Varmfrontsgatan 11

Bilder

  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Utsikt mot innergård från balkong
  • Hall med platsbyggda garderober
  • Kök
  • Skarpnäcks T-bana

Accepterat Pris

3 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Varmfrontsgatan 11 , Skarpnäck , Stockholm

Accepterat pris - Renoverad 4:a med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Avgift inklusive värme, VA, INTERNET/TV och förråd. Flexibelt tillträde!

Fullt utrustat kök med plats för stort matbord, trivsamt vardagsrum i fil. Badrum och en extra WC finns. Tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Avskilt läge på balkong med goda solchanser på eftermiddagen.

Sammantaget är detta en perfekt bostad för den större familjen.

Tillhör en välorganiserad och ekonomiskt stabil HSB-förening, Brf Horisonten. Här finns gemensamma utrymmen som gästlägenhet, föreningslokal och bastu.

Ett par minuters gång till T-bana som tar dig till city på 20 minuter, även nära till goda bussförbindelser. Nära till det mycket uppskattade grönområdet Nackareservatet och badsjöar som Flatensjön.

Varmt välkommen på visning!

90 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 095 kr inkl värme, VA, TV och INTERNET (via Telia), förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1985
Driftskostnad:
390 kr/månad
Accepterat Pris:
3 450 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med gott om plats för upphängning av ytterkläder och skor, platsbyggd garderob för optimal förvaring, spegeldörrar. Ljust parkettgolv tillsammans med målade väggar i grå ton. Ett tillhörande vindsförråd finns i huset.

Från hallen nås två SOVRUM. Ett väl tilltaget sovrum med flertalet garderober. Det andra precis intill som är möblerbart med både säng och skrivbord har också garderober som tillhör lägenheten. Idag är båda inredda barnrum. Parkettgolv och målade väggar.

Det större BADRUMMET är helkaklat i blått och vitt. Här finns förberett eluttag för att koppla in tvättmaskin/torktumlare om så önskas. WC, stort tvättställ med kommod och spegel ovan, dusch och vägghängt förvaringsskåp. Ytterligare WC med stilrena färgval vid renovering. WC med förvaringsskåp ovan, handfat och spegelskåp. Både utrymmen med installerad golvvärme.

Öppen planlösning mellan KÖK och VARDAGSRUM. En social yta att umgås med vänner och familj. Fullt utrustat kök med diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan och varmluftsugn. Goda förvaringsmöjligheter i lådor, över- och underskåp samt väl tilltagna arbetsytor. Träbänkskiva och mindre kakelplattor ovan. Rymlig plats för matbord för 6-8 personer. Här finns allt man kan behöva för att laga till en välsmakande måltid. Grått klinker på golv framför kökets arbetsplats följt av parkettgolv i kök vidare in till vardagsrummet.

VARDAGSRUM med öppen planlösning mot kök. Möbleras enkelt med en soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Här har man skapat en social och trivsam kontakt med köket. Ljust parkettgolv och målade väggar. Flertalet fönster i olika väderstreck ger fantastiska ljusinsläpp. Anlutande BALKONG med eftermiddagssol och fin utsikt mot föreningens innergård. Privat läge.

Lägenhetens tredje SOVRUM nås från vardagsrummet. Ett rofyllt och stort rum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober för optimal förvaring. Målade väggar och vitlaserat parkettgolv.

Sammantaget är detta en mycket trevlig bostad i en populär och stabil bostadsrättsförening, måste upplevas på plats. Ett synnerligen bra läge i ett växande område. En mycket tilltalande planlösning och goda renoveringar är gjorda, några få nämnda fördelar av många med denna bostad.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett vindsförråd.
Gemensam tvättstuga finns i ett gårdshus som nås från innergården.
Tillgång till cykelförråd utan kostnad, separat kö.

Möjligt att hyra föreningslokal, övernattningslägenhet, bastu m.m. Se föreningsinformation!

PARKERING i närliggande parkeringshus. Administreras av APCOA Parking, http://www.apcoa.se/

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

3 450 000 kr Accepterat Pris

Avgift

6 095 kr inkl värme, VA, TV och INTERNET (via Telia), förråd

Andel i föreningen

0,81372%

Andel av årsavgiften

0,93475%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2009
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Horisonten 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 680 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader med schablonvärden.

Förening

Namn

HSB BRF Horisonten

Om föreningen

HSB BRF Horisonten i Stockholm bildades 2004 och består av 7 st flerbostadshus i 1-3 våningar byggda 1984 - 1989. Det finns 139 lägenheter, varav 122 bostadsrätter, 17 hyresrätter samt 6 lokaler och en gruppbostad med hyresrätt.
Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi, med HSB som ekonomisk förvaltare.

Under hösten 2017 upplät föreningen en f.d. hyresrätt som såldes, vilket inbringade drygt 2,7 miljoner. Resterande hyresrätter utgör ett stort dolt kapital, som frigörs när hyresrätterna upplåts till bostadsrätt.

Två tvättstugor finns att tillgå, en stor och en liten som båda totalrenoverades 2005 med ny maskinpark. I den stora tvättstugan på Horisontvägen 73 finns totalt tre tvättstationer, varav en även inkluderar en grovtvättmaskin, en grovtumlare och ett stort torkskåp. I lilla tvättstugan på
Varmfrontsgatan 29 finns två tvättstationer och en separat grovtvättmaskin med ett tillhörande torkrum.

Det finns även en trevlig förenings/festlokal (200 kr/tillfälle), övernattningsrum på Varmfrontsgatan 9B med dusch/wc samt trinettkök (200 kr/natt), bastu och motionsrum/pingisrum finns på Fallskärmsgatan 24.

Föreningen har cykelförråd till 76 lägenheter som kan lånas, separat kö.

Ingen avgiftsförändring är planerad i dagsläget.

För mer information se bifogad årsredovisning eller besök gärna föreningens hemsida, www.brfhorisonten.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

139

Antal hyresrätter

17

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

Ny installation av Internet, telefoni och TV är ett pågående projekt och ingår i den nuvarande månadsavgiften (två år framåt till en början), ett gruppavtal för hela föreningen via Telia.

Parkering

Garageplatser finns i separat parkeringshus. Administreras av APCOA Parking, http://www.apcoa.se/, uthyrning@apcoa.se, 08 - 556 306 70 (tonval 3)

Renoveringar

Föreningen har en 20-årig underhållsplan. Under 2008 har föreningen försett gårdarna med ny belysning och under 2009 skedde en upprustning av gårdarna med bl.a. ny klätterställning, rutschkana och gungor. 2012 började staket att bytas ut och har nu målats.

Under 2013 utfördes renoveringar av en del av trapphusen i föreningen.

Stamspolning har nyligen genomförts.

Planerade underhåll- och renoveringsarbete i föreningen är att fortsätta renovera trapphus och staket.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 10%.

Äger föreningen marken?

Nej, tomträtt.

Överlåtelseavgift

1568 kr

Pantsättningsavgift

672 kr

Kontaktperson

Ola Malmstedt

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
180 m
Pastell Livs
420 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,4 km
Globen Shopping
4,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Daghem Horisonten
30 m
Skarpnäcks Montessoriförskola
30 m
Kollektivtrafik
Skarpnäck
120 m
Skarpnäcks allé
140 m
Grundskolor
Stockholms Språkskola AB
150 m
Sankt Örjan Sunnan Resursskola Herkules
210 m
Gymnasium
Martinskolans Särskola
3,4 km
Martinskolan Söders Waldorfskola
3,4 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
360 m
Sven Román AB
950 m
Banker
Nordea Bank AB
1,3 km
Handelsbanken Sköndal
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,4 km
Stockholms Golfskolor AB
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
550 m
Skarpnäcks Sportfält
690 m
Simhallar & Utomhusbad
Flatenbadet Barn
1,8 km
Sköndalsbadet Drevviken
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte