Sunnanvindsgatan 10H

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Sunnanvindsgatan 10H!
  • Sunnanvindsgatan 10H!
  • Välkommen in!
  • Hall entréplan med trappa upp till lägenheten
  • Hall övre plan

Sunnanvindsgatan 10H , Nya Kungsgården , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva denna bostadsrätt med adress Sunnanvindsgatan 10H på Nya kungsgården i Ängelholm! En väl omhändertagen bostad med 3 rum och kök på andra våningen. På bostadens 84,5 kvm erbjuds en bra planlösning med ett modernt och rymligt kök med matplats, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Stenlagd uteplats på bostadens framsida. En stor balkong där ena delen är inglasad och den andra inte, det bästa av två världar!

När du bor på Nya kungsgården bor du i ett område där både äldre, barnfamiljer och yngre trivs. Ett lugnt område med gång och cykelavstånd till allt vad Ängelholm har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!

84,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 086 kr inkl. värme, VA, Bredband, tv och ip-tel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
38
Byggår:
1984
Driftskostnad:
330 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84,5 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna fina 3:a på andra plan i HSB Brf Silversmeden! En väl omhändertagen bostad på 84,5 kvm som erbjuder en rymlig hall med klädkammare på botten plan. Resterande del av lägenheten finner vi en trappa upp, här finns ett rymligt kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två sovrum och ett badrum.

Hall
Vi går in i bostaden och möts av en rymlig hall med gott om plats för förvaring. På golvet ligger grått klinkers och väggarna är vitmålade. Från hallen nås en stor klädkammare med plats till diverse förvaring. Från hallen går en trappa upp till resterande rum i bostaden.

Övre hall
Från hallen på övre plan nås kök, båda sovrummen samt badrummet. Ljus laminatgolv och vitmålade väggar.

Kök
Kökets interiör är utbytt till vita högblanka luckor, modernt och smakfullt! Utrustat med spis med glashäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket finns det gott om plats till en matplats för sex personer.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök binder ihop sig på ett naturligt och snyggt sätt med en stor öppning samt en serveringslucka. I vardagsrummet ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är vitmålade. Här finns det gott om plats för både en soffhörna framför tvn samt annat önskvärt möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens balkong. En stor inglasad balkong som kan användas från tidig vår till sen höst, här ges verkligen ett stort extra utrymme för när släkt eller vänner kommer över på middag. Från den inglasade balkongen nås också en balkong som ej är inglasad. Perfekt att vara på när solen står som högst på sommaren och man gärna vill att det ska fläkta lite.

Sovrum 1
När man går in i detta sovrum finns det först två inbyggda garderober med skjutdörrar på varje sida, perfekt för klädförvaring. Ett stort och rymligt sovrum med utsikt över grönområde. På golvet ligger ett mörkare laminat och på ena väggen sitter en fondtapet, resterande väggar är vitmålade.

Sovrum 2
Det andra sovrummet har förvaring i form av platsbyggda garderober. Rymligt sovrum med plats för säng och annat sovrumsmöblemang. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Ett rymligt badrum inrett med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med dusch, komod och toalett. Uttag och plats till tvättmaskin finns!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 086 kr inkl. värme, VA, Bredband, tv och ip-tel

Driftskostnad

3 960 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 960 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljaren har en försäkringskostnad på 1224 kr/år hos Länsförsäkringar.

Andel i föreningen

0,95188%

Andel av årsavgiften

0,95188%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

1 dec eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2008
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

SILVERSMEDEN 1

Övriga byggnader

Källarförråd finns att tillgå i annan byggnad.

Förening

Namn

HSB Brf Silversmeden i Ängelholm

Om föreningen

Brf Silversmeden i Ängelholm är en populär förening på Nya Kungsgården! Inflyttning skedde under år 1984. Det finns 95 bostadsrättslägenheter i radhusform. 16 mindre lokaler, 54 garage, 52 parkeringsplatser och 1 kvartershus. I kvartershuset finns expeditionen och en samlingslokal. Bastu finns för medlemmarna att låna.

Det finns två tvättstugor i området för medlemmarna i föreningen. En är utplacerad i etapp 1 och den andra i etapp 2.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Föreningen äger fläktarna i bostadsrätterna.

Föreningen omfattar Nordanvindsgatan och Sunnanvindsgatan.

TV och Bredband

Bredband via Telia 100MB/s finns indraget i lägenheterna och ingår i avgiften. IP-telefoni ingår, dock betalar man för samtalen som bostadsrättsinnehavare.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Apoteket med mera. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Expressfisk Eklund AB
720 m
Fiskexpressen
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
700 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nya Kungsgården Förskola
320 m
Västanvinden Förskola Fritidshem
340 m
Grundskolor
Nyhemsskolan
600 m
Törnskogens Förskola och Skola
660 m
Gymnasium
Nybroskolan
1,7 km
Banker
Zmarta
1 km
Swedbank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Bowlinghall
1,8 km
Topspin Bar & Biljard AB
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Petersson för mer information!

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte