Bastuhagsvägen 61

Bilder

  • Såld!

Bastuhagsvägen 61 , Enskede - Stureby , STOCKHOLM

Nyproducerad 2:a högst upp i huset! Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och härlig rymd tack vare öppen planlösning. Genomgående stilrena och smakfulla materialval och lösningar. Belägen i eftertraktade Stureby med närhet till natur, service och kommunikationer. Snabbt tillträde möjligt. Hiss finns. Välkommen!

36,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 395 kr kallvatten och värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
36,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2014
Driftskostnad:
180 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

36,5 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna nyproducerade bostad högst upp i huset! Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och härlig rymd tack vare den öppna planlösningen. Genomgående stilrena och smakfulla material och lösningar. Stor härlig balkong mot grönskande omgivningar. Stort badrum med tvättmaskin och dusch.

HALL: Mycket praktisk och välkomnande hall med gott om förvaring i tre garderober. Platsbyggd lösning för avhängning och skor.

KÖK: Stilrent och modernt kök med vita luckor och mörk bänksskiva. Utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll. Matplats för upp till 4 personer.

VARDAGSRUM: Rymligt och ljust vardagsrum som erbjuder lättmöblerade och öppna ytor. Här inryms både sittmöbler och tv-bänk. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen.

BALKONG: Stor härlig balkong om ca 8kvm i soligt läge mot grönskande omgivningar. Gott om plats för både matplats och solstolar. Just nu har föreningen sökt bygglov för att glasa in balkongerna och inväntar besked om detta. Se bifogad offert för detta.

SOVRUM: Mycket bra sovrum med lugnt läge mot innergården. Plats för 160-cm säng. Förvaring i garderob och plats för ytterligare garderob eller byrå.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med mörk klinkers och vitt kakel. Infällbara duschdörrar, plats för badkar om man så önskar. WC, tvättställ med kommod och spegel, praktisk tvättdel med tvättmaskin, bänk och förvaringsskåp ovan bänken.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2kvm.

Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen, nuvarande ägares elkostnader ligger på ca 480 kr per år. Föreningen tillämpar enhetrsmätning av varmvatten, nuvarande ägares månadskostnad ligger på ca 480 kr per år. Dock har nuvarande ägare inte bott i lägenheten speciellt mycket varför förbrukningen troligen är högre för en ny ägare.

Fastigheten är Svanen-märkt vilket innebär att det ställt stora krav på energiförbrukning och giftfria byggmaterial. Detta för att bygga ett boende med låg miljöpåverkan och mindre risk för de boende att utveckla allergier.
Energideklaration är ej upprättad.

OMRÅDET
Stureby är ett barnvänligt, charmigt och tilltalande område med blandad bebyggelse. Bra kommunikationer: ca 5-7min minuters promenad till Stureby tunnelbanestation och gröna linjen med endast ca 17 minuter till T-centralen och 8 minuter till Gullmarsplan. Buss 161 trafikerar sträckan Bagarmossen, Svedmyra, Älvsjö station och Gröndal. Med bil tar man sig enkelt ut på Örbyleden och Huddingevägen. I närheten finns även förskolor och småbutiker, restauranger, gym, blomsteraffär, matbutik, tobaksbutik, grill, pizzerior mm. Selectbutik vid Shell är öppen dygnet runt. ICA Kvantum/Bea, som ligger vid Svedmyraplan har både välsorterad matvaru- och varuhusavdelning. Här kan man i stort sett hitta allt man behöver. Det är även nära till Bandhagens centrum, idrottshall, fotbollsplan och Farsta Tennisklubb.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

2 395 kr kallvatten och värme

Andel i föreningen

0,5857%

Andel av årsavgiften

0,59%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 160 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 480 kr
VA: 480 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

Brf Parkslingan

Om föreningen

Brf Parkslingan är en bostadsrättsförening bestående av 110 lägenheter i varierande storlekar belägen på Bastuhagsvägen i Stureby.

Lägenhetsfördelningen i bostadsrättsföreningen ser ut på följande vis:

1 rok = 14 st
2 rok= 32 st
3 rok= 28 st
4 rok = 32 st
5 rok = 4 st

Det finns barnvagnsförråd, rullstolsförråd, cykelförråd och källarförråd. Föreningens hus ligger omgivna av grönska och bergsknallar i fin parkmiljö. Innergården har även den en härlig parkkänsla med gemensamma uteplatser och boulebana.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad och har ett gemensamt bostadsrättstillägg för samliga bostadsrättsinnehavare.

Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i källaren. Förråden är placerade i de olika huskropparna och nås antingen via det egna trapphuset eller via granntrapphuset.

Föreningen har individuell mätning av hushållsel och varmvatten där man har goda möjligheter att påverka hushållets ekonomi.

Balkonger
Föreningen har sökt bygglov för att glasa in balkonger och inväntar besked om detta. Hör med din mäklare för mer information

Mer info och bilder finns på: www.veidekkebostad.se/parkslingan

För mer information se bilagda handlingar eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Antal lägenheter

110

TV och Bredband

Kabel-tv:
Kabel TV Must Carry Basutbudet Svt 1, Svt 2, Svt 24, Kunskap/barnkanalen ingår i månadsavgiften. Box från VIASAT.

Bredband
I Brf Parkslingan har medlemmarna tillgång till ett öppet kommunikationsnät för bredbandstjänster som drivs av kommunikationsoperatören Zitius (fiber). Öppet nät innebär att medlemmen själv bestämmer varifrån denne vill köpa sina tjänster, aktuella leverantörer hittas i tjänsteportalen www.qmarket.se. Nätet utökas ständigt med nya tjänsteleverantörer likväl som andra försvinner genom uppköp eller av annan anledning. Vilken/vilka just medlemmen väljer att köpa ifrån, bestämmer medlemmen därmed själv. Internet från 2Mbps till 1000/100Mbps.

Parkering

Parkering:
Föreningen har tillgång till 63 garageplatser och 7 markparkeringsplatser 300 kr månaden för uthyrning till medlemmarna. Garageplatserna hyrs ut via ett parkeringsbolag som i sin tur är helägt av Brf Parkslingan. Garageplatser 900 kr/styck - kort kötid. Kontrollerat med styrelsen 20160711.

Ekonomi

Inga renoveringar inplanerade, inga avgiftsförändringar. Kontrollerat med styrelsen 20160711.
Föreningen har en väldigt stabil ekonomi och har under 2016 amorterat 1,5 mkr på lånen. Anledningen till att ekonomin är så bra är att när den ekonomiska planen upprättades så räknade man på ett högre ränteläge än dagens låga räntor. Detta har genererat ett stort överskott till föreningen

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
520 m
Jm African Food And Cosmetica Shop
870 m
Köpcentrum & Gallerior
Globen Shopping
2,9 km
Stuvsta Centrum
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sturebyskolans Fritidshem
260 m
Paviljongen Förskola
260 m
Kollektivtrafik
Skebokvarnsvägen/Örbyleden
200 m
Sågverksgatan
490 m
Grundskolor
Sturebyskolan
260 m
Studemaskolan
290 m
Gymnasium
Enskede Gårds Gymnasium
2,1 km
Kommunal Vuxenutbildning Enskede GårdsGymnasium
2,1 km
Universitet & Högskolor
Diana Redeker AB
1,3 km
Kulturstudier
1,6 km
Banker
My Card i Bandhagen AB
610 m
Handelsbanken Högdalen
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Östberga Bangolf
1,1 km
Årsta Golf
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stureby skolans Bollplan
370 m
Bandhagshallen
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Svedmyra Bad och Relax AB
1,4 km
Älvsjöbadet
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erik Sandh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte