Köpenhamnsgatan 36, 1tr

Bilder

  • Såld!
  • Köpenhamnsgatan 36
  • Kista
  • Kista Torg
  • Kista Galleria
  • Kista Galleria

Köpenhamnsgatan 36, 1tr , Kista , Stockholm

Har ni sprungit runt och letat efter en 4:a med uthyrningsdel men tyckt att det varit för dyrt med avgiften? Här har ni lägenheten som kan beskrivas i ett enda ord PERFEKT för den stora familjen. Ligger ett stenkast från Kista Galleria, T-bana, bussar samt matbutiker. Flertal förskolor och skola ligger runt hörnet. Välkomna

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 875 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
129
Byggår:
1978
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Har ni sprungit runt och letat efter en 4:a med uthyrningsdel men tyckt att det varit för dyrt med avgiften? Här har ni lägenheten som kan beskrivas i ett enda ord PERFEKT för den stora familjen. Välkomna till denna välplanerade lägenhet som enkelt kan göras om till 5 ROK utan att ta från lägenhetens luft och utrymme. Bostaden har fönster som vetter åt tre väderstreck. Det helkaklade badrummet ger en känsla av rymd. Fräscha köket har en ljus planlösning med matplats för 6-8 personer vid fönster så att man enkelt kan umgås och laga mat. Stort och ljust vardagsrum med brett fönsterparti mot den möblerbara balkongen. Bostadens läge kan inte heller bli bättre då det enbart ligger med 4-5 min promenadavstånd till Kista Galleria där T-bana, bussar samt matbutiker ligger. Ett flertal förskolor och skola ligger runt hörnet. Varmt välkomna!

Lättmöblerad och välkomnande HALL med ljusmålade väggar och klinkergolv. God plats för avhängning och dylikt. Härifrån finns dörr ingången till uthyrningsdelen.

Ljust & fräscht & renoverat KÖK med parkettgolv, ljusmålade väggar och vita skåpsluckor. Gott om förvaring och svart kakel ovan arbetsbänk. Matplats för 6-8 personer vid fönster. Utrustat med kyl, frys, fläkt, spis, och diskmaskin samt diskmaskin.

Luftigt VARDAGSRUM med parkettgolv och målade väggar. Plats för större soffgrupp där man även enkelt får plats med matsalsdel.

Stort och rymligt SOVRUM 1 med parkettgolv och målade väggar. Detta sovrum kan med fördel och med väldigt enkla medel delas upp till två st mindre sovrum vid behov. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob.

Mysigt SOVRUM 2 med parkettgolv och målade väggar samt brett fönsterparti. Härifrån når man ut till den härliga BALKONGEN med utsikt över området.

Helkaklat BADRUM med klinkergolv och Jacuzzi, WC, handfat med spegelskåp samt vädringsfönster.

Hallen på UTHYRNINGSDELEN består av laminatgolv och målade väggar. Sovrum med laminatgolv och målade väggar samt fönster. BADRUM med WC, dusch, handfat med spegel samt vädringsfönster.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

4 875 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-t

Andel i föreningen

0,55568%

Andel av årsavgiften

0,55568%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Brf Samsö

Om föreningen

Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.

TV och Bredband

En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.

Parkering

Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan.

Övrigt

Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matkanonen
360 m
Msamma Trading
410 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
530 m
Kista Galleria - Citycon
530 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Järvagården Förskola
40 m
Kista grundskola Fritidshem Själland
90 m
Kollektivtrafik
Thorvaldsengången
70 m
Århusgatan
230 m
Grundskolor
Kista Montessoriskola
230 m
Kista grundskola F-3
250 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Kista
670 m
Säkerhetsgymnasiet
850 m
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
840 m
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
840 m
Banker
Handelsbanken
560 m
Danske Bank
560 m
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnbacka Bollplan
220 m
Ärvinge Bollplan
440 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte