Tätorpsvägen 104

Bilder

Utgångspris

4 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Tätorpsvägen 104 , Skarpnäck , Stockholm

Nu finns chanser att förvärva ett attraktivt beläget tvåplansradhus med låga driftkostnader. Ett trivsamt hus i ett radhusområde med bullerbykänsla! Tre sovrum finns idag på entréplanet, två badrum, öppna sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter. Grästomt både fram- och baksida, perfekt för den med trädgårdsintresse. Ett välmående radhus i gavel med knapp insyn!

Närhet till Nackareservatet med bland annat motionsspår, golfbana och badsjöar. Endast en kort cykeltur till Flatenbadet!

Optimal kommunikation som både T-bana och goda bussförbindelser!

Välkommen på visning!

101 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
13 700 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
101 kvm
Biarea:
23 kvm
Tomtarea:
195 kvm
Byggår:
1985
Driftskostnad:
2 875 kr/månad
Utgångspris:
4 595 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

101 kvm

Biarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett mycket populärt radhusområde med bullerbykänsla. Just detta hus är ett typ av kedjehus i området med en mer friliggande karaktär. I och med det mer privat belägen tomt både fram och baksida. Välkommen till ett lugnt och familjärt bostadsområde!

ENTRÈPLAN
På entréplanet kommer ni först till en rymlig HALL med möjlighet till förvaring av skor och ytterkläder direkt till vänster. I hallen ligger slitstarkt klinkergolv följt av parkettgolv och ljusa färgval på väggar. Här finns trappa upp till bostadens övre plan. Längre in finner du en klädkammare för praktisk förvaring. Ytterligare förrådsutrymme finns i närliggande byggnad.

Idag finns det TRE inredda SOVRUM på detta plan. Insynsskyddat läge då inhägnad grästomt finns utanför. Här kan du möblera med enkelsängar, skrivbord och andra förvaringsmöblemang. I det större sovrummet/allrummet finns det plats för en dubbelsäng och sängbord på var sida. Generöst ljusinsläpp från stora fönster och utgång till en uteplats och husets framsida. Sydvästläge med goda solchanser.

Renoverat BADRUM och TVÄTTSTUGA. Kaklade väggar och mörk våtrumsmatta på golv, placerad duschkabin, WC, badrumsskåp och handfat med spegel ovan. I anslutning till badrummet finner ni tvättstugan med nyare tvättmaskin, diskho och praktisk arbetsbänk med kakel ovan. God förvaring i över- och underskåp. Mörkt klinker på golv och vitmålade väggar. Här finns alla möjligheter för att slå ihop dessa utrymmen till ett och då få ett större badrum på nedre plan.

ÖVRE PLAN
En trappa upp finns bostadens KÖK, rymlig och delvis öppen yta mot vardagsrummet. Här kan ni med enkla medel laga till en välsmakande måltid för vänner och familj. Utrustningen består av kyl och frys, inbyggd ugn, micro ovan, induktionshäll med fläktkåpa och integrerad diskmaskin. Renoverat kök med arbetsbänk i vinkel och plats med ett matbord för 4-6 personer framför ett generöst fönsterparti. Gott om förvaring bakom ljus skåpsinredning i både skåp och lådor. Stavmosaik i matchande färger över arbetsbänken av laminat. Slitstarkt klinker med värmeslingor under och parkettgolv som också fortsätter mot vardagsrummet. Köksfönster med uppsikt över bakre tomten, härifrån nås en privat belägen uteplats med skyddande altantak, perfekt plats att placera grillen på. Detta trädeck leder er vidare ut till en lummig trädgård med bärrika buskar, fruktträd och blommiga rabatter. För den trädgårdsintresserade finns goda odlingsmöjligheter.

BADRUMMET på övre plan är inredd med en duschkabin med massagestrålar, wc, tvättställ med kommod och spegelskåp ovan för bra förvaring. Renoverat badrum med ljust kaklade väggar i grått och vitt tillsammans med mönstrad våtrumsmatta på golv. Vädringsfönster finns bakom duschkabinen med trivsamt ljusinsläpp.

Det luftiga VARDAGSRUMMET badar i ljus i och med flertalet fönster. Här finns möjligheten att skapa fler rum om så önskas. Idag möblerat med större soffa, soffbord och mediamöbel. Varför inte placera ett större matsalsbord här. Ett perfekt rum att umgås i tillsammans med nära och kära. Från vardagsrummet kan du kliva ut på en möblerbar balkong med fantastisk utsikt över bostadsområdet.

ÖVRIGT
TV och Internet via ComHem.
GARAGEPLATS med eluttag för motorvärmare INGÅR i samfällighetsavgiften.
Till radhuset hör ett närliggande FÖRRÅD.

Besiktningsprotokoll finns, se under fliken dokument.

För mer information om samfälligheten besök gärna www.molnflygaren.se

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus/Kjedjehus på 2-plan, delvis suteräng

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 september 2016
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund/Betongplatta
Grundmur: Betongbalk på plint
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glasfönster 2+1
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Molnskärmen 18

Övriga byggnader

Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2010 och tagit hand om radhuset mycket väl.

Följande renoveringar har nyligen gjorts av nuvarande ägare:

Målning av fasad - 2016

Badrum, entréplan - 2011
Badrum, övre plan - 2011

Kompletterande information kommer inom kort.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Väg, samf: 24 000 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaderna innehåller schablonvärden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 200 000 kr

Summa pantbrev

2 541 000 kr

Tomt

Areal: 195 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Molntappen GA:1

Samfällighetsavgiften är 2000 kr per månad och i den ingår:

Uppvärmning fjärrvärme, parkeringsplats i låst garage med el, ett utbud av ComHems tv-kanaler, möjlighet att kostnadsfritt låna festlokal samt diverse maskiner, verktyg och stegar.

Föreningen gör en avläsning av förbrukning av vatten en gång per år.

Två moderna miljöstugor för miljösortering finns i området och i närheten ligger dessutom insamlingscontainrar för glas, papper, plast mm

Nyligen installerades två extra komposter som uppskattats av de boende.

Samfälligheten har en informativ hemsida att besöka, www.molnflygaren.se

Tillträde

Flexibelt tillträde

Om området

Skarpnäck

Skarpnäck gränsar till vackra Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser, just Skarpnäck är en av de viktiga entréområdena till den lummigare delen av reservatet. I området finns bland annat 9-håls golfbana och motionsslingor med elljusspår. Fina badmöjligheter finns både vid Söderbysjön och vid Flatenbadet som har flera stränder.

Orhems gröna koloniområde ligger mellan Dreviken och Flaten, där man både kan ha egen kolonilott eller sommarboende i en kolonistuga.

Det är ett barn- och ungdomsvänligt område med gröna gårdar, flera fina lekplatser, Skarpnäcks sportfält och tre ungdomsgårdar.

Skarpaby Parklek har bl a plaskdamm och djurstall med kaniner och getter. Där finns även basket- och fotbollsplan och skateboardramper och på vintern en isbana.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bara några minuters promenad till gröna linjens T-bana, endast 19 minuters resväg till city. T-bana till Skanstull tar endast 10 minuter. Ett flertal bussar trafikerar området, varav 172 går till Hökarängen Huddinge, Norsborg. 173 till Bandhagen och vidare till IKEA i Kungens kurva. Buss nr 180 och 181 går till Kärrtorp och Farsta samt buss 816 som går mot Gullmarsplan. Biltrafiken i området är låg och stora ytor är helt bilfria.

Närservice

I Skarpnäck finns flera restauranger, apotek, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, skomakare, livsmedelsbutiker mm. Det finns en ICA butik och Coop i närheten. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp en bit bort med generösa öppettider, chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment. Det finns bankomater vid de flesta matbutikerna.

Skarpnäcks kulturhus erbjuder blandade aktiviteter för både unga och gamla, bl a teaterföreställningar och föreläsningar. Det finns även bibliotek, en biograf, fritidsverksamhet för barn och ungdom och IT-café.

Det finns ett flertal kommunala samt privata förskolor och grundskolor i området såsom Skarparbyskolan som är en F-3 skola och Tätorpsskolan som är en 4-9 skola.
Skarpnäcks Folkhögskola ger grund- och temakurser för vuxna.

Parkering

De som har bil och är i behov av parkeringsplats erbjuds parkering i flertalet parkeringshus/garage i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
370 m
Pastell Livs
740 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Molntappen Förskola
130 m
Lyktan Förskola
160 m
Kollektivtrafik
Skarpa by
80 m
Skarpnäcks gård
330 m
Grundskolor
Skarpabyskolans Särskola Virveln
190 m
Tornadoskolan ÅK F-9
260 m
Gymnasium
Kärrtorps Gymnasium
2,6 km
Drottning Blankas Gymnasieskola AB
3,8 km
Universitet & Högskolor
Wop Film & Videoproduktion KB
270 m
Sven Román AB
560 m
Banker
Nordea Bank AB
1,1 km
Handelsbanken
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tätorps Bollplan
730 m
Brotorps Bollplan
750 m
Simhallar & Utomhusbad
Flatenbadet Barn
1,7 km
Söderbysjön
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte