Pilvingegatan 58

Bilder

  • Vardagsrum och sovrum
  • Sovrum
  • Kök
  • Balkong
  • Utsikt

Utgångspris

2 100 000 kr

Bevaka slutpriset

Pilvingegatan 58 , Skarpnäck , STOCKHOLM

Välplanerad 2:a med stor balkong i attraktivt söderläge, solchanser från lunch fram till tidig kväll. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett socialt utrymme att nyttja. Rofyllt sovrum med flertalet garderober, utsikt mot innergård. Utöver källarförråd finns en klädkammare i lägenheten att inreda som en walk-in closet. Stort badrum med badkar.

Trivsam och välvårdad innergård, gemensamma utrymmen som grillplats och övernattningslägenhet finns. Tillhör en engagerad och ekonomiskt stabil förening med låga avgifter, Brf Flygvärdinnan.

Kort promenad till T-bana som tar dig till City på knappt 20 minuter. God närservice och omgiven av grönskande parker, badsjöar och naturreservat.

Välkommen på visning!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 686 kr inkl värme, VA och kaberl-TV basutbud, källarförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2188
Byggår:
1986
Driftskostnad:
340 kr/månad
Utgångspris:
2 100 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Från bostadens HALL når du alla rum som denna härliga tvåa erbjuder. Här finns plats för dig att ha både jackor och skor men också mer förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammare som finns in till höger. Parkett på golv och målade väggar i grå ton. Till lägenheten hör ett KÄLLARFÖRRÅD.

Ett ljust och öppet VARDAGSRUM finns centrerat i lägenheten. Plats för möblemang som soffa, soffbord och mediamöbel. Här kan också ett matbord med plats för 4-6 personer placeras. Den öppna planlösningen mot köket gör att rummet känns luftigt och härliga ljusinsläpp når denna yta. Nyligen inlagt parkettgolv och målade väggar i ljusgrått.

Härifrån tar du dig ut till en stor möblerbar BALKONG, fin utsikt mot en mycket trevlig och innergården. Söderläge vilket erbjuder många soltimmar.

SOVRUMMET är ett rofyllt rum med plats för dubbelsäng, sängbord på var sida och andra förvaringsmöblemang. Goda ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Samma genomgående parkettgolv och målade väggar i grå ton.

Nytt KÖK utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och köksfläkt. Optimal förvaring i skåp och lådor samt goda arbetsytor, mörkgrått kakel ovan. Ett perfekt kök för att laga goda middagar att bjuda på till familj och vänner.

Stort BADRUM med kaklade väggar och plastmatta på golv. Här finns ett badkar för skön avkoppling, handfat med spegel ovan, handdukstork och WC. Uttag för att kunna installera tvättmaskin finns. Gemensam tvättstuga nås från föreningens innergård med digitalt bokningssystem.

Sammantaget är detta en inflyttningsklar bostad på en populär adress i Skarpnäck. Närhet till grönskande områden som Nackareservatet och badsjöar som Flaten. Här erbjuds rekreationsmöjligheter både sommar som vinter, bland annat motionsspår/skidspår, golfbana och badsjöar. Skarpnäck har ett brett utbud med flertalet matbutiker, apotek, caféer, restauranger och annan detaljhandel. Lägenheten ligger ett par minuter från goda kommunikationer som T-bana och buss. Välkommen hem!

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd, finns på entréplanet.
Fastigheten är anslutet till ComHem. Öppet fibernät finns indraget i samtliga lägenheter.
Bostadsrättstillägg finns tecknat för alla medlemmar i föreningen, ingår i månadsavgiften.
Tvättstuga finns i anslutning till innergården, digitalt bokningssystem via mobilen.
Närliggande parkeringshus finns med ledig plats.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Pris

2 100 000 kr Utgångspris

Avgift

2 686 kr inkl värme, VA och kaberl-TV basutbud, källarförråd

Andel i föreningen

0,7429%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2009
Energiprestanda: 155 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Flygvärdinnan 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 080 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna innehåller schabloniserade värden.

Förening

Namn

Brf Flygvärdinnan 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Flygvärdinnan 1 är en nybildad förening sedan juni 2010.

Brf Flygvärdinnan 1 är en äkta bostadsrättsförening och innefattar fastigheten Pilvingegatan 38-58 (jämna nummer). Föreningen består av 113 hushåll, varav 84 bostadsrätter och 29 hyresrätter. Det finns för tillfället 5 lokaler i föreningen.

Fastigheten uppfördes 1986 och består av lägenheter om 2-5 rok.

Till föreningen hör den bilfria innergården mellan fastigheterna. Innergården har lekplats, uteplats med fasta grillar och entré till den gemensamma tvättstugan och föreningslokalen. Gården är utsmyckad med blomsterplanteringar och skulpturer.

Ventilation: tilluft via fönster ventiler, frånluft mekanisk via köksfläkt (köksfläkt får ej bytas utan styrelsens tillstånd).

Kabel-tv/internet: fastigheten är ansluten till kabel-tv och internet via ComHem. Se www.comhem.se för information.
Fiberbredband finns indraget i samtliga lägenheter.

Tvättstuga: i fastigheten finns en tvättstuga med fem maskiner, varav en grovtvättmaskin och torkskåp, nyligen installerat bokningssystem digitalt via mobilen.

Cykelrum: 1 cykelrum finns vid infarten till garaget.
Sopor: sopnedkast med sopsug, 1 grovsoprum (Pilvingeg 54), grovsopor kan lämnas enligt skyltning, endast för vardagsbruk och enstaka föremål, ej tömning av hushåll eller renoveringsspill. Sopsortering av glas, papper och plast finns i grovsoprummet.
Parkering: Parkeringshus i fastigheten, adress Pilvingegatan 54, förvaltas av Stockholm Parkering AB.

Det finns en festlokal för uthyrning för exempelvis barnkalas och en mycket uppskattad övernattningslägenhet på Pilvingegatan 56.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av basbeloppet av köparen och en pantsättningsavgift om 1,5 % av basbeloppet.

Besök gärna föreningens informativa hemsida, http://www.brfflygvardinnan1.se.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

113

Antal hyresrätter

29

Antal lokaler i föreningen

5

Renoveringar

Påbörjat renoveringsarbete av fönster i föreningen. Dessa ska tätas bla. Alla brandvarnare byts ut och sätter upp nya utrymningsskyltar.

Ekonomi

Det finns i dagsläget inget beslut om avgiftsförändringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1568 kr

Pantsättningsavgift

672 kr

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Pastell Livs
170 m
S&p Hälsospecialisterna
180 m
Köpcentrum & Gallerior
Globen Shopping
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vintergatan Fritidshem
60 m
Tätorpsskolans Fritidshem
70 m
Kollektivtrafik
Vinggatan
210 m
Skarpnäcksparken
240 m
Grundskolor
Tätorpsskolan
70 m
Skarpabyskolans Särskola
180 m
Gymnasium
Kärrtorps Gymnasium
2,1 km
Drottning Blankas Gymnasieskola AB
3,2 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
470 m
Sven Román AB
770 m
Banker
Handelsbanken Sköndal
1,8 km
Handelsbanken Kärrtorp
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
10 m
Skarpnäcks Sportfält
370 m
Simhallar & Utomhusbad
Söderbysjön
1,9 km
Flatenbadet Barn
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte