Pilotgatan 2

Bilder

  • Öppen planlösning
  • Balkong
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Skarpnäcks T-bana

Accepterat Pris

2 550 000 kr

Bevaka slutpriset

Pilotgatan 2 , Skarpnäck , STOCKHOLM

FAST PRIS! Ring mäklare för mer information och visning.

En av Skarpnäcks större lägenheter på ett plan finns till salu. 4:a rum och kök med stor klädkammare med nyligen insatt fönster, kan disponeras som en 5:a. En välvårdad lägenhet i renoverat skick. Rymliga rum och stora sällskapsytor, parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Badrum med tvättmaskin och en kompletterande WC. En drömbostad för den större familjen.

Belägen i en mycket engagerad och ekonomiskt stabil förening, Brf Luftskeppet. Granne med populärt radhusområde.

150 meter till T-bana och bra bussförbindelser runt husknuten.

Närhet till Nackareservatet med bland annat motionsspår, golfbana och badsjöar. Endast en kort cykeltur till Flatenbadet!

Välkommen på visning

114 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 630 kr Inkl värme, VA, kabel-TV basutbud/INTERNET och försäkring med bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
114 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1989
Driftskostnad:
320 kr/månad
Accepterat Pris:
2 550 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

114 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med plats för jackor och skor till direkt till höger och kompletterande förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober bakom spegeldörrar. En praktisk KLÄDKAMMARE finns längre in för ytterligare förvaring, rummet kan också användas som arbetsrum eller sovrum då fönster ut mot vardagsrum monterats. Ett stort förråd hör till lägenheten och nås från korridoren utanför lägenhetens entré. Vitmålade väggar och parkettgolv är ett genomgående val i merparten av lägenheten.

Helkaklat fräscht BADRUM med badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan och handdukstork. Inrett med en arbetsbänk i ek och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare under. Gemensam tvättstuga finns strax utanför lägenhetens entré. Vidare in finns en mindre WC med handfat, ett skåp under för bra förvaring och badrumsskåp ovan samt handdukstork. Ett bra komplement till lägenhetens badrum.

Vidare in i lägenheten finns ett stort och öppet sällskapsrum. Högt till tak och stora fönster med goda ljusinsläpp. VARDAGSRUM med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Från vardagsrummet nås en trivsam BALKONG i härligt söderläge med öppen vy ut över det intilliggande radhusområdet. Här finns det även goda utrymmen till att placera ett stort matsalsbord för 6-8 personer framför ett generöst fönsterparti. Ett perfekt rum för att kunna umgås med vänner och familj!

På var sida av vardagsrummet finns TVÅ SOVRUM. Ett inrett barnrum med plats för säng och andra förvaringsmöblemang, insynsskyddat fönster med grönskande miljö utanför. Det andra sovrummet är ett rymligt rum i hörnläge med tre fönster, här finns plats för en större säng och andra möblemang.

Stilfullt renoverat KÖK med allt du kan tänkas behöva för att laga goda middagar till familj och vänner. Förvaring bakom vit skåpsinredning i både lådor, över- och underskåp. Köket erbjuder dubbla kyl och frys, spishäll med fläkt ovan, integrerad ugn och diskmaskin. Väl tilltagen arbetsbänk i ek och diskbänk i rostfritt. Vit gummimatta med upphöjda cirklar, slitstarkt matta att lätt hålla ren.

Ett större SOVRUM finns intill i insynsskyddat läge. Möblerbart med stor säng, sängbord på var sida och en stor och rymlig garderobslänga med skjutdörrar. Ljudisolerande fönster längs med hela långsidan då lägenheten tidigare disponerats som en lokal. Ett rofyllt sovrum att sova gott i.

Sammantaget är det här en bostad med tilltalande och unik planlösning. Rymliga rum och renoverade ytskikt är några nämnda av flertalet fördelar med denna bostad. Ett naturnära och familjärt område med goda kommunikationer med både T-bana och buss. Välkommen hem!

ÖVRIGT
100 Mbit BREDBAND INGÅR i avgiften via Bredbandsbolaget. TV via ComHem.

Till lägenheten finns ett närliggande FÖRRÅD på samma våningsplan.

Gemensam tvättstuga endast för de i samma port. Utöver det finns också ett gårdshus med 6 tvättstationer och grovtvättstuga, renoverad 2006.

Via föreningen kan en övernattningslägenhet hyras samt cykelförråd.

PARKERING i parkeringshuset ovan, nås med hiss från trapphuset. Administreras av APCOA Parking, http://www.apcoa.se/

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns

Pris

2 550 000 kr Accepterat Pris

Avgift

7 630 kr Inkl värme, VA, kabel-TV basutbud/INTERNET och försäkring med bostadsrättstillägg

Andel i föreningen

0,89575%

Tillträde

2-3 månader / enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 mars 2010
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Luftskeppet 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 840 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 440 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaderna innehåller schabloniserade värden.

Förening

Namn

Brf Luftskeppet

Om föreningen

Luftskeppet och intilliggande fastigheter är ritade av arkitektfirman Arken Arkitekter AB där unik formgivning och vald färgsättning karaktäriserar fastigheterna. Kombinationen av utformningen av kvarterets gårdar, husens fasader och planteringar, i helhet och detalj, har gett goda förutsättningar till en levande bostadsmiljö.

HSB Brf Luftskeppet är en mycket trevlig förening och förvärvade fastigheten 2004. Den består av 154 lägenheter varav ca 20 hyresrätter och 10 lokaler, 2 lokaler i garaget som nu hyrs ut och 10 större förråd som upplåts med hyresrätt.

Cykelförråd finns att hyra (separat kö tillämpas).
Gemensam fräsch tvättstuga på gården med 6 tvättstationer, byggdes 2006.
Föreningen har också en tvättstation i Pilotgatan 2 som är till för de boende i den porten.

I området finns parkeringsplatser och garageplatser att hyra. PARKERING i närliggande parkeringshus administreras av APCOA Parking, http://www.apcoa.se/ (pris ca. 750 kr/ mån)

ComHem för kabel-tv, bredband via Bredbandsbolaget som ingår i avgiften. Möjligheter finns att även teckna Internet via ComHem om så önskas.

Föreningen har en övernattningslägenhet som alla medlemmar kan hyra för 200 kr natten vid besök av nära och kära. Lägenheten ligger i porten mellan Horisontvägen 91 och 93 i markplan.

Pågående och framtida arbeten:
Översyn tak och komplettering av taksäkerhet.
Plåtarbete
Lagning tegelskador fasad
Energiinventering, pågående samarbete med grannföreningen gällande värme och vattenförsörjning.
OVK, kanalrensning av ventilation och OVK är utförd under året, pågående arbete med att färdigställa resultatet.
Hissutbyte under 2016

Inga planerade avgiftsförändringar, kontrollerat med Ordförande 2016-09-15

Föreningen har en trevlig och informativ hemsida, besök gärna www.luftskeppet.se.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
210 m
Pastell Livs
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Propellern Förskola
80 m
Montessoriförsk Olan Gitarren AB
80 m
Kollektivtrafik
Skarpnäck
100 m
Skarpnäck
230 m
Grundskolor
Stockholms Språkskola AB
140 m
Sankt Örjan Sunnan Resursskola Herkules
270 m
Gymnasium
Kärrtorps Gymnasium
2,7 km
Farsta Gymnasium
3,6 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
420 m
Sven Román AB
1 km
Banker
Nordea Bank AB
1,4 km
Handelsbanken
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
650 m
Skarpnäcks Sportfält
780 m
Simhallar & Utomhusbad
Flatenbadet Barn
1,7 km
Sköndalsbadet Drevviken
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte