Sveaborgsgatan 43

Bilder

  • Såld!

Sveaborgsgatan 43 , Akalla , Stockholm

Ypperligt tillfälle att förvärva denna lättaskötta gavelradhus med 3 bra sovrum, stort badrum samt gäst Wc, stort och rymligt kök med bra ytor samt matplats för 6-8 personer. Bostaden är belägen ett stenkast från Akalla Centrum, med närhet till kommunikationer, grön områden och Kista Galleria. Bästa läget i området !!!

92 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 488 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
92 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
100
Byggår:
1975

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

92 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta förtjusande gavelradhus i bästa läge som bjuder på ett lättskött boende med underbar träaltan under tak. Belägen ett stenkast från Akalla Centrum med närhet till kommunikationer, grön områden och Kista Galleria. Ljust kök med matplats för 4-6 personer, gäst Wc samt stort badrum med plats för tvättpelare, 3 bra sovrum.

ENTRÉPLAN:

Välkommande och möblerbar HALL med tapetserade väggar i ljust och plastmatta. Goda avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen har man GÄST Wc:n med plastmatta, målade väggar i ljusa toner. Gäst wc:n är utrustat med WC, handfat och spegel. Från hallen når man till den praktiska förrådet som är byggd under trappan.

Vidare in i huset kommer man till det mysiga KÖKET med matplats för 6-8 personer invid fönster som sänker ljus till rummet. Köket är fullt utrustat och har ordentligt med arbetsytor och gott om förvaring. Köket har vita köksluckor, målade väggar i ljusa färger. Maskinell utrustning med stor kyl, frys,ugn m spishäll, fläkt, diskmaskin.

Stor och luftigt VARDAGSRUM med ekparkett och tapetserade väggar i ljusa toner. Fönsterparti med gavelfönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt utgång till en oerhört fin träaltan under tak där man kan umgås med nära och kära. UTEPLATS med plats för både stolar och bord för 8-10 personer.

ÖVREPLAN:

Liten PASSAGE med plastmatta och tapetserade väggar i ljust där man kommer åt alla rummen på det övre planet. I passagen finns även ett fönster där man kan ha skrivbord och arbetshörna.

SOVRUM 1 med plastmatta, tapetserade väggar. Fönsterparti med bra ljusinsläpp.

SOVRUM 2 med plastmatta, tapetserade väggar samt fönsterparti med bra ljusinsläpp.

SOVRUM 3 med plastmatta, tapetserade väggar samt fönsterparti med bra ljusinsläpp.

BADRUM med plastmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat med kommod, spegel, badrumsskåp & tvättmaskin samt ett vädringsfönster.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 488 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,429%

Andel av årsavgiften

1,429%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Sveaborg

Om föreningen

Föreningen har 2014 tecknat gruppavtal för kabel-tv (16 kanaler) och bredband 100/10 genom tele2.
Brf Sveaborg blev utnämnt till årets BRF 2010 av Fastighetsägarna Stockholm, för sitt framgångsrika arbete med trygghets- och säkerhetsfrågor.

Alla tak och fönster är nyrenoverade under 2004-2005. Stamrensning utfört 2005.
Föreningen är medlem i och förvaltas av HSB. Stockholm. Ekonomisk förvaltning genom Fastighetsägarna AB samt teknisk förvaltning genom egen förvaltare i föreningen.

Stabil förening med god ekonomi. Höjning av månadsavgift med 2% fr.o.m. 1/1-2008. Brf Sveaborg är en aktiv förening som har många aktiviteter såsom filmkvällar och pubkvällar samt disco för barnen etc. Gårdarna är välskötta och här finns fina planteringar samt trevlig grillplats och lekytor för barnen.

Tvättstuga med senaste elektroniska bokningssystem på Sveaborgsgatan 9-11. Man kan även boka tvättider via Internet. Övervakningskameror i källare för trygghet. Elektronisk passersystem och porttelefon i alla portar. Välutrustad miljöstuga finns att tillgå, liksom nyrenoverad föreningslokal på Sveaborgsgatan 9-11. Parkering både utomhus och i garage finns att hyra av Svenska Bostäder, lediga platser finns.

Fastigheten ligger i Akalla i ett mycket naturskönt område. På promenadavstånd finns Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv. Endast på några minuters gångväg ligger Akalla by med flerhundraårig bebyggelse (Akalla är en mycket gammal bygd och har anor tillbaka till järnåldern).

Parkering

Kötid till garageplats.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Röda Rosen Livs
120 m
Sigurd Johansson AB
180 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
410 m
Kista Galleria - Citycon
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Saimagårdens Förskola
80 m
Oxhagsskolan Förskola Barnkullen
120 m
Kollektivtrafik
Akalla
100 m
Akalla
140 m
Grundskolor
Sveaborgsskolan
120 m
Kista International School
210 m
Gymnasium
Stockholm Science & Innovation School , SSIS
2 km
Internationella Engelska Skolan Kista
2,1 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
2,1 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
2,1 km
Banker
SEB
2,3 km
SEB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Akalla-Kanaan 98 Bgk
560 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Stenhagens Bollplan
370 m
Akalla Gårds Bollplan
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,5 km
Strandvägen Edsviken
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

08-751 75 75

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte