiker, banker, restauranger och biografer finns tillgång till det mesta.

Närheten till Järvafältet med cykelleder, motionsspår, koloniområden etc ger goda möjligheter till friluftsliv.

Se gärna föreningens hemsida http://www.tuno.org för info om föreningen.

Parkering

Föreningen har ett brett utbud av parkeringsalternativ. Samtliga med kösystem. P-plats utan el (2,5m bred):172 kr/mån. P-plats utan el bred (3,0m bred): 206kr/mån. P-plats med el (2,5m bred): 245 kr/mån exkl. elförbrukning. P-plats med el (3,0m bred): 294kr/mån exkl. elförbrukning. Garagehyra: 465kr/mån.

Övrigt

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 7 och på Langelandsgatan 24.Föreningen har 17 stora förråd (210 kr/mån) och 24 små förråd (105 kr/mån). Kontakta förvaltningsassistenten om du behöver ett förråd. Det är kösystem till förråden. Cykelrum finns på Helsingörsgatan 19 och Langelandsgatan 18. Nycklar kan du köpa på föreningsexpeditionen. För barnvagnar finns särskilda rum i trapphusen, till vilka portnyckeln passar. En gemensamhetslokal finns på Helsingörsgatan 7 som de boende kan hyra.

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
70 m
Mathålet AB
280 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
430 m
Kista Galleria
430 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Igelbäcksskolan Förskola Fröhuset
120 m
Fröhuset Förskola
120 m
Kollektivtrafik
Kista
190 m
Kista
260 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
130 m
Kista Grundskola F-9
210 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
570 m
Fryshuset Grundskola Västra
660 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
710 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
710 m
Banker
Handelsbanken
250 m
Danske Bank
250 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
410 m
Kvarnbacka Bollplan
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,6 km
Badplats
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte