Vinggatan 14

Bilder

Accepterat Pris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Vinggatan 14 , Skarpnäck , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS- Ring för privatvisning .
Varmt välkommen in till denna trevliga lägenhet med goda ljusinsläpp och härliga sällskapsytor. Beläget på ett av områdets bästa lägen i välskötta BRF Navigatören.

Här finns allt vad en bostad skall ha, rymligt vardagsrum, två badrum, tre sovrum och en inglasad balkong med vacker vy ut mot grönska. Nära både Nackareservatets och några minuters promenad från tunnelbanan som tar dig till city på ca 20 minuter, samt buss utanför porten.

Välkomna!

110,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 281 kr inkl värme, va, kabel-tv, basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
110,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1987
Driftskostnad:
400 kr/månad
Accepterat Pris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 495 000:- 1 2017-10-02 12:27

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

110,5 kvm

Rumsbeskrivning

Mycket välkomnande ENTRÈ med plats för både jackor och skor till höger. Rymlig HALL med en stor garderob för optimal förvaring. En mycket välkomnande entré med plats för både jackor och skor till höger. Snyggt klinkergolv och ljust målade väggar.

Från hallen finns ett större BADRUM med kaklade väggar och ljus matta på golv. Här finns ett badkar för skön avkoppling, handfat med spegelskåp ovan, WC och handdukshängare samt ett mindre insynsskyddat vädringsfönster som släpper in dagsljuset. Gemensam tvättstuga har du tillgänglig på entréplanet.

Längre in i lägenheten hittar du ett KÖK med flertalet fönster med fantastiskt ljusinsläpp. Ett matbord för 4-6 personer kan placeras här. Ljust målade väggar och en snygg ekparkertt på golv. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn med fläkt ovan, separat kyl och frys och diskmaskin. Bra med förvaringsskåp, lådor och skafferi, stilren ekbänkskiva och kakel i grönt ovan. Ett perfekt kök för att skapa goda middagar att bjuda på till familj och vänner.

Intill köket finns ett idag inrett matsalsrum. Ett annars funktionellt SOVRUM för den som behöver. Även i detta rum ligger en snygg ekparkett. Ett ljust rum med fönster ut över grönskande omgivningar. Utgång till inglasad och möblerbar balkong, privat läge med vacker vy ut över grönskan.

Från matsalen öppnar ett trivsamt VARDAGSRUM upp sig. Med plats för soffgrupp, soffbord, mediamöbel och andra förvaringshyllor, låt din fantasi flöda. Stora fönster utan insyn, ekparkett och ljusa väggar.

Ytterligare ett SOVRUM finner du strax innan vardagsrummet. Fönster mot innergården. Här finns gott om plats för säng, ett skrivbord och andra förvaringsmöbler.

Till sist men inte minst TVÅ SOVRUM intill ett extra BADRUM med dusch. Det ena är möblerat idag med en dubbelsäng med sängbord på var sida och två garderober. Den andra med enkelsäng och skrivbord, går enkelt ett använda som arbetsrum eller perfekt som barnrum. Två rofyllda rum att sova gott i om natten. Ljus plastmatta och tapetserade väggar som i det första sovrummet.

BADRUM med dusch, WC, handfat med spegelskåp ovan och ett praktiskt vädringsfönster även här. Kaklade väggar och ljusblå våtrumsmatta på golv.

Sammantaget är detta en mycket trevlig bostad som verkligen måste upplevas på plats. Ett synnerligen bra läge i ett populärt och växande område. En mycket tilltalande planlösning med öppna sociala ytor. Välkommen hem!

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplanet.
Föreningen är ansluten via ett gruppavtal till Bredbandsbolaget. Man kan ansluta sig för 185 kr i månaden.
Parkeringshus finns via föreningen, för närvarande kö.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Pris

3 995 000 kr Accepterat Pris

Avgift

6 281 kr inkl värme, va, kabel-tv, basutbud

Andel i föreningen

0,39959%

Andel av årsavgiften

0,39959%

Reparationsfond

17028 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 september 2008
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Flygfyren 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Ovanstående kostnader är enligt schablon.

Förening

Namn

Brf Navigatören

Om föreningen

Bostadsföreningen Navigatören är en mycket populär förening med bra ekonomi. Föreningen bildades och registrerades som bostadsrättsförening augusti 1984. Byggstarten skedde i november 1984. I föreningen finns 331 lägenheter, allt från 2 RoK - 6 RoK. Även 3 st hyreslokaler.

Navigatören består av tre gårdar. På de olika gårdarna finns gemensamhetslokaler som föreningens medlemmar kan nyttja till en billig penning. Det finns även övernattningsrum och ett gym med bastu.

Gårdarna:
På gård 1 finns:
Ett parkeringshus med vissa gemensamma utrymmen som bland annat inrymmer grovtvättmaskin och skyddsrum med plats för 180 personer, här finns även ett litet snickeri. En gemensamhetslokal för möten, fester och dylikt, en fast utegrill och ett daghem.

På gård 2 finns:
En gemensamhetslokal med styrelserum, övernattningsrum med pentry, en fast utegrill och en förskola.

På gård 3 finns:
Ett parkeringshus (100 platser), en gemensamhetslokal som inrymmer en bastu och ett stort gym, en fast utegrill och ett daghem. Under våren kommer föreningen inviga en nybyggd boulebana.

Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget.

Överlåtelseavgift betalas av köparen 2,5% av ett prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift 1% av ett prisbasbelopp per pantsättning.

Föreningen har även en trevlig och informativ hemsida för ytterligare info www.navigatoren.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

331

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Gruppanslutning för bredband med Bredbandsbolaget finns i föreningen och detta betalas tillsammans med månadsavgiften. Kostnad för bredband är 185 kr per månad.

Parkering

Totalt har föreningen 206 garageplatser samt 9 st uteplatser, kostnaden för garageplats är 390 kr i månaden (för närvarande kort kö)

Renoveringar

Hissarna är helt nyrenoverade och handikappsanpassade.

Under året, 2014, har stamspolning genomförts på alla fastigheter i föreningen.

Andra projekt som utförts under senaste tiden är bland annat byte av låssystem, underhåll/byte av tvättstugeutrustning, åtgärdadat ventilation, åtgärdadat lek-utrustning på gårdar, byte av cirkulationspump för värme.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, tomträtt ( avtalet löper ut 2024-12-31 )

Överlåtelseavgift

1025 kr

Pantsättningsavgift

410 kr

Övrigt

Från och med 1 jan 2017 löper det kollektivt tecknade bostadsrättstillägget för Brf Navigatören ut. På grund av förändrade försäkringsvillkor kommer föreningen inte längre att stå för tillägget.
Där med är det viktigt för alla medlemmar att teckna en egen hemförsäkring med kompletternade bostadsrättstillägg.

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
S&p Hälsospecialisterna
130 m
Pastell Livs
280 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,4 km
Globen Shopping
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pärlan Daghem
50 m
Föräldrakooperativet Kotten i Skarpnäck Ek för
50 m
Kollektivtrafik
Vinggatan
110 m
Skarpnäcksparken
380 m
Grundskolor
I Ur och Skur Mullekojan
110 m
Filosofiska i Skarpnäck
260 m
Gymnasium
Drottning Blankas Gymnasieskola AB
3 km
Martinskolan Söders Waldorfskola
3,2 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
740 m
Sven Román AB
1,1 km
Banker
Nordea Bank AB
970 m
Handelsbanken Sköndal
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,4 km
Traryd Golf Resort AB
4,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skarpnäcks Sportfält
90 m
Tätorps Bollplan
300 m
Simhallar & Utomhusbad
Söderbysjön
2,2 km
Sköndalsbadet Drevviken
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ola Sjölund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte