Horisontvägen 115

Bilder

  • Såld!
  • Horisontvägen
  • Kök med plats för matbord
  • Stort fönsterparti mot uteplatsen
  • Stor och härlig uteplats
  • Badrum på nedervåningen

Horisontvägen 115 , Skarpnäck , STOCKHOLM

Underbart radhus i absolut toppskick! Här bjuds det bland annat på stora öppna ytor och två stora uteplatser för sociala tillställningar. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska boende om 122 kvm fördelat på 5 rok!

122 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 675 kr inkl kallvatten, kabel-tv basutbud, bredband och IP-telefoni från telia.
Typ:
Radhus
Boarea:
122 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
16
Byggår:
2009
Driftskostnad:
1 150 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

122 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad om 122 kvm. Två uteplatser, stora sociala ytor och närhet till både kommunikation och skolor. Det perfekta boendet för barnfamiljen i ett lugnt område. Golvvärme finns i alla rum på båda plan!

ENTRÉ: På entrésidan finns en uteplats och ett rymligt värmeisolerat förråd. Hall med gott om avhängningsyta och säkerhetsdörr. Vitmålade väggar och mörkt golv med stora klinkerplattor. Vidare in i hallen finns ytterligare utrymme för förvaring under trappan. Här finns även platsbyggda bokhyllor på väggen som når från golv till tak. Även kallat Bokhyllehuset.

KÖK: Gediget kök med gott om förvaring i vita släta skåpsluckor och arbetsyta på arbetsbänk i mörk färg. Snyggt stänkskydd på väggen. Köket har full maskinell utrustning så som spishäll med fläkt ovan från Siemens, inbyggd mikro och varmluftsugn. Integrerad diskmaskin finns samt två stycken kombinerade kyl/frysar. Fönster mot uteplatsen vid entrésidan och plats för matbord för 4-6 personer finns. Vitmålade väggar och spotlights i taket med dimmerfunktion.

BADRUM 1: Stort badrum med golvvärme och spotlights i taket med dimmerfunktion. Här finns dusch, WC, handfat med kommod och spegel ovan. Även tvättmaskin och torktumlare finns och även husets värmepump. Stora vita kakelplattor på väggarna och ljusgrått klinker på golvet skapar en lyxig känsla.

VARDAGSRUM: Vidare in i bostaden finns det stora vardagsrummet med sina stora fönsterpartier som skapar härligt ljusinsläpp. Lättmöblerat vardagsrum som har plats för såväl soffgrupp som matplats. Från vardagsrummet når ni husets stora uteplats.

UTEPLATS: Stor uteplats med trätrall där ni kan ha stora sociala tillställningar. Sol från tidigt på morgonen till sena eftermiddagen. Värmeisolerat förråd finns samt annat förvaringsutrymme som hör till huset.

ALLRUM PÅ ÖVRE PLAN: Stort allrum där det med enkelhet finns plats för olika möblemang och stort fönster ut mot gatan. Här finns också en stor klädkammare med mycket förvaringsutrymme, här finns också centraldammsugaren.

SOVRUM 1: Sovrum med stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Plats för säng och skrivbord finns. Målade väggar i rosa och ekparkett samt golvvärme.

SOVRUM 2: Sovrum där det finns plats för stor säng och andra möblemang. Fönster ut mot föreningens trevliga gård. Vitmålade väggar och ekparkett finns här.

SOVRUM 3: Det sista sovrummet är det största sovrummet och här finns det plats för stor säng och andra möblemang. Stort fönsterparti mot föreningens trevliga gård. Målade väggar i blått och parkettgolv tillsammans med de stora fönstren skapar en härlig atmosfär.

BADRUM 2: Badrum på övervåningen med WC, handfat med kommod och spegel ovan samt badkar. Stora vita kakelplattor på väggen och ljustgrått klinker på golvet. Golvvärme finns.

ÖVRIGT: Till radhuset finns två värmeisolerade förråd.
I avgiften ingår kallvatten, bredband och kabel-tv basutbud samt IP-telefoni från telia.
Huset är försedd med en centraldammsugare, uttag finns på både entréplan och övreplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 675 kr inkl kallvatten, kabel-tv basutbud, bredband och IP-telefoni från telia.

Andel i föreningen

5,5104%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansradhus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Frånluft värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 juli 2015
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Zeppelinaren 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

13 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Elkostnaden motsvarar totalkostnaden för uppvärmning och hushållsel under ett år.

Förening

Namn

Brf Rollen

Om föreningen

BRF Rollen är en trivsam bostadsrättsförening bildades 2008 i samband med byggnadsåret 2009. Radhusområdet består av 21 radhus som samtliga upplåts med bostadsrätt. Husen byggdes av Folkhem byggnads som är välkända för sin goda kvalité som byggherre.

Radhusområdet består av två bostadsrättsföreningar, Loopingen med 22 hushåll och Rollen med 21 hushåll. De två föreningarna har hälften av parkeringsplatserna var och delar på yttre områden samt skötsel av dessa.

Som medlem i föreningen får man engagera sig på föreningens städdager 2-3 ggr per år.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Kabel-tv basutbud, bredband och IP-telefoni från Telia. Nyligen installerad router och digitalbox med tillbehör som ingår i föreningens avtal med Telia lämnas kvar till köparen.

Parkering

Föreningen har 14 st garageplatser och 10 st p-platser. Garageplatserna kostar 600 kr/mån och p-platserna kostar 300 kr/mån. I nuläget finns det både garage- och p-platser lediga.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar finns i dagsläget (kontrollerat med ordförande 2016-03-05).

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 2% förra året (2015) och avgiften kommer att fortsätta höjas i enlighet med den ekonomiska planen (kontrollerat med ordförande 2016-03-05).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Föreningen accepterar delat ägande.

Äger föreningen marken?

Brf Rollen har tomträtten Zeppelinaren 2 genom Stockholms Kommun.

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Föreningen har ett gemensamhetsavtal med Brf Loopingen och medlemmarna ansvarar gemensamt för skötsel av gemensamma ytor, exempelvis genom trädgårdsskötsel, städning m.m.

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

Flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm finns i området. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en åk 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området. Gratis parkering finns också på flertalet gator i området, observera dock områdets städdagar som träder i kraft mellan 1:a November- 15:e maj då det råder parkeringsförbud på vissa av gatorna.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
340 m
Hemköp Skarpnäck
620 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Propellern Förskola
150 m
Montessoriförsk Olan Gitarren AB
220 m
Kollektivtrafik
Skarpnäck
150 m
Orhems vägskäl
200 m
Grundskolor
Stockholms Språkskola AB
270 m
Sankt Örjan Sunnan Resursskola Herkules
410 m
Gymnasium
Kärrtorps Gymnasium
2,8 km
Martinskolan Söders Waldorfskola
3,3 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
550 m
Sven Román AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken
1,3 km
Nordea Bank AB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
780 m
Skarpnäcks Sportfält
870 m
Simhallar & Utomhusbad
Flatenbadet Barn
1,6 km
Sköndalsbadet Drevviken
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte