Dalgränd 8

Bilder

Dalgränd 8 , Enskededalen , STOCKHOLM

Mycket tilltalande och snyggt renoverad bostad i en av områdets mest välskötta och eftertraktade föreningar. Här bjuds du på en välplanerad bostad med stora rum, skön balkong och genomgående exklusiva materialval. Genomgående snygga golv och ljusa ytskikt tillsammans med stort kök och utmärkt förvaring. Välkommen på visning.

87 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 420 kr Com Hem - Tv, bredband, fibernät, IP-telefoni - värme, vatten och bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87 kvm
Våning:
3, hiss finns

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87 kvm

Rumsbeskrivning

Entré:
Välkommen in i detta topprenoverade boende där ingenting har lämnats åt slumpen. Snyggt klinkergolv i hallen och gott om plats för både jackor och skor och från hallen börjar sedan en resa där moderna renoveringar och en superb planlösning går hand i hand.

Från hallen når du även den stora klädkammaren som rymmer både sommarens och vinterns kollektioner.

Vardagsrum:
Stort lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang som hyllor och mediamöbler. Utgång till den stora balkongen där du gärna sitter med vänner och ett glas vin under årets varma månader.

Sovrum:
I anslutning till vardagsrummet finns lägenhetens största sovrum. Gott om plats för stor säng och eftersom den rymliga klädkammaren nås från sovrummet behöver du inga extra förvaringsmöbler. Det genomgående vackra ekgolvet går igen i alla rum och gör att det skapas en naturlig helhet vart du än befinner dig i bostaden.

Badrum:
Stilfullt och mycket snyggt renoverat badrum. Här finns bekvämligheter som tvättpelare vilket underlättar vardagslivet och ett skönt badkar att glida ner i kalla kvällar. Medvetna färgval på väggar och golv.

Sovrum:
Bostadens andra sovrum är även detta rymligt och har plats för både säng och extra förvaring. Även detta skyddat från insyn och med samma snygga ekgolv som resten av bostaden. Perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Kök:
Bostadens riktiga huvudnummer hittar vi i köket. Ett mycket tilltalande och exklusivt Kök med påkostade vitvaror. Rejäl matplats när vännerna är på besök eller för vardagsaktiviteter som barnens läxläsning.

Sammantaget är detta en otroligt fascinerande bostad som måste vara en av områdets snyggaste. Allt är gjort med stor omsorg och det är verkligen ett boende som andas total fräschör. Läget är perfekt nära kommunikationer, skolor, förskolor och mataffärer. Varmt välkommen till Körbärsgården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 420 kr Com Hem - Tv, bredband, fibernät, IP-telefoni - värme, vatten och bostadsrättstillägg

Andel av årsavgiften

1,02685%

Reparationsfond

0 kr

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Uppgifter om lägenhetens yta kommer från föreningen. Bostaden är inte uppmätt före försäljningen och är ytorna av stor vikt för dig som köpare uppmanas du att mäta upp bostaden före ett köpeavtal skrivs under.

Se gärna föreningens hemsida för ytterligare information, http://www.brfkorsbarsgarden.se

Förening

Namn

Brf Körsbärsgården

Om föreningen

Brf Körsbärsgården med adress Dalgränd 2-22 och Åsgärdesvägen 5-7, ombildades 2009 och består av 132 lägenheter och 1 lokal. 102 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och 29 är fortfarande hyresrätter, vilket är en god tillgång till föreningens ekonomi efterhand som de säljs.

Inga avgiftsändringar är planerade, kontrollerat med föreningen 4 januari 2018.

Kommande renoveringar och åtgärder är bl a tak och lekplats ska renoveras. Uppfräschning, målning, av entréer och hissdörrar i alla portar. Målning av loftgångsdörrar och översyn av entréportar (ev. byte) plus en del annat är inplanerat in under 2018. Allt är budgeterat för och pengar till det finns så det påverkar inte avgiften. 2017 har fönster renoverats.

Brf Körsbärsgården är en äkta bostadsrättförening och innehar marken med tomträtt.

Föreningen har god ekonomi och pengar avsatta för kommande renoveringar som tex. fönster, hissar, trapphus osv.
Den ekonomiska förvaltningen hanteras av HSB.

Gemensamma utrymmen: cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga samt föreningslokal

Som boende kan du boka föreningens lokal för tex barnkalas, fritidssysselsättningar och fest.

Föreningen är utrustad med ComHem 100 Mbit/s och digital-TV med 18 kanaler som ingår i månadsavgiften.

Stambyten eller planerade större renoveringar: stambyten är inte inplanerade det närmaste decenniet.

Överlåtelseavgift: 2,5% av 2017 års prisbasbelopp, f n 1.120 kr, debiteras köparen
Pantsättningsavgift: 1% av 2017 års prisbasbelopp, f n 448 kr

Föreningen har ett generellt byggnadslov för inglasning av balkonger, för mer info gå in på föreningens hemsida.

Föreningen disponerar inga egna parkeringplatser eller garageplatser, vid intresse för att hyra en garageplats eller parkeringsplats kontaktas Stockholms stad. Det finns avgiftsbelagd parkering längs med Dalgränd. Avgiftsfria parkeringsplatser finns längs med Sofielundsvägen och Garagevägen. Samt p-platser för 7 kr/timme intill fastigheten

För mer information ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare, se bilagda handlingar och gå in på föreningens trevliga hemsida: www.brfkorsbarsgarden.se

Kontaktperson

info@brfkorsbarsgarden.se

Om området

Enskededalen

Enskededalen är ett underbart uppvuxet område alldeles nära Stockholms innerstad. Här är man omgiven av vackra fastigheter från 20-talet, parker, välrenommerade skolor och förskolor, världsarvslistade Skogskyrkogården och har mycket goda kommunikationer in till stan med både t-bana linje 17 och 18 samt ett flertal bussar. Magnebergsparken med lekplats och plaskdamm för de minsta ligger har trevliga valborgsmässokvällar.
Promenadavstånd till Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Här finns bland annat badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, joggingspår och vackra promenadvägar. Vid Nytorps Gärde ligger även fotbollsplaner och utomhusbassänger, tennisplaner och idrottsplats. Några minuter från bostaden ligger Skarpnäcks skola, årskurs 1-9 och vid Kärrtorps centrum några minuter bort ligger gymnasieskola, två mataffärer, restauranger och pressbyrå. Kärrtorps BK med fotbollslag för både tjejer och killar i alla åldrar håller till med den stora fotbollsplanen vid Skarpnäcks skola.

Kommunikation

Till Enskededalen tar man sig med T-bane linje 17 och 18 samt buss 163, 161, 811 och 816 som även passerar området. Till innerstan tar det ca 10 minuter med tunnelbana.

Närservice

Vid Kärrtorps Centrum finns service som ICA, Coop, Pressbyrån, apotek, bibliotek, blomaffär, restaurang, sushi och småbutiker. Här finns också en simhall och tunnelbanestation. I korsningen Gamla Tyresövägen och Sockenvägen finns ett när livs och hyrfilmsbutik. Det finns även flera matställen; en Thaikiosk, Restaurang Enskede Krog och i den gamla barnvagnsfabriken Restaurang Mistral. För den som vill göra större shopping tar man sig med lätthet till t.ex. Globen/Tele2 Shopping, Sicka Köpkvarter eller Farsta Centrum.

Parkering

Parkering mot avgift på omkringliggande gator. Enskededalen har flera parkeringshus

I närheten

Livsmedelsbutiker
Skärholms Grossen AB
120 m
Habesha Mei (habesha Mengesha Export Import)
140 m
Köpcentrum & Gallerior
Globen Shopping
1,1 km
Sickla Köpkvarter
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kastanjegården Förskola
110 m
Pysslingen Förskolor Hagtornsgården
130 m
Kollektivtrafik
Dalens sjukhus
220 m
Hammarbyhallen
260 m
Grundskolor
Nytorpsskolans Särskola
270 m
Nytorpsskolan
270 m
Gymnasium
Drottning Blankas Gymnasieskola AB
420 m
Distra Utbildnings Center AB
1,2 km
Universitet & Högskolor
Olson-Brunes Medical HB
830 m
Företagsuniversitetet AB
1000 m
Banker
Handelsbanken Kärrtorp
1,1 km
SEB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Traryd Golf Resort AB
1,5 km
Birdiefabriken AB
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandsborgsbadet Bad Simhall
360 m
Tele2 Arena
660 m
Simhallar & Utomhusbad
Sandsborgsbadet Bad Simhall
360 m
Nytorpsbadet
690 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erik Remnert för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte