Onsjögatan 5

Bilder

  • Välkommen till Onsjögatan 5!
  • Hall med blick mot kök och vardagsrum
  • Plats till avhängning i hallen
  • Vardagsrum med blick mot hall
  • Kök

Onsjögatan 5 , Munka Ljungby , Ängelholm

Nu ges möjligheten att förvärva detta 1-planshus i Munka-Ljungby! Ett mycket trevligt hem som har en genomgående stil i hela bostaden. På dem väldisponerade 121 kvadratmeterna erbjuds ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, här med utgång till trädäcket som finns på bostadens baksida. Bostaden har även tre sovrum, badrum inrett med kakel och klinker och tvättstuga. Ihopbyggt med bostaden finns också ett garage, detta går att nå inifrån bostaden via tvättstugan. En mycket trevlig trädgård där baksidan är insynsskyddad från vägen sett. Varmt välkommen på visning!

121 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
121 kvm
Biarea:
37 kvm
Tomtarea:
782 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
2 083 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

37 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Onsjögatan 5! Här bor du i ett trevligt villaområde med gång och cykelavstånd till allt vad Munka-Ljungby har att erbjuda. Då hela bostaden är på ett plan är detta det perfekta boendet för både barnfamiljen och för alla dem som vill bo i hus men slippa trappor. Sedan nuvarande ägare bosatte sig i bostaden har det mesta setts över. Stora renoveringar har gjorts så som en utbyggnad, nytt kök, nytt badrum, bytt fönster, ändrat planlösning vid tvättstugan, uteplats med mera. En härlig och lättskött trädgård som erbjuder mycket grönyta för barn med spring i benen, ett mindre trädgårdsland för den som gillar att olda eget, äppelträd och några rabatter med blommor. Ett stort trädäck att spendera lata sommardagar hittas också på trädgårdens baksida. Ett garage som är ihopbyggt med bostaden som även nås inifrån finns också att tillgå.

Välkommen in!

Hall
Ytterdörren öppnas via ett modernt digitalt lås från Yale Doorman. En rymlig hall med sandfärgat klinkers på golvet och ljusgrå träpanel på väggarna. Plats för klädavhängning direkt till vänster.

Kök
Vidare in från hallen kommer vi in i köket. Ett U-format kök inrett med vita luckor och stommar från Marbodal, vitt kakel och en svart laminatbänkskiva. Köket är utrutstat med kyl, frys med isfunktion, spis, fläkt samt diskmaskin. Samtliga vitvaror är från elektrolux. Golvet som är lagt i hallen är också följsamt placerat in i köket. Gott om plats för matbord till 4-6 personer, i matrumsdelen finns en kakelugn som höjer både mysfaktorn och värmen till bostaden.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök har en öppen planlösning. Ett rymligt vardagsrum som under år 2000 byggdes ut. Vackert ekparkett på golvet. En fondvägg med liggande gråmålad träpanel pryder vardagsrummets ena vägg medan resterande väggar är vitmålade. Stora fönsterpartier samt utgång till den insynssyddade uteplatsen på bostadens baksida ger detta rum mycket ljus utifrån. Gott om utrymme till både matsalsbord samt en soffhörna framför tvn.

Badrum
Nås från hallen. Inrett med kakel och klinker i vitt och grått, spottar i taket. Utrustat med dusch, komod och toalett. Här finns även varmvattenberedaren.

Sovrum 3 st
Från köket nås en "korridor" som leder oss till den mer privata delen i bostaden. Här finns tre sovrum i bra storlek. Det ena sovrummet har garderober till klädförvaring längs med hela ena kortsidan. Alla rum har tapetserade väggar och laminatgolv.

Idag finns ett mindre allrum i denna privata delen med utgång till uteplatsen. Denna del kan användas till kontor, extra allrum eller varför inte sätta upp en vägg och få ännu ett sovrum?

Tvättstuga
Tvättstugan är placerad längst in i bostaden, härifrån nås även garaget. Ett rymligt rum inrett med vitt klinkers och vitmålade väggar. Utrustat med tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direktv. el, luft/luft värmepump samt kakelugn

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 januari 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Stort trädäck på trädgårdens baksida, helt insynsskyddat från vägen sett. Uteplatsen nås även inifrån via vardagsrum samt extra allrum. En mysig plats att finna lugnet på och bara vara.

Fastighetsbeteckning

Kardemumman 9

Övriga byggnader

Rymligt garage som är ihopbyggt med bostaden finns att tillgå. Går även att nå inifrån bostaden via tvättstugan.

Utförda renoveringar:
- Utbyggnad vardagsrum -00
- Bytt fönster -00
- Renovering kök -07
- Renovering badrum -05
- Ombyggnad från förråd/del av garage till tvättstuga.

Bostaden kan ha en större boarea än den som är angiven i annonsen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 998 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 2 000 kr
El: 14 965 kr
VA: 4 157 kr
Renhållning: 3 376 kr
Sotning: 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljaren har en försäkring via Folksam på 2927 kr/år. Uppvärmningskostnaden som ligger under uppvärmning är kostnad för ved, resten av uppvärmningskostaden ligger under el.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 154 000 kr, varav byggnadsvärde 860 000 kr

Summa pantbrev

989 000 kr

Tomt

Areal: 782 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En prydlig och lättskött trädgård med gott om plats för barn med spring i benen.

Framför garaget finns en stenlagd uppfart. Även gångarna på framsidan är i prydligt skick i form av stenläggning.

Trädgårdens baksida är helt insynsskyddad från vägen sett. En mysig baksida med äppelträd och ett mindre trädgårdsland där vi finner rabarber, blåbär och jordgubbar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

I sommar eller enligt ök!

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Jawad
1 km
Brelerts Eftr. W
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
610 m
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
670 m
Grundskolor
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
610 m
Toftahallen
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
2 km
Furutorps Golf
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Munka-Ljungby Idrottsplats
560 m
Toftabadet
640 m
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
640 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Petersson för mer information!

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte