Brisgatan 5F

Bilder

  • Såld!
  • Brisgatan 5F!
  • Välkomna till Brisgatan 5F!
  • Plattsatt uteplats på framsidan
  • Uteplats framsida
  • Framsida med förråd

Brisgatan 5F , Nya Kungsgården , Ängelholm

Varmt välkommen till Brisgatan 5F på Nya kungsgården i Ängelholm! Nu finns chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus i etage med tre rum och kök på 85,5 kvm i populära HSB Brf Rönne. Här bor du på en hörntomt med en välhållen och mysig trädgård med en fin utsikt över grönområde. Stenlagd uteplats och förråd på bostadens framsida och ett mysigt trädäck med tak på baksidan. Bostaden är väl omhändertagen och har en bra planlösning med kök, badrum och sovrum på entréplan. En halvtrappa ner finns vardagsrummet och ytterliggare ett sovrum, dessa båda rum med ryggåstak. Varmt välkommen på visning!

85,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 313 kr inkl. värme, VA, fiber, tv, ip-tel och garage
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
1991
Driftskostnad:
748 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brisgatan 5F i HSB Brf Rönne! En välskött bostadsrätt i etage på 3 rum och kök på 85,5 kvm. Här finns möjligheten att flytta in direkt, men även utrymme för att sätta sin egna prägel på bostaden. Här bor du på en hörntomt med utsikt över ett fint grönområde. Föreningen erbjuder mycket som är utöver det vanliga, så som festlokal, tennisbana, fotbollsplan, idrottshall, bastu, flertalet lekplatser med mera. Från bostaden har du närhet till både vackra grönområden, promenadstigar kring Rönne å och centrum.

Entréplan

Hall
Vi går in i bostaden och möts av en ljus hall med plastmatta på golvet och ljusa väggar. Här finns det bra med avhängningsmöjligheter. Från hallen nås samtliga rum på entréplanet.

Kök
Till vänster om hallen finner vi köket. Köket är inrett med vita skåpsluckor, gott om plats med förvaring! Utrustat med kyl och frys, spis samt fläkt (tillhör föreningen). I köket finns det gott om plats för en matplats till fyra personer.

Sovrum 1
Till höger från hallen nås det ena sovrummet. Inrett med plastmatta på golvet och ljusa tapetserade väggar. Från detta sovrum nås en stor klädkammare, där det finns gott om plats till diverse förvaring.

Badrum
Badrummet är inrett med platsmatta och våtrumstapet i ljusa toner. Utrustat med dusch, toalett och tvättställ. Förberett till tvättmaskin för dem som skulle vilja sätta in detta.

Halvtrappa ner tar oss ner till resterande rum.

Vardagsrum
Ett vardagsrum med ett ryggåstak som ger en härlig rymd till rummet. Detta rum är inrett med ekparkett på golvet och med en ljus tapet på väggarna. Gott om plats för med en tv-hörna med stor soffgrupp. Från vardagsrummet finns en utgång till trädgårdens baksida, där det finns en stor uteplats med tak, enkelt att glasa in till ett uterum om man skulle vilja.

Sovrum 2
Till höger från vardagsrummet finns ett sovrum. Inrett med plastmatta och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 313 kr inkl. värme, VA, fiber, tv, ip-tel och garage

Driftskostnad

8 977 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 197 kr
Försäkring: 780 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,63481%

Andel av årsavgiften

0,63481%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet i etage

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juli 2008
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd finns på bostadens framsida.

Fastighetsbeteckning

NYA KUNGSGÅRDEN 1

Övrigt

En väl omhändertagen, mysig och uppvuxen trädgård med stensatt uteplats och förråd på framsidan. En stor uteplats med tak på baksidan som enkelt kan glasas in, här med en vacker utsikt över grönområde.

I månadsavgiften ingår ett garage utan extra kostnad!

OBS! Marken är ej upplåten utan ägs av föreningen, men varje boende sköter sin egen trädgård.

Förening

Namn

HSB Brf Rönne i Ängelholm

Om föreningen

Brf Rönne är en mycket populär förening på Nya Kungsgården i Ängelholm. En större förening som har det väldigt ordnat för sina medlemmar. I föreningen, som består av 139 st lägenheter, finns ett kvartershus med expedition, festlokal, idrottshall med två omklädningsrum, dusch och bastu. För den som vill hålla konditionen på topp erbjuds även tennisbana, boulebana samt fotbollsplan. För de allra minsta finns flertalet lekplatser.

Även om de flesta medlemmarna har egen tvättmöjlighet i hemmet finns det fem tvättstugor i området varav två ligger i huvudbyggnaden medans de tre andra är utplacerade i området.

Expeditionen är öppen måndagar mellan 16-18.

Möjlighet finns att hyra parkeringsplats för 150 kr/mån. Separat kö mot föreningen.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Föreningen erbjuder även en rad olika tjänster såsom utlåning av trädgårdsredskap, uthyrning av släpvagn och olika aktiviteter för medlemmarna. Dessutom finns en väldetaljerad hemsida uppdaterad för allt som händer i föreningen samt annan info. Vissa sidor är "låsta", kontakta HusmanHagberg i Ängelholm om du är intresserad av lägenheten och vill läsa lite mer.
www.hsbbrfronne.se

Inflyttning skedde i etapper från mars 1991-maj 1992. Föreningen har 139 bostadsrättslägenheter, i
radhusform, med en totalyta på 13 051 m 2 , 1 bostadsrättslokal specialinredd till daghem, 140 garage,
60 parkeringsplatser och 1 kvartershus/kvartersgård.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fiskexpressen
870 m
Expressfisk Eklund AB
870 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
810 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nya Kungsgården Förskola
100 m
Västanvinden Förskola Fritidshem
610 m
Grundskolor
Nyhemsskolan
690 m
Törnskogens Förskola och Skola
880 m
Gymnasium
Nybroskolan
1,9 km
Banker
Zmarta
1,3 km
Swedbank
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Konsumentupplysning Ängelholm o.
1,2 km
Ängelholms Bowlinghall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Petersson för mer information!

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte