Växthusvägen 23

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Växthusvägen 23!
  • Välkommen in!
  • Hall med blick mot kök och vardagsrum
  • Kök
  • Matplats i kök

Växthusvägen 23 , Munka Ljungby , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva denna bostadsrätt med 5 rum och kök på Växthusvägen i Munka-Ljungby! Den 113 kvm stora bostaden erbjuder på nedre plan ett stort kök med matplats, rymligt vardagsrum, badrum, ett sovrum och tvättstuga. På övre plan finner vi tre sovrum samt ytterligare ett badrum. Fiber finns i bostaden. På framsidan av bostaden finns ett mycket trevligt, stort nybyggt trädäck, här finns det gott om plats till både relaxhörna och matbord. På trädgårdens baksida finns det också ett trädäck och uteplats med tak. Gott om plats för lek och bus i trädgården med utgång till större grönområde.

Här bor du i centrala Munka-Ljungby i ett barnvänligt och omtyckt område. Gång och cykelavstånd till lekplats, skola, mataffär med mera.

Låter det intressant? Varmt välkommen att höra av dig så bokar vi in dig på visning!

112,8 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 142 kr inkl. VA, kabel-tv och carport
Typ:
Lägenhet
Boarea:
112,8 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 000 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

112,8 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Växthusvägen 23! Det perfekta boendet för dig som vill bo i centrala Munka-Ljungby i ett trevligt och familjärt område. I denna bostadsrätt finns det många sociala ytor såväl inne som ute i bostaden. Inuti bostaden umgås man gärna med släkt, familj och vänner i kök och vardagsrum eller ute på något av dem två trädäcken. Ett av dem finns på bostadens framsida, ett stort trädäck byggt förra sommaren. Här finns det finns gott om plats för både en mat- och loungegrupp. På bostadens baksida finns det också ett trädäck där en del är överbyggt med tak och väggar. En mindre gräsmatta för barnen att leka på, spela kubb, sparka boll med mera. Bostaden erbjuder även tre sovrum på övre plan och ett på nedre. Två badrum finns också att tillgå, ett på varje plan. Fiber finns i bostaden!

Välkommen in!

Hall
Rymlig hall med plast för avhängning till höger, till vänster finns ett badrum. På golvet ligger grått laminat och väggarna är vitmålade.

Badrum
Inrett med svart våtrumsmatta och vit våtrumstapet. Utrustat med dusch, komod, handdukstork och toalett.

Tvättstuga
Bredvid badrummet ligger tvättstugan. En mindre tvättstuga inredd med tvättmaskin (- 12), torktumlare (-15), vask och varmvattenberedare.

Kök
Ljust och trevlig kök med gott om plats till diverse köksförvaring. Köket renoverades för ett par år sedan och inredds då med vitt kakel och en ny svart stenbänkskiva. Luckorna är vitmålade och handtagen utbytta. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. I köket finns det gott om plats till matsalsbord till flertalet personer. Utsikt mot bostadens framsida.

Vardagsrum
Ett stort vardagsrum med plats till soffhörna framför tv:n och annat möblemang. På golvet ligger ett ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet finns en dörr ut till bostadens baksida med trädäck och gräsmatta. Intill vardagsrummet finns ett sovrum. Trappan till övre plan nås från vardagsrummet. Under trappan finns en klädkammare.

Sovrum
Ett sovrum med plats för säng och annat sovrumsmöblemang, idag används detta rum som lekrum. Inrett med ekparkett och vitmålade väggar.

Övre plan
På det övre planet finns den mer privata delen av bostaden med tre sovrum och ett badrum.

Master bedroom
Det största sovrummet. Inrett med laminatgolv och tapetserade väggar. Längs med ena väggen finns det garderober till klädförvaring. Från detta sovrum nås en stor balkong med kvällssol.

Sovrum, 2 st
Två sovrum inredda med laminatgolv och tapetserade väggar. Garderober till klädförvaring. Plats för enkelsäng och annat sovrumsmöblemang.

Badrum
Inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet i ljusa färger. Utrustat med dusch, komod och toalett.

Lägenhet

Uppl��telseform

Bostadsrätt

Avgift

5 142 kr inkl. VA, kabel-tv och carport

Driftskostnad

24 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
Övrigt: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Säljarna har en försäkringskostnad via Länsförsäkringar på 3864 kr/år. Elkostaden ligger under uppvärmning.

Andel i föreningen

2,83322%

Andel av årsavgiften

2,83132%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansparhus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Direktv. el samt luft/luft värmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 juli 2009
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övriga byggnader

Stort förråd finns att tillgå på bostadens framsida. Gott om plats till cyklar, trädgårdsartiklar med mera.

Övrigt

Två mycker trevliga uteplatser som tillhör bostaden. Ett stort nybyggt trädäck (-16) på framsidan och ett trädäck med delvis överbyggt tak på baksidan. En balkong av större storlek nås från masterbedroom, här med kvällssol.

Förening

Namn

Brf Gullvivan

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Munka.Ljungby 24:28 i Ängelholms kommun. Föreningen omfattas av 32 st bostadsrättslägenheter och 1 skyddsrum/gemensamhetslokal. Byggnaderna uppfördes år 1984. Adressen är Växthusvägen i Munka-Ljungby.

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Jawad
150 m
LiDL
4,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
4,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
350 m
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
420 m
Grundskolor
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
420 m
Toftahallen
450 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
3 km
Furutorps Golf
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Toftahallen
450 m
Toftabadet
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
600 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Petersson för mer information!

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte