Pilotgatan 15

Bilder

  • Såld!

Pilotgatan 15 , Skarpnäck , STOCKHOLM

Nu finns chansen att förvärva en inflyttningsklar lägenhet. En trivsam 2:a med renoverat kök och badrum. Optimalt läge, rymliga rum, balkong omringad av grönska och en möblerbar loftgång mot lugn innergård.

Belägen i mycket populär och ekonomiskt stabil förening, Brf Vingen. Här finns närhet till föreningens gemensamma lokaler som bastu, föreningslokal och gästlägenhet.

Endast en kort promenad till Nackareservatet. God kommunikation runt husknuten med både T-bana och buss!

Välkommen på visning!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 720 kr inkl värme och kabel-TV (via ComHem)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1983
Driftskostnad:
545 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning

Från en möblerbar loftgång mot väst nås en snyggt renoverad lägenhet. De första kliven in tar er till en välkomnande och rymlig HALL. Här finns gott om plats för både jackor och skor direkt till vänster men också mer förvaringsmöjligheter i den KLÄDKAMMARE som finns längre in. Snyggt granitgolv med blank stilfull yta i hall, klädkammare och kök tillsammans med vitmålade väggar och tak.

KÖKET är renoverat med gott resultat, smakfulla och påkostade materialval. Förvaring bakom vit skåpsinredning i både lådor, över- och underskåp. Köket erbjuder full utrustning som kyl/frys, ugn, spishäll med fläkt ovan, integrerad diskmaskin och mikro. Här finns goda arbetsytor och ovan sitter stilrena kakelplattor som stänkskydd. Framför ett generöst fönsterparti får man plats med matbord för 4-6 personer. Klinker på golv som är lätt att hålla rent och väggarna är vitmålade.

Från hallen nås VARDAGSRUMMET som erbjuder generösa ytor och goda ljusinsläpp från större fönster, knapp insyn och grönskande träd utanför. Ett stort rum att lätt möblera med soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Varför inte inreda en del av rummet med ett skrivbord, alternativt skapa er en läshörna. Snyggt och slitstarkt laminatgolv i grå ton och väggarna är vitmålade. Ansluten BALKONG med trätrall vilket ger en ombonad känsla. Stort utrymme att möblera med utemöbler, blomsterarrangemang och växter.

Nyligen renoverat BADRUM med dusch, stilrena materialval som håller god kvalitet även här. Handfat med förvaringsskåp under och spegelskåp ovan i trä, WC, handdukstork och dusch bakom glasvägg. Svart klinker på golv, vitt kakel på vägg med en gråskalig fondvägg. Strax utanför finns ett extra utrymme för garderober.

SOVRUM i insynsskyddat läge. Vacker vy utanför då träden grönskar. Rummet rymmer stor säng med sängbord på var sida, garderober och andra förvaringsmöbler. Ett rofyllt sovrum med vitmålade väggar och tak samt ljusgrått laminatgolv som i vardagsrummet.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett förråd ca. 6 kvm stort, finns en våning under lägenheten.

Tvättstuga finns i varje port, på entréplanet.
Intill lägenheten finns det möjligt att hyra föreningslokal, övernattningslägenhet, bastu, garageplats. Se föreningsinformation!
Möjligt att nyttja en gemensam grillplats på innergården, nya utemöbler!

Månadsavgiften till föreningen är för närvarande 3 720 kr, utöver den tillkommer el (individuell mätning) och varmvatten (individuell mätning). Den individuella mätningen justeras för exakt förbrukning en gång per år. Obligatoriska tillägg för Bredband/IP-telefoni 125 kr/mån.

Medlemskap i HSB Stockholm är ett krav.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

3 720 kr inkl värme och kabel-TV (via ComHem)

Andel i föreningen

0,15765%

Andel av årsavgiften

0,15765%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

flexibelt tillträde

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1983

Uppvärmning

Fjärrv��rme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Fallvinden 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 540 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 440 kr
Övrigt: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna innehåller schabloniserade värden. Posten ÖVRIGT står för obligatoriskt tillägg för Bredband (125 kr/mån).

Förening

Namn

Hsb Brf Vingen Nr 141 I Stockholm

Om föreningen

HSB Brf Vingen är Skarpnäcks största förening med sina 529 lägenheter som är placerade kring fem vackra gårdar med träd och planteringar: Fallvinden, Gondolen, Piloten, Styrspaken och Vindstruten. Föreningen har även 14 uthyrda lokaler. Föreningen bildades 1984.

Mycket välskött och populär förening. Föreningen har en stabil och god ekonomi. Underhållet sköts på bra sätt och inga stora åtgärder av typen stambyten eller fasadrenoveringar är aktuella än på många år.

Brf Vingen har ett brett utbud av service för sina medlemmar såsom bl.a. bastu, föreningslokal, gästlägenhet, garage, källsorteringsrum och kompostanläggning.
Gästlägenhet går att hyra för 300:-/natt och är belägen på Pilotgatan 17. I hyran ingår en parkeringsplats på gästparkeringen och tillgång till bastun

Föreningen har enhetsmätning av hushållselen. Elen betalas tillsammans med månadsavgiften (individuell mätning).

Alla lägenheter har fått en mätare installerad för att mäta varmvattenförbrukningen. Hushållen debiteras för den enskilda förbrukningen.

Föreningen har kollektiv anslutning till Bredbandsbolaget. Kostnaden för Internetuppkoppling inkl abonnemangsavgift för IP-telefoni är 125 kr/månad.
TV-anslutning: 25 kr/månad. (Kollektiv anslutning till ComHem).

Överlåtelseavgift 2,5% av ett prisbasbelopp betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift 1% av ett prisbasbelopp debiteras per pantsättning.

För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm.

Föreningen har en mycket trevlig egen hemsida med mer information: www.vingen.com

Inga planerade avgiftsförändringar, kollas med styrelsen löpande.

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
140 m
Pastell Livs
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vinden Förskola
70 m
Fritidshem Gondolen
80 m
Kollektivtrafik
Skarpnäck
190 m
Skarpa by
200 m
Grundskolor
Skarpabyskolans Särskola Virveln
80 m
Sankt Örjan Sunnan Resursskola Herkules
90 m
Gymnasium
Drottning Blankas Gymnasieskola AB
3,7 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
70 m
Sven Román AB
660 m
Banker
Nordea Bank AB
1,1 km
Handelsbanken Sköndal
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
520 m
Skarpnäcks Sportfält
810 m
Simhallar & Utomhusbad
Flatenbadet Barn
1,8 km
Söderbysjön
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte