Brisgatan 7C

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Brisgatan 7C!
  • Förråd på framsidan
  • Hall
  • Hall

Brisgatan 7C , Nya Kungsgården , Ängelholm

Varmt välkommen till Brisgatan 7C på Nya kungsgården! Nu finns chansen att förvärva denna 4:a i populära föreningen HSB Brf Rönne i Ängelholm. Här bor du på 108,5 kvm fördelat på ett rymligt kök, stort vardagsrum med utgång till trädgård, tre sovrum och två badrum. Här finns möjligheten att flytta in direkt, men även utrymme för att sätta sin egna prägel på bostaden. På bostadens framsida finns det en plattsatt uteplats samt ett förråd till diverse trädgårdförvaring. På trädgårdens baksida finns det också en plattsatt uteplats, här får man även en liten trädgård som kan användas till lek, bus, odling med mera. När du bor i denna förening får du mycket som är utöver det vanliga så som tillgång till festlokal, idrottshall, tennisbana, lekplatser med mera. I avgiften ingår det ett garage! Varmt välkommen på visning!

108,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
8 168 kr inkl. värme, VA, fiber, tv, ip-tel och garage
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
1991
Driftskostnad:
339 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108,5 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Brisgatan 7C belägen på Nya Kungsgården! Här bor du på 108,5 kvm i två plan. Bostaden erbjuder ett rymligt kök, stort vardagsrum med utgång till trädgårdens baksida, två badrum och tre sovrum. Den populära föreningen HSB Brf Rönne erbjuder mycket som är utöver det vanliga. Här kan du ta del av festlokal, idrottshall, tennisbana, fotbollsplan, ett flertal lekplatser med mera. Dessutom finns det många fina grönområden och promenadstigar längs med Rönne å och ner till centrum.

Entréplan

Hall
Vi går in i bostaden och kommer in i en hall med plats för avhänging till vänster. Väggarna är tapetserade i en ljus färg och på golvet ligger en plastmatta. Längre in i hallen finns en klädkammare med plats till diverse förvaring.

Kök
Till höger från hallen sett finner vi köket. Köket har gott om plats för förvaring, även här är väggarna vitmålade och på golvet ligger det en plastmatta. Köket är inrett med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket finns det gott plats med matbord till fyra personer.

Sovrum 1
Första sovrummet finner vi till vänster om hallen sett. Ett stort och rymligt sovrum med plats för säng och diverse möblemang. I detta sovrum finns även garderober längs med ena väggen, alltså bra med plats för förvarning.

Badrum
Detta badrum är inrett med våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustat med tvättställ, toalett, badkar samt tvättmaskin.

En halvtrappa upp...

Sovrum 2 & 3
På detta plan finns det två sovrum, ett större sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till en stor balkong. På balkongen finns det gott om plats till ett matbord. Här kan man njuta av en underbar utsikt utöver grönområdet som ligger precis intill bostäderna. I båda sovrummen finns det garderober med plats för klädförvaring.

Badrum
Inrett med kakel och klinker i ljusa färger. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, toalett och skåp till förvaring.

En halvtrappa ner...

Vardagsrum
När vi går en halvtrappa ner från hallen sett kommer vi till bostadens vardagsrum. Ett stort och rymligt vardagsrum med plats till både en soffhörna framför tv:n och ett matsalsbord till när vännerna eller släkten kommer på besök. I vardagsrummet ligger det ekparkett på golvet och väggarna är tapetserade. Från vardagsrummet finns det en dörr som går till uteplats och trädgård på bostadens baksida, en välskött trädgård med diverse blommor. En vacker bokhäck avskärmar trädgården från grannar och allmänt område.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

8 168 kr inkl. värme, VA, fiber, tv, ip-tel och garage

Driftskostnad

4 072 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 072 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljaren har en försäkringskostnad på 745 kr/år.

Andel i föreningen

0,82135%

Andel av årsavgiften

0,82135%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juli 2008
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd finns på bostadens framsida.

Fastighetsbeteckning

NYA KUNGSGÅRDEN 1

Övrigt

En trevlig trädgård med stensatt uteplats och förråd på framsidan. En stor stensatt uteplats på baksidan. Trädgårdens baksida skärmas av mot grannar och allmänt område med en vacker bokhäck. Här finns det plats för lek och bus.

På övre plan, med utgång från ena sovrummet, finns det en balkong. Från balkongen ges det en fantastik utsikt utöver grönområdet som ligger precis intill bostadsrätterna.

I månadsavgiften ingår ett garage utan extra kostnad!

OBS! Marken är ej upplåten utan ägs av föreningen, men varje boende sköter sin egen trädgård.

Förening

Namn

HSB Brf Rönne i Ängelholm

Om föreningen

Brf Rönne är en mycket populär förening på Nya Kungsgården i Ängelholm. En större förening som har det väldigt ordnat för sina medlemmar. I föreningen, som består av 139 st lägenheter, finns ett kvartershus med expedition, festlokal, idrottshall med två omklädningsrum, dusch och bastu. För den som vill hålla konditionen på topp erbjuds även tennisbana, boulebana samt fotbollsplan. För de allra minsta finns flertalet lekplatser.

Även om de flesta medlemmarna har egen tvättmöjlighet i hemmet finns det fem tvättstugor i området varav två ligger i huvudbyggnaden medans de tre andra är utplacerade i området.

Expeditionen är öppen måndagar mellan 16-18.

Möjlighet finns att hyra parkeringsplats för 150 kr/mån. Separat kö mot föreningen.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Föreningen erbjuder även en rad olika tjänster såsom utlåning av trädgårdsredskap, uthyrning av släpvagn och olika aktiviteter för medlemmarna. Dessutom finns en väldetaljerad hemsida uppdaterad för allt som händer i föreningen samt annan info. Vissa sidor är "låsta", kontakta HusmanHagberg i Ängelholm om du är intresserad av lägenheten och vill läsa lite mer.
www.hsbbrfronne.se

Inflyttning skedde i etapper från mars 1991-maj 1992. Föreningen har 139 bostadsrättslägenheter, i
radhusform, med en totalyta på 13 051 m 2 , 1 bostadsrättslokal specialinredd till daghem, 140 garage,
60 parkeringsplatser och 1 kvartershus/kvartersgård.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Apoteket med mera. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Drakens lekland, ÖoB, Blomsterlandet, NP Nilssons med mera.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Expressfisk Eklund AB
930 m
Fiskexpressen
930 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
880 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nya Kungsgården Förskola
170 m
Västanvinden Förskola Fritidshem
630 m
Grundskolor
Nyhemsskolan
630 m
Törnskogens Förskola och Skola
850 m
Gymnasium
Nybroskolan
1,9 km
Banker
Zmarta
1,3 km
Swedbank
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Konsumentupplysning Ängelholm o.
1,3 km
Ängelholms Bowlinghall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Petersson för mer information!

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte