Polisgatan 15

Bilder

  • Såld!
  • Polisgatan 15
  • Hall
  • Del av hall
  • Badrum
  • Badrum

Polisgatan 15 , Centrum , Ängelholm

Nu kan vi med stort nöje visa fram denna unika bostadsrätt på högsta våningen på Polisgatan 15! Man tar hissen upp till en ljus och välhållen 3:a med genomtänkt planlösning och det som gör denna lägenheten unik är den stora takterrassen/balkongen på ca 18 kvm med en riktig "WOW-känsla". Fantastisk utsik pga höjden och dessutom insynsskyddad. Här bor man längst ut på "flygeln" med ett skönt och avskilt läge från övriga boende i huset. Fönster i tre väderstreck vilket gör bostaden väldigt ljus och trevlig. Perfekt för dig som söker bostaden med guldläge och möjlighet att påverka insidan! Välkomna på visning!

86,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 451 kr inkl. värme, VA och kabel-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
110
Byggår:
1989
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86,5 kvm

Rumsbeskrivning

Nu kommer lägenheten som vi har väntat och suktat efter, ut på marknaden! På ett av stans bästa läge centralt är denna bostad belägen, längst ut på "flygeln" med ett skönt och avskilt läge från övriga boende i huset. Fönster i tre väderstreck vilket gör att den upplevs som väldigt ljus och behaglig. Eftersom man befinner sig högst upp i huset har man en fantastisk utsikt som ger en frihetskänsla när man blickar ut genom fönsterna eller sitter på den stora takterrassen/balkongen. Planlösningen är genomtänkt med rummen bra planerade och fyller sin funktion med flera och bra möbleringsmöjligheter. Det absolut bästa med denna bostad är den ca 18 kvm stora takterrassen/balkongen i söderläge med en otrolig utsikt där man kan sitta och njuta av frihetskänslan och höjden utan insyn. Lägenheten är belägen i en mycket stabil och populär bostadsrättsförening som så frikostigt bjuder på januari månads avgift varje år! Här har du möjlighet att förvärva en bostad på ett absolut guldläge där du kan sätta din egen prägel på insidan!

Välkomna in!

Hall
Ett steg in i hallen och man märker med en gång av hemtrevnaden i bostaden. Man har klädavhängning till vänster samt i garderoben. Här får plats viss möblering. Väggarna är tapetserade och det ligger plastmatta på golvet. Vidare till vänster har man badrummet och rakt fram finns ett sovrum.

Badrum
Badrummet ligger lite avskilt från övriga rum i bostaden. Rymligt badrum med plastmatta och våtrumstapet kombinerat med kakel i duschzonen. Utrustat med Wc, tvättställ, toppmatad tvättmaskin och duschhörna. Badrummet upplevs ljust tack vare fönstret på ena sidan av rummet.

Sovrum
Rakt fram från hallen finns ett sovrum. Rymligt rum med plats för dubbelsäng och annan möblering. Det finns två garderobsektioner, väggarna är tapetserade i ljus nyans och det ligger plastmatta på golvet.

Kök
Några steg från hallen åt höger kommer köket. Till köket kan man ta sig antingen från hallen eller från matsalen. Det finns en tanke att man skulle kunna ta ned väggen mellan hall/matsal och köket för att få en öppnare yta och för att länka ihop rummen mer. Välhållen inredning med ljusa köksluckor kombinerat med ett ljusgrått kakel ovan bänken. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl, frys samt en bänkdiskmaskin. Det ligger plastmatta på golvet. Intill köket har man matsalsdelen precis utanför. Här får plats matbord för ca 4-6 personer. Gott om ljusinsläpp då man har fönster i två väderstreck.

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta! Ett superhärligt rum med många fönster i tre väderstreck. Plats för både soff- och matsalsgrupp. Ekparkett och ljusa väggar. Utgång till den stora takterrassen/balkongen i bästa möjliga solläge, söder! Det är en riktigt "WOW-känsla" när man kommer ut där och ser den otroliga utsikten. Det får plats både matgrupp och loungeset, man kan alltså njuta av solen hela dagen med insynsskydd pga. höjden!

Sovrum
Intill vardagsrummet finns det andra sovrummet. Det är rymligt och här har man plats för dubbelsäng och annan möblering. Det finns två garderober. Väggarna är tapetserade i ljus nyans och det ligger plastmatta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

5 451 kr inkl. värme, VA och kabel-Tv

Driftskostnad

5 710 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 510 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,04701%

Andel av årsavgiften

1,16%

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juni 2009
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Blåhaken 12

Övrigt

Fantastisk takterrass om ca 18 kvm med en otrolig utsikt!

Föreningen har 50 st garage (300 kr) och 33 st (50 kr) parkeringsplatser. Separat kö via föreningen.

Förening

Namn

Brf Blåhaken Nr 1 i Ängelholm

Om föreningen

Stabil och populär förening i centrala Ängelholm. En av få bostadsrättsföreningar i Ängelholms centrum med hiss. Föreningen har under många år bjudit på en avgiftsfri månad i januari, så även januari 2018. Föreningen har inte höjt sina avgifter sedan 2002. Inga planerade avgiftshöjningar inför 2018. Ommålning av fönster samt utbyte av dåliga fönster ufördes under 2016 och påverkade inte avgifterna.

Övernattningslägenhet finns i källaren i nr 3 för medlemmarna att hyra för 150kr/natten (max 4 nätter i sträck)

Bostadsrättstillägg på hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna själva.

Antal lägenheter

99

TV och Bredband

Fiber via Telia. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själva avtal med Telia.

Om området

Centrum

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Faten Frukt o Grönt
670 m
Ängelholms Tebutik AB
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Blåhakens Förskola Fritidshem
50 m
Öppna Förskolan Rebbelberga
370 m
Grundskolor
Ängavångens hemsjukvård
470 m
Törnskogens Förskola och Skola
540 m
Gymnasium
Nybroskolan
680 m
Banker
Zmarta
40 m
Swedbank
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
450 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Bowlinghall
760 m
Topspin Bar & Biljard AB
810 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linda Glimmenvall eller Mathia Hagelqvist för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Ängelholm /Båstad

Föräldraledig / Reg Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte