Tätorpsvägen 13

Bilder

  • Uteplats med gräsyta och trädäck för bord och stolar
  • Uteplats
  • Kök
  • Vardagsrum med braskamin
  • Badrum

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Tätorpsvägen 13 , Skarpnäck , Stockholm

Markplanslägenhet med fantastiska uteplatser omringad av grönska, insynsskyddat läge. Härlig trädgård att njuta av med odlingsmöjligheter och bra solläge fram till sen eftermiddag.

Spännande arkitektur och planlösning, BRASKAMIN! Låg avgift för 2 RoK i området.

Välskött förening med bra ekonomi och god kunskap bland styrelsemedlemmar. Nära till naturrika områden som Nackareservatet och badsjöar som Flaten.

5-6 minuters promenadavstånd till T-bana och bra bussförbindelser. Garage finns i kvarteret.

Välkommen på visning!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 513 kr inkl värme, och kabel-TV basutbud och INTERNET
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
1990
Driftskostnad:
340 kr/månad
Utgångspris:
2 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med öppna vinklar och gott om förvaring i platsbyggda garderober och en rymlig klädkammare intill för optimal förvaring, en perfekt walk-in closet. Klinkers på golv och vitmålade väggar. Till lägenheten hör även ett förråd.

BADRUM
Badrummet ligger i anslutning till hallen. Här hittar du ett helkaklat badrum med plats för badkar, WC, tvättställ med spegel ovan och andra förvaringsskåp. Här finns det förberett uttag för att installera en tvättmaskin om så önskas. Gemensam tvättstuga finns i byggnaden.

KÖK
Renoverat, stilrent och fullt utrustat kök från 2013. Här finns gott om plats för det större sällskapet, matbord kan placeras framför ett generöst fönsterparti för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin (2017), integrerad micro och induktionesspis/ugn (2017) med fläkt ovan. Förvaring i både över- och underskåp, lådor och öppna hyllplan. Svart bänkskiva och ljusgrått kakel. Slitstark och lättskött korkmatta på golv och vitmålade väggar. Utgång till en fantastisk uteplats och trädgård. Goda odlingsmöjligheter och perfekt plats för en grillkväll med goda vänner.

UTEPLATS
Som boende har man tillgång till en unikt stor och avskild uteplats. En mycket trivsam och solsäker plats, knapp insyn då en skyddande häck avgränsar ytan. Hela två möblerbara trädäck och goda utrymmen till att skapa odlings- och blomsterarrangemang av olika slag. Nås från kök, vardagsrum och sovrum.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med en härlig braskamin som förgyller höst- och vinterdagarna. Öppet och luftigt rum att enkelt möblera med soffgrupp mediamöbel och bokhyllor. Parkettgolv, vitmålade väggar och goda ljusinsläpp gör rummet ljust och fint.

SOVRUM
Här finns plats för större säng och sängbord. Fönster från två håll. Ljusa väggar och parkettgolv. Ett rofyllt rum att sova gott i.

Sammantaget är det här en bostad med spännande planlösning belägen i lugn och grönskande del av området, s k Skarpnäcks Gård. Vackra ljusinsläpp, rymliga rum och braskamin är några nämnda av flertalet fördelar med denna bostad. Ett naturnära och familjärt område, blandat med äldra radhuskvarter, lägenheter och ett par minuters gångavstånd till det nybyggda Lilla Sköndal. Handelsträdgård intill med stort utbud av inne- och utomhusväxter. Goda kommunikationer med både T-bana och buss. Välkommen till Jubileumshusen i Skarpnäck!

ÖVRIGT
Ett förråd tillhör lägenheten.
Gemensam tvättstuga och cykelförråd finns.
Parkeringsmöjligheter i intilliggande garage.
TV via ComHem och Bredband via Bredbandsbolaget, INGÅR I AVGIFTEN.

Kuriosa:
1989 firade Stockholms Byggmästareförening 100 år. Som ett led i 100-års jubileet inbjöds sju byggmästare av Stockholms Stad att projektera markområdet Autopiloten i Skarpnäck. För att markera att det rörde sig om ett jubileumsfirande gjordes många fina lösningar i lägenheterna och husen kostades även på lite extra exteriört, t.ex. med vackra balkonger och fasader. Kvarteret omfattar Tätorpsvägen 3-21 plus garagebyggnaden på Tätorpsvägen 1.Samfällighetsföreningen ägs av fyra privata fastighetsföretag och två bostadsrättsföreningar. Området är blandat med lägenheter, dagisverksamhet, träffstuga och ett garage. Kvarterat är mycket barnvänligt med begränsningar för biltrafik inom området.

Läs mer på www.http://jubileumshusen.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Pris

2 495 000 kr Utgångspris

Avgift

3 513 kr inkl värme, och kabel-TV basutbud och INTERNET

Andel i föreningen

2,5718%

Tillträde

oktober eller enligt ÖK

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 februari 2008
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Autopiloten 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 080 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna innehåller schabloniserade värden.

Förening

Namn

Brf Autopiloten nr 7

Om föreningen

Brf Autopiloten 7 är en trivsam bostadsrättsförening med 30 st lägenheter av varierande storlek, samtliga upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen bildades 1991 och består av två flerfamiljshus byggda 1990.

Föreningen har en mycket engagerad styrelse och en underhållsplan är upprättad sedan 2011 och sträcker sig till 2020. Byggnaderna är i mycket gott skick och inga större renoveringar är planerade de närmaste åren. OVK besiktning är nyligen gjord.

Fastigheten upplåts med tomträtt.

Juridisk person godkännes ej som medlem i föreningen.

Det är tillåtet att grilla på balkongerna.

Föreningen har gemensam trappstädning.

Gruppavtal för TV via ComHem.
Gruppavtal för internet via Bredbandsbolaget.

Det finns ett närliggande parkeringshus där man kan hyra en parkeringsplats för 400 kr i månaden. (Kort kö för närvarande).

Ekonomin i föreningen är mycket god. För 2015 har föreningen beslutat att göra en extra amortering på lånen, på 400 000, utöver den ordinarie amorteringen på 220 000. I December månad 2015 har föreningen valt att avgiften i December detta år ska vara fri, dvs. en avgiftsfri månad pga den goda ekonomin. Föreningen har ännu inte beslutat om några avgiftsförändringar, tidigare års överskott ska i förstahand användas till amortering av föreningens lån. (Stämt av med styrelsen i augusti 2017)

Besök gärna föreningens hemsida: www.autopiloten7.se
Läs även mer om Jubileumshusen, http://jubileumshusen.se/index.html

Ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, tomträtt

Kontaktperson

Dorothea Sombo

E-post

styrelsen@autopiloten7.se

Övrigt

Föreningen är med i Jubileumshusens samfällighetsförening.
Samfällighetsföreningen ägs av fyra privata fastighetsföretag och två bostadsrättsföreningar. Föreningens uppgift är att hantera gemensamma ytor, träffstugan och garaget. Totalt finns 10 fastigheter med omkring 200 lägenheter, två dagis, en träffstuga och ett garage i området.

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
280 m
Pastell Livs
730 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lyktan Förskola
50 m
Skogsgläntan Förskola
70 m
Kollektivtrafik
Skarpa by
110 m
Skarpnäcks gård
180 m
Grundskolor
Tornadoskolan ÅK F-9
180 m
Skarpabyskolans Särskola Virveln
200 m
Gymnasium
Kärrtorps Gymnasium
2,7 km
Drottning Blankas Gymnasieskola AB
3,9 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
300 m
Sven Román AB
730 m
Banker
Handelsbanken Sköndal
1,8 km
Handelsbanken Kärrtorp
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
770 m
Brotorps Bollplan
930 m
Simhallar & Utomhusbad
Flatenbadet Barn
1,6 km
Flatenbadet Allmänna
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte