Häggvägen 7C

Bilder

  • Häggvägen 7C
  • Stenlagd trädgård
  • Framsida i söderläge
  • Häggvägen
  • Härliga gemensamma grönytor

Häggvägen 7C , Skälderviken , Ängelholm

Nu får ni chansen att förvärva en av flygarbostäderna i Skälderviken. Ett radhus i tre plan perfekt för den lilla familjen som drömmer om sitt eget boende. Stenlagd uteplats i söderläge och lummig baksida. Bostaden är välhållen men redo för nästa att sätta sin egen prägel. Här erbjuds ett barnvänligt område med närhet till skola och hav. Hjärtligt välkomna på visning!

88 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
88 kvm
Biarea:
45 kvm
Tomtarea:
148 kvm
Byggår:
1954
Driftskostnad:
3 068 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

88 kvm

Biarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Häggvägen 7C, en av de flygarbostäderna som byggdes i början av 50-talet för flygarna på F10. Radhusen byggdes som hyresrätter för att sedan bli samägda och för att tillslut styckas av till fastigheter i början på 90-talet. Då ledningar av vatten, värme, spillvatten, dagvatten, el-anläggning, grönytor och parkeringplatser är gemensamma skapades en samfällighet som sköter om dessa bitar. För närvarande betalar man 2 500 kr per månad till samfälligheten vilket är för renhållning, VA, värme, skötsel av gemensamma ytor samt avsättning till gemensam underhållsfond. Nuvarande ägare har växt upp i husen och köpte sitt radhus 1978. Området står henne varmt om hjärtat och nu letar vi efter en ny trogen ägare att ta över och skapa sitt drömhus.

Bostaden är välhållen och har under nuvarande ägares hand blivit pedantiskt skött. Köket är uppfräschat och vitvaror har bytts ut allt eftersom. Entréplan består av de sociala ytorna så som vardagsrum och kök. Övre plan är privat med badrum och två sovrum. Källarplan består av förråd, tvättstuga samt en större gillestuga. Trädgård finner vi både på framsida samt baksida av villan. Framsidan bjuder på stenlagd uteplats som ramas in av modernt staket. Här njuter ni av solen stora delar av dagen. Baksidan är mer lummig och angränsar till ett grönområde med nyanlagd lekplats. På andra sidan grönområdet finner vi Errarps skola. Förutom närhet till skola finner vi havet och Ica butiken Källan en kort promenad bort. Här finns alltså möjligheten att skapa ett bekvämt boende för den mindre familjen med närhet till allt som en barnfamilj önskar!

Entréplan
Entré
Tåligt terracotta klinker och tapetserade väggar samt bröstpanel av furu. Vidare ifrån entrén når vi den inre hallen med ljust laminatgolv. Från den inre hallen finner vi vardagsrum och kök till höger och rakt fram trappan upp till övre plan samt trappan ner till källarplan.

Kök
Ljust och fint kök där man valt att bevara och renovera upp den vackra köksinredningen. Utrustat med rostfri diskbänk, vask, vitt kakel, bänkskiva, kyl, spisfläkt samt Makro spis (ugnen är även en mikro). Köket erbjuder även plats för matgrupp. Grå plastmatta pryder golvet samt tapetserade väggar.

Vardagsrum
Härligt rymligt rum med fönster i söderläge. Här finns både stavparkett i ek samt den öppna spisen bevarad. Eldningsförbud råder på skorstenen då den ej är brandskyddskontrollerad.

Övre plan
I övre hallen är det gott om garderober och ingång till två sovrum samt badrum. Plastmatta på golvet.

Sovrum 1
Det största av dem två sovrummen med utgång till balkong i härligt söderläge. Ljus plastmatta och rödmålade väggar.

Sovrum 2
Sovrum med fönster och utsikt över föreningens gemensamma grönområde. Ljust tapetserade väggar och plastmatta.

Badrum
Äldre badrum med vitt kakel, klinker samt orange tapet. Utrustat med badkar, kommod, toalett och badrumsskåp. För den som vill kan badrummet göras större vid renovering genom att använda utrymmet i sidovinden bredvid badrummet.

Källarplan
Källarplan består av förråd, tvättstuga med toalett samt större gillestuga. I förrådet står en frysbox. Tvättstuga i äldre skick med tvättmaskin, torktumlare, våtrumsmatta, toalett, handfat samt förvaring. För den som vill har andra boende i området gjort om förrådet till tvättstuga samt gjort ännu ett badrum av tvättstugan. Stor och rymlig gillestuga med furugolv och träpanel på väggarna. För den som behöver kan gillestugan göras om till ytterligare ett sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansradhus med källare

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 september 2017
Energiklass: G
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Eternit

Fastighetsbeteckning

Masten 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 817 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 817 kr
Övrigt: 30 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Posten övrigt är kostanden för samfälligheten som denna fastighet är del i. Då ingår värme, V/A, sophantering, skötsel av gemensamma ytor samt avsättning till underhållsfond. Kostnad för försäkring tillkommer. Nuvarande ägare har 4 258 kr/året.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 174 000 kr, varav byggnadsvärde 626 000 kr

Summa pantbrev

300 113 kr

Tomt

Areal: 148 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Masten S:1, GA:1
Omfattar gårdsutrymmen, parkeringsplatser, kommunikationsutrymmen och ledningar för vatten, värme, spillvatten, dagvatten, el och tv.

Förmån, Avtalsservitut: Värme och varmvatten mm, 11-IM5-94/5005
Last, Avtalsservitut: Förbud mot egna anläggningar för värme eller varmvatten mm, 11-IM5-94/5006
Förmån, Avtalsservitut: Fjärrvärmecentral mm, 1292IM-01/12995

Tillträde

enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Skälderviken

Skälderviken i Ängelholm är ett gammalt fiskesamhälle, beläget vid Rönne å:s mynning, som är känt för de fina stränderna. Vid ån finns en hamn för fritidsbåtar. Här finns Errarps skola som omfattar årskurserna F-6 och har omkring 280 elever. Skolan tillhör Skäldervikens rektorsområde.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skälderviken. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ludvigsson Skälderviken AB
220 m
Netto
3,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
4,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Sälen
130 m
Förskola Måsen
240 m
Grundskolor
Skogens hus Förskola/Fritidshem
280 m
Rebbelberga Skola
3,4 km
Gymnasium
Nybroskolan
3,5 km
Banker
Zmarta
3,6 km
Swedbank
3,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skälderviken Idrottsplats
340 m
Ängelholms Tennisklubb
2,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Vejbybadet
6,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Berg för mer information!

Anna Berg

Anna Berg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668560

anna.berg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte