Bäckaskiftsvägen 70

Bilder

  • Såld!

Bäckaskiftsvägen 70 , Stureby , Stockholm

Välkommen till denna otroligt fina 2,5:a i populära Stureby! Lägenheten ligger högst upp och har balkong i söderläge mot den trevliga innergården. Lägenheten görs lätt om till en 3:a om så önskas. Fint och stort kök med plats för 4-6 personer runt matbord. Här ligger tunnelbanan endast några minuter bort och tar dig in till stan på 10-15 minuter.

Välkomna!

62 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
2 883 kr inkl värme, VA, kabel tv- basutbud och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
599
Byggår:
1951
Driftskostnad:
305 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till denna superfina 2,5:a som ligger centralt belägen i populära Stureby med endast 150 m till närmsta tunnelbana. Lägenheten har en optimal planlösning för att göra om den till en 3:a. Registrerad som en 2:a

Hall
Stor och välkomnande Hall med avhängnings - och förvaringsmöjligheter. Vita väggar och en snygg ekparkett. Från hallen tar du dig vidare till lägenhetens resterande rum.

Kök
Här erbjuds gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och arbetsyta på en snygg bänkskiva. Vitt kakel på väggen samt fina dekordetaljer. Modern, ny maskinell utrustning, kyl, frys, ugn, diskmaskin, och induktionshäll med fläkt ovan. Plats för sociala middagar runt matbord med plats för 4-6 personer. Svarta klinkerplattor och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Stort vardagsrum som du lätt kan göra om till två rum om så önskas. Härligt ljusinsläpp från 2 fönsterpartier och utgång till balkong i söderläge! Gott om plats finns för soffgrupp, media möbler och övriga möblemang. Ljusa färgval på väggar och ekparkett på golv.

Sovrum
Det stora Sovrummet är mycket trivsamt och rofyllt. Här finns gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord på vardera sida. Här finner du även en större garderob med mycket bra förvaring.

Badrum
Helkaklat och stambytt badrum med stort vädringsfönster. Här finns WC, handfat med kommod och spegel ovan samt ett badkar.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 883 kr inkl värme, VA, kabel tv- basutbud och bredband.

Andel i föreningen

0,81006%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1951

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Virkesstapeln 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 662 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 765 kr
Försäkring: 1 897 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

Brf Sturebo

Om föreningen

Brf Sturebo är en trivsam äkta förening bestående av 140 bostadslägenheter fördelade på sju stycken flerbostadshus. Brf Sturebo registrerades hos bolagsverket 2011-03-29. Av dessa 140 bostäder är 31 st hyresrätter som på sikt kommer säljas av och inbringa mer kapital till föreningen. Föreningen har även 30 st lokaler.

Stor innergård med lekplats för barnen, grillplats för de vuxna och flertalet sittgrupper. Gården erbjuder boulebana och för de som önskar finns möjlighet att få en odlingslott att nyttja.

Föreningen har en trevlig och informativ hemsida, vänligen besök www.brfsturebo.se för ytterligare information!

Bostadsrättstillägg bekostas av föreningen och ingår i deras fastighetsförsäkring. Bostadsrättsinnehavaren behöver därför enbart teckna hemförsäkring.

Antal lägenheter

140

Antal hyresrätter

31

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till kabelnät med leverantör ComHem, föreningen har ett avtal där bredband 100/10 och kabel-tv med cirka 17 digitala kanaler ingår. Internet: Bredband via ComHem ingår i månadsavgiften.

Det finns även fibernät i föreningen, koppla in nätverkskabeln i det uttag som är aktivt, så kommer ni komma till en portal där ni kan beställa Bredband, TV och Telefon beroende på vilken leverantör ni väljer.

Parkering

I föreningen finns det 7 st garageplatser som går att hyra för 700 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även 20 st parkeringsplatser som går att hyra för 250 kr/mån som det också är separat kö till. Gratis parkering råder på närliggande gator i området.

Renoveringar

Genomförda renoveringar i föreningen:
Stambyte: 2007-2009
Balkonger, fasader och fönster: 2010-2011
El moderniserad: 2007-2009
Nya entréportar: 2011
Ny byggnad med tvättstugor uppfördes: 2012
Egna undercentraler installerades: 2014
Drenering: 2016
Stambyte i källarplan 2016-2017
Modernisering och ombyggnation av innergården med ny lekplats, sittplatser samt belysing 2017

Arbetet med att återställa utemiljön efter dräneringsarbeten är igång. Det blir ny asfalt och kantsten vid huset och bättre cykelställ med ramlåsning. Arbetet kommer fortsätta efter sommaren utanför port 46-42 för att sedan fortsätta vidare till 66-70, 78-82 och slutligen 72-76.

Föreningen har planerat ommålning och installation av ny belysning i trapphusen och källargångar under 2017. Målning är nu utförd på Bäckaskiftsvägen 66 till 82.Resten av målningen är satt på paus för tilllfället då styrelsen har gått ut med en ny offertförfrågan gällande arbetet. Belysningen inväntar föreningen också pris på.

Ekonomi

Föreningen har 31 kvarvarande hyresrätter vilket innebär ett bra dolt kapital. Utav dessa hyresrätter är två tänkta att renoveras och säljas under året 2017. Föreningen har inga beslut gällande avgiftsförändringar för 2017. (kontrollerat 11/8-17)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningens mark är upplåten med tomträtt, nuvarande avtal löper fram till sista december 2020.

Överlåtelseavgift

1107 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Tvättstugorna ligger i en separat byggnad på gården och är ny från 2012. Här finns totalt fyra tvättstugor varav tre med
fintvätt, torktumlare och torkskåp samt en med maskin för grovtvätt.

Föreningslokal finns tillgänglig för medlemmarna att boka.

Föreningen ska bygga ett gym som medlemmarna får nyttja fritt.

Flera populära lekparker finns precis runt hörnet.

Om området

Stureby

Stureby är ett barnvänligt, charmigt och tilltalande område med blandad bebyggelse. Stureby började på allvar bebyggas i slutet av 1800-talet och då först med storstadsbornas sommarbostäder för att senare under 1920-talet allt mer bebyggas med villor för permanentboende.

Kommunikation

Till Stureby tar man sig med tunnelbanans gröna linje 19 som passerar området. Det finns även bra busskommunikationer med linjerna 161 och 163 via Enskede, Svedmyra och Älvsjö. Cykelavstånd intill Södermalm på ca 15 minuter.

Närservice

Området är barnrikt och det finns ett stort antal förskolor samt den välrenomerade Sturebyskolan från årskusrs 1 till 9. Det finns även ett flertal förskolor och specialskolor i närliggande områden.

Från Stureby är det ca 3-4 km till Stockholm Globe Arenas - Skandinaviens största evenemangsområde med sport-, musik- och nöjesarrangemang. I Globen City finns allt och lite till av service, affärer och restauranger. Den golfintresserade har Årsta Golf med Driving Range och korthålsbana till sitt förfogande. För mat och diverse finns den välsorterade ICA-butiken BEA Stureby är även ett barnvänligt område med många trevliga grönområden och parker, exempelvis Vivstavarvsparken. På promenadavstånd finns tillgång till trevliga Enskede Värdshus, välsorterade ICA Kvantum, apotek, vårdcentral m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
470 m
Miard AB
700 m
Köpcentrum & Gallerior
Globen Shopping
2,8 km
Stuvsta Centrum
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gullmyran
340 m
Gullmyran Förskola
340 m
Kollektivtrafik
Stureby
260 m
Skebokvarnsvägen/Örbyleden
390 m
Grundskolor
Studemaskolan
340 m
Sturebyskolan
420 m
Gymnasium
Kommunal Vuxenutbildning Enskede GårdsGymnasium
1,9 km
Enskede Gårds Gymnasium
1,9 km
Universitet & Högskolor
Diana Redeker AB
1,5 km
Kulturstudier
1,6 km
Banker
My Card i Bandhagen AB
500 m
Handelsbanken Högdalen
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Östberga Bangolf
1,2 km
Årsta Golf
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stureby skolans Bollplan
580 m
Bandhagshallen
590 m
Simhallar & Utomhusbad
Svedmyra Bad och Relax AB
1,2 km
Älvsjöbadet
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jessica Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte